reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Perła a nie wiesz, czy do różnych fotelików maxi cosi 0-9 są różne bazy?

Czarownica super :) czyli odwrócona zupełnie od świata? :D ciekawe, kiedy się obróci :)
Musisz odczytać ale ja mam bazę famili fix i wiem że do fotelika cabriofix i tego drugiego malego (nie pamietam nazwy) pasuje. Teraz mam pearl. Wpina się przodem i tyłem do kierunku jazdy więc idealnie.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
powiem tak, jak zdecydowalam sie na barlette to sprawdzalam czy cybex pasuje i na szczescie pasuje :) czekam nadal na fotelik i adaptery, maja dojechac jakos koniec pazdzienrnika, poczatek listopada :) a Ty jaki masz wozek?
Mamy baby design dotty i pojechaliśmy specjalnie z fotelikiem i niestety jakby gość nie probowal to nie zakliknal się w tych adapterach (czyli wystarczyłoby gdyby ktoś puknal w fotelik i najprawdopodobniej by spadł :/). No to fajnie, że Wam się chociaż udało :) ja z cybexa miałam i fotelik i bazę, a tak to dodatkowy wydatek :/

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

O dzięki! :happy:

Ojej faktycznie. Eli dobrze mówi, ogranicz sól.

A ja zapomniałam Wam wcześniej napisać. Miałam dziś 2 kontrolę z zusu. Normalnie w szoku jestem. Ale miałam farta, bo akurat miałam do sklepu wyjść. 5 minut dłużej i by mnie nie zastał... Myślałam, że jak już raz skontrolowali i było ok, to już sobie odpuszczają, a tu proszę, zdarza się więcej niż raz.
Co za dziady! Czemu zawdzięczałaś wizytę tak zacnego gościa? Ja bym się chyba po nim przejechała, że niepokoją chorą ciężarną. Wstydu nie mają. Złodziejska instytucja, zabierać to chętnie, ale dać to rączki do tyłka przylepione.

Mamy baby design dotty i pojechaliśmy specjalnie z fotelikiem i niestety jakby gość nie probowal to nie zakliknal się w tych adapterach (czyli wystarczyłoby gdyby ktoś puknal w fotelik i najprawdopodobniej by spadł :/). No to fajnie, że Wam się chociaż udało :) ja z cybexa miałam i fotelik i bazę, a tak to dodatkowy wydatek :/

widzialam tego dotty tam gdzie zamawialam barlette i Ci powiem, ze tez mi sie podoba, akurat taki material jak moj byl-len :) i jaki w koncu fotelik wzielas?

A ja zapomniałam Wam wcześniej napisać. Miałam dziś 2 kontrolę z zusu. Normalnie w szoku jestem. Ale miałam farta, bo akurat miałam do sklepu wyjść. 5 minut dłużej i by mnie nie zastał... Myślałam, że jak już raz skontrolowali i było ok, to już sobie odpuszczają, a tu proszę, zdarza się więcej niż raz.[/QUOTE]

Antiope Ty to masz farta [emoji3] niby to komputer losowo wybiera i chyba jakos mocno upodobał sobie Twoje dane :)

Dziewczyny, ktore nie maja torby do porodu, nie martwcie sie, jest nas wiecej! :D ja mam tylko wkladki laktacyjne i majtki siateczkowe, bo kolezance zostaly i mi dala, nawet jeszcze nie wiem w co sie spakuje :) dla malej mam tylko nieuprane ciuszki i lozeczko do odbioru od rodzinki i to wszystko :) jakby mala teraz chciala sie rodzic (tfu tfu tfu) to nie dosc ze nie mialabym jej w co ubrac, bo wszystko nie uprane, to nawet koszuli zadnej dla siebie nie mam. Nie miala by tez gdzie spac, ani nie mialabym jej w czym wykapac.... [emoji23][emoji23][emoji23]
To moje pierwsze dziecko, podchodze chyba zbyt lajtowo, ale mimo ryzyka wczesniejszego porodu, nie widze sensu prania ubran dwa miesiace wczesniej, wole zeby byly bardziej swieze, nie chce by byly zakurzone i przelezale - takie jest moje zdanie :) daje sobie czas do polowy listopada na ogarniecie wszystkiego i juz :)

O dzięki! :happy:

Ojej faktycznie. Eli dobrze mówi, ogranicz sól.

A ja zapomniałam Wam wcześniej napisać. Miałam dziś 2 kontrolę z zusu. Normalnie w szoku jestem. Ale miałam farta, bo akurat miałam do sklepu wyjść. 5 minut dłużej i by mnie nie zastał... Myślałam, że jak już raz skontrolowali i było ok, to już sobie odpuszczają, a tu proszę, zdarza się więcej niż raz.
Uwzięli się! A długo jesteś już na zwolnieniu? Ja wciąż się boję, że mnie skontrolują, a często wyjeżdżam do rodziny. Teraz na 1 listopada chcemy z M. na cały tydzień do nich jechać...

reklama
widzialam tego dotty tam gdzie zamawialam barlette i Ci powiem, ze tez mi sie podoba, akurat taki material jak moj byl-len :) i jaki w koncu fotelik wzielas?
My wzięliśmy granat z takimi kropkami, trochę błyszczącymi [emoji4] mam nadzieję, że nie będzie się za bardzo mienił w słońcu [emoji6]
A fotelik maxi cosi cabriofix, bo taki do niego pasował, był to nasz drugi typ po cybexie. A z cybexa miałam model cloud q i z nim w ogóle problem, żeby dopasować do jakiegoś innego stelaża.

Do góry