reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Weszlam jeszcze raz i stwierdzilam ze tragedi nie ma plus jest taki ze mam blisko do lozeczka ... Poki co tak zostanie jak skonczymy pochwale sie zdjeciami ;) pomiedzy lozkiem a lozeczkiem jest 40cm przerwy

thgfflw1k3inkyc3.png

U mnie to chyba jeszcze mniej odleglosci od konca materaca do lozeczka. Ale juz nie ma jak tego poprzestawiać, musi tak być. Tylko, ze ja mam materac na podlodze i faktycznie jak nie dopilnujesz to plesnieje. Zasada jest taka, ze przy kazdej zmianie poscieli musisz odwrocic materac na druga strone i nie powinno byc problemu:))

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
U mnie to Luby naciska z tym lozkiem mi tam nie orzeszkadza, ze tak jest w koncu wiekszosc dnia i tak zawsze spedzamy w duzym pokoju i tak zapewne bedzie z malutka ... Sypialnia sluzyla nam tylko do odpoczynku i spania
Aaa zapomnialam sie pochwalic ciocia zostalam kuzyna zona urodzila Wiktora ;) 3700 wazy zaczela o 00:30 urodzil sie o 5:13 to jej trzecie dziecko ;) fajnie bo bedziemy mieli dzieci w jednym wieku to pewnie bedziemy sie czesto widywac

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja tez bym sie bała tak zostawiać na pastwe losu. Mało to rowerów zostało ukradzionych ? Mojemu kuzynowi tu we wsi z placu rower ukradli w biały dzień.. a co dopiero w blokach, kręci sie mnostwo ludzi, meneli co ukradną zeby za flaszke sprzedać.. chyba ze jakies osiedle strzezone czy coś

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mojej chrzestnej kiedys ukradli rower spod babci domu, gdzie one mialy podglad na podworze, nie wiem jak zlodziej to zrobil, ze mialy widok na okno i go nie widzialy :D

A jaki masz wózek lux? Bo pamiętam o jakim mówiłaś taki granatowy z dużymi kołami nie? A na jakim się skonczylo? Ja mam już zarezerwowany expander essence bo jest lekki, duży i wyższy niż większość a przy moim wzroście to bardzo ważne :) :) przy innych musiałam się garbic :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
oblukaj se na wozkowym watku :) kupilsmy adamex barletta szaro bialy....granatowego nie chcialam, nie moje kolory, nie lubie granatu...moj bardzo wysoki jest i jak bym raczki nie ustawila to i mi pasuje kilka pozycji i Tomkowi

Wlasnie wróciłam z godzinnego spaceru. Zdrowo sie juz zrobiło na zewnątrz [emoji262][emoji260] brrr ciepły prysznic, gorąca herbata z miodem i dobra muzyka. Wieczór idealny [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry