blee, nie wiem jak chora bym byla to nie tkne tego paskudztwa
reklama
anio0
Fanka BB :)
U nas wszyscy 240km od nas... z jednej strony to błogosławieństwo, z drugiej przekleństwo.Przynajmniej tesciowie się przejmuja, troszczą - choć na swój sposób :/
Moi byli u nas w odwiedziny w kwietniu a tak to my jeździmy na obiadki dwac razy w miesiącu a dzieli nas jakieś 15 km!
Nie mówiąc o tym że nikt się nie spytal czego nam potrzeba, nic nie zaoferowali... oboje pracują a teściowa mam laske 50 pare lat
Za to moi rodzice nadopiekunczy i jeszcze bliżej więc mam ze skrajnosci w skrajność
mojeboje
Teraz juz nie [emoji14] teraz tylko frida sie wyciaga haha
Zartuje tak na serio to chodzi chyba o to, ze frida czy katarek sa dokladniejsze od gruszki ja kupilam z canpolu jak sie nie sprawdzi to pewnie kupie zwykla gruszke
Fridy nie polecam, miał być hicior ale kiedy jest prawdziwy duży katar to nie daje rady no i można się zarazić od dziecka - te filtry z gąbki to tylko pic na wodę. Więc ona się nadaje jeśli już do drobnych glutów albo jak np nie ma odkurzacza pod ręką a tak to tylko katarek. Ale jedno i drugie jest higieniczniejze od gruszki, łatwiej wyczyścić i widać co tam się zbiera.
Nonkatoja
Przynajmniej tesciowie się przejmuja, troszczą - choć na swój sposób :/
Moi byli u nas w odwiedziny w kwietniu a tak to my jeździmy na obiadki dwac razy w miesiącu a dzieli nas jakieś 15 km!
Nie mówiąc o tym że nikt się nie spytal czego nam potrzeba, nic nie zaoferowali... oboje pracują a teściowa mam laske 50 pare lat
Za to moi rodzice nadopiekunczy i jeszcze bliżej więc mam ze skrajnosci w skrajność
I tak źle i tak nie dobrze
Moja mama za to jest szczytem taktu. W nic się nie wtrąca. Czasem jak poproszę to coś doradzi. A i wnukiem się interesuje. No uwielbiam ją za to
Ania, daj znać koniecznie Przybiorą maluchy w tych ostatnich tygodniach. Ja myślę, że mój Jaś osiągnie 3100 i wyskoczy sprawnie. Właśnie dokarmiam go orzechami i migdałami.Na pewno już jest większym klocuszkiem Trzymam kciuki za te 2kg! Ja z kolei wyruszam teraz na ostatnie usg na NFZ w czwartek i boję się o wagę właśnie. Wciąż się zastanawiam jak szybko może przyrastać i ilu kg Zośka dobije do tego grudnia
ja mam za tydzien w srode usg i ciekowosc mnie zzera ile Natan bedzie wazycAnia, daj znać koniecznie Przybiorą maluchy w tych ostatnich tygodniach. Ja myślę, że mój Jaś osiągnie 3100 i wyskoczy sprawnie. Właśnie dokarmiam go orzechami i migdałami.
Tuiles
Mieszkanie posprzątane, kołyska już obok łóżka, obraz przewieszony. Mąż zrobił placki z cukini i ziemniaków na obiad-pycha i poleciał do pracy Odpoczywam.
Czytam o waszych teściowych i ciężko mi nawet komentować, bo nie mam takich doświadczeń. Moja teściowa to fajna babka, nie wtrąca się, może dlatego, że mieszka na podkarpaciu, a my w Wawie.
Czekam na jutrzejsze usg, ciekawe ile synek waży. Oby już przekroczył 2kg.
No to jest nas dwie co trafiły na fajne teściowe. Ja do tego mam naprawdę w porządku teścia. Owszem czasami denerwuje to czy tamto, ale to jak z kazdym człowiekiem, w każdym coś tam irytujacego się znajdzie.
Kciuki za Jasia. Na pewno przybiera masy, mały paker
nie pokarze ci mojego! to zbyt intymne!)) wklejam linka do planu do wypelnienia ktory jest na stronie mojej szkoly rodzenia Link do: PLAN PORODU | Szkoła Rodzenia Lublin - Agnieszka Brześcińska wypelniasz i drukujesz i juz!Pokaz plan!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
anio0
3100 to idealna waga a jak się nawsuwa teraz takich pyszności, to kto wie czy nie będzie chciał u mamy dłużej siedzieć i dobić więcej kgAnia, daj znać koniecznie Przybiorą maluchy w tych ostatnich tygodniach. Ja myślę, że mój Jaś osiągnie 3100 i wyskoczy sprawnie. Właśnie dokarmiam go orzechami i migdałami.