reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Weszlam jeszcze raz i stwierdzilam ze tragedi nie ma plus jest taki ze mam blisko do lozeczka ... Poki co tak zostanie jak skonczymy pochwale sie zdjeciami ;) pomiedzy lozkiem a lozeczkiem jest 40cm przerwy

thgfflw1k3inkyc3.png

U mnie to chyba jeszcze mniej odleglosci od konca materaca do lozeczka. Ale juz nie ma jak tego poprzestawiać, musi tak być. Tylko, ze ja mam materac na podlodze i faktycznie jak nie dopilnujesz to plesnieje. Zasada jest taka, ze przy kazdej zmianie poscieli musisz odwrocic materac na druga strone i nie powinno byc problemu:))

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
U mnie to Luby naciska z tym lozkiem mi tam nie orzeszkadza, ze tak jest w koncu wiekszosc dnia i tak zawsze spedzamy w duzym pokoju i tak zapewne bedzie z malutka ... Sypialnia sluzyla nam tylko do odpoczynku i spania
Aaa zapomnialam sie pochwalic ciocia zostalam kuzyna zona urodzila Wiktora ;) 3700 wazy zaczela o 00:30 urodzil sie o 5:13 to jej trzecie dziecko ;) fajnie bo bedziemy mieli dzieci w jednym wieku to pewnie bedziemy sie czesto widywac

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja tez bym sie bała tak zostawiać na pastwe losu. Mało to rowerów zostało ukradzionych ? Mojemu kuzynowi tu we wsi z placu rower ukradli w biały dzień.. a co dopiero w blokach, kręci sie mnostwo ludzi, meneli co ukradną zeby za flaszke sprzedać.. chyba ze jakies osiedle strzezone czy coś

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mojej chrzestnej kiedys ukradli rower spod babci domu, gdzie one mialy podglad na podworze, nie wiem jak zlodziej to zrobil, ze mialy widok na okno i go nie widzialy :D

A jaki masz wózek lux? Bo pamiętam o jakim mówiłaś taki granatowy z dużymi kołami nie? A na jakim się skonczylo? Ja mam już zarezerwowany expander essence bo jest lekki, duży i wyższy niż większość a przy moim wzroście to bardzo ważne :) :) przy innych musiałam się garbic :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
oblukaj se na wozkowym watku :) kupilsmy adamex barletta szaro bialy....granatowego nie chcialam, nie moje kolory, nie lubie granatu...moj bardzo wysoki jest i jak bym raczki nie ustawila to i mi pasuje kilka pozycji i Tomkowi

Wlasnie wróciłam z godzinnego spaceru. Zdrowo sie juz zrobiło na zewnątrz [emoji262][emoji260] brrr ciepły prysznic, gorąca herbata z miodem i dobra muzyka. Wieczór idealny [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry