reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

To kochana mamy to samo, mama wyciągnęła mnie do innego miasta, 5 godzin na nogach, kurde mówię jej że źle się czuje, że nic do jedzenia nie mam, a syn 2letni od wczoraj ma bunt i w wózku wariowal. No tak była zahipnotyzowana zakupami że szok. W końcu powiedział dosyć i wróciliśmy do domu i mnie przeprosiła.
Fakt kupiłam kilka rzeczy, ale taka długa przerwa w jedzeniu mnie wyczerpała, czuję się kiepsko, teraz na szczęście leżę.
A miałyśmy tylko na 1,5 godziny jechać....
my jechalysmy po kwiaty na grob tescia a ona se markety wymyslila i jeszcze mowie, ze musze siku (sikam co 20 minut i kazdy dluzszy wyjazd to masakra i poszukiwanie wc) a ta mi odp, ze na co tyle pilas,mowie niewazne czy wypije cos czy nie i suma sumarum biegiem do auta i na drugi koniec miasta do mojego mieszkania...sama tez sie wysikala przy okazji

reklama
Ale super gratulacje !!!!! Teraz trzeba zalozyc watek o porodach hihi
I nie uciekaj !!!! Masz tu zostac i nam kibicowac no i na zdjecia czekamy prawda dziewczyny ?

W sumie to zazdroszcze ale moja drobina by pewnie do inkubatora trafila jakby sie juz urodzila :(

thgfflw1k3inkyc3.png
Polly też jest w inkubatorku :) za 2 tyg jakos wyjdziemy do domku :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja wam powiem że nadal nie czuje ze jestem w ciazy. Brzuch mi nie przeszkadza, chodzić chodze normalnie, już nawet się nie mecze. Polozna mnie dzisiaj postraszyla że pierwsza ciaze to przeważnie się przenosi. Tralalala ja chcę na swieta być już na chodzie :)

A ja sie "pochwale" ze wczoraj zaczął odchodzić mi czop sluzowy. Z jednej strony byl delikatnie podbarwiony takim brazowym czyms.
Mysle ze to przez te 3 dni skurczy i bólu brzucha.. Ale z Olusia czop mi odszedl tez jakos miesiac przed porodem ;)
Teraz nie bylo tego duzo. Na razie, o dziwo, dzis skurczy nie mam :) brzuch nie boli, jest miekki.. az dziwne. Tylko czuje sie kiepsko, glowa mnie boli :/

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Podbarwiony ti niedługo. Oby ze dwa tygodnie jeszcze

dziewczyny, ja sie nie nadaje na takie maratony po miescie, po 4-godzinnych zakupach z tesciowa teraz cierpie, boli mnie cale podbrzusze i kluje, leze, ruszyc sie nie moge :( Tomek powiedzial, ze ostatni raz z nia pojechalam...nastepnym razem on jedzie po pracy
Ja od dawna już nie maratonuje. Po ostatnim ciągnęło mnie w bliźnie

Az tak spokojna nie jestem, wiadomo ze sie martwie, przejmuje, itd, ale czekam na rozwój wydarzen po prostu. Co wiecej moge zrobic ? Jem magnez, no spe, luteine biore, odpoczywam od 4 dni dosc duzo jak na mnie.. jak sie gorzej poczuje lub bede miala skurcze to wiadomo -szpital..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
. A ja myślałam ze przy luteinie się nie zdaza.

Ja w niedziele troszkę podchodziłam, ale najbardziej odczuwam kręgosłup. No i dziś byłam u dietetyczki, szalona baba. Toz na tej diecie bym z głodu umarła. Cukry mam dobre a ona wymyśla. No i zrobiliśmy zakupy w lidl. Przełożę Murzynka bita śmietana z galaretka.

Tez jestem ciekawa która kolejna.

reklama
Do góry