chyba na stopach, bo lezy glowa w dolChyba duzo wloskow bedzie mial
![]()
reklama
creativo
Fanka BB :)
Moja tez glowa w dol a zgage i tak mam.... Rennie mi pomagachyba na stopach, bo lezy glowa w dolhaha
![thgfflw1k3inkyc3.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fthgfflw1k3inkyc3.png&hash=d072d2e94a574d60337e3970fdddf392)
Olgi89
U mnie zgagi brakŁączę się w bólu z umieraniem od zgagi. Już przyjęłam do wiadomości, że do końca już nic się nie zmieni :/ Trochę mi to mleko pomaga, ale na chwilę. Tak samo zresztą jak syrop od lekarki. PaskudztwoDaj znać, co kupisz i czy pomoże??
Załączniki
elifit
Moderatorka
Zbierasz wodę mała. Ogranicz sól do minimum i wypoczywaj z nogami wyżej. Nie masz problemów z żylakami?U mnie zgagi brakza to puchne (stopy) normalnie jakas masakra... :/ 30min posiedze czy postoje i odrazu banie takie..
Zobacz załącznik 778314
![cb7wugpju04jz4q8.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fcb7wugpju04jz4q8.png&hash=8bc29683256774951bdb2c432f451ad1)
A Wasz cybex wpina się w stelaż wózka ? My też mieliśmy cybexa od siostry, ale okazało się, że na żadnych adapterach nie pasował do naszego wózka i zrezygnowalismy z niegobaza do mojego cybexa jest tak droga, ze wez przestanwlasnie napilam sie gavisconu, uuuu super sie czuje teraz, ide cos zjesc
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
anio0
Ja się często z takimi budzęU mnie zgagi brakza to puchne (stopy) normalnie jakas masakra... :/ 30min posiedze czy postoje i odrazu banie takie..
Zobacz załącznik 778314
powiem tak, jak zdecydowalam sie na barlette to sprawdzalam czy cybex pasuje i na szczescie pasujeA Wasz cybex wpina się w stelaż wózka ? My też mieliśmy cybexa od siostry, ale okazało się, że na żadnych adapterach nie pasował do naszego wózka i zrezygnowalismy z niego
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
na mnie rennie nie dzialaMoja tez glowa w dol a zgage i tak mam.... Rennie mi pomaga
![]()
Antiope
O dzięki!
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Ojej faktycznie. Eli dobrze mówi, ogranicz sól.U mnie zgagi brakza to puchne (stopy) normalnie jakas masakra... :/ 30min posiedze czy postoje i odrazu banie takie..
Zobacz załącznik 778314
A ja zapomniałam Wam wcześniej napisać. Miałam dziś 2 kontrolę z zusu. Normalnie w szoku jestem. Ale miałam farta, bo akurat miałam do sklepu wyjść. 5 minut dłużej i by mnie nie zastał... Myślałam, że jak już raz skontrolowali i było ok, to już sobie odpuszczają, a tu proszę, zdarza się więcej niż raz.
reklama
majka23x
Slicznie masz w domku![]()
Tata walczy od kilku godzin,
A my z Lulusiem leżymy i odpoczywamy:-)
![]()