reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No to do tego przewijaka możesz sobie dokupić cala reszte, jest pościel, rozek, ochraniacz na łóżeczko. Jestem na etapie poszukiwania pościeli, przejrzałem już chyba wszystkie możliwe strony @ i utknely mi w pamięci Twoje sowki.
A Zwariowałam jak weszłam na stronę muzpony.com. Tylko te ceny!!!!!
Ja takie decyzje podejmuje szybko :D u mnie motyw przewodni to biale gwiazdki na szarym tle. Właśnie zakupiłam na allegro do kompletu rożek [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kupilam w pepco reczniki biale, 3 malutkie i jeden duzy. Są miłe jak dla mnie, po praniu fajne, i chlonne :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekajcie. To kupujecie osobno ręczniki i osobno okrycie kąpielowe?
Bo ja to kupuje ręcznikowe okrycie po prostu.

cb7wugpju04jz4q8.png

Czekajcie. To kupujecie osobno ręczniki i osobno okrycie kąpielowe?
Bo ja to kupuje ręcznikowe okrycie po prostu.

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja kupilam jeden recznik z kapturkiem i mam trzy duze w domu zobacze co mi sie sprawdzi i wtedy ewentualnie dokupie drugi z kapturkiem ...
Recznik kupilam w dzieciecym sklepie produkt polski mily w dotyku po praniu sie nie zmienil

thgfflw1k3inkyc3.png

Och dziewczyny już tylko dwa miesiące, u niektórych już mniej :D czas leci.

U mnie były ręczniki z kapturem i tyle....
Nie widzę potrzeby jeszcze dokupywania czegoś.

Jestem w domu, szczęśliwa ale że skurczami przepowiadajacymi, ale bezbolesne :)

Ja mam 3 ręczniki z kapturkiem, dwa z ikei i jeden od mamy... te z ikei chyba lepsze. Po praniu tez bardzo przyjemne. Zobaczymy co wyjdzie w trakcie użytkowania:)

a8doqqmz725nh9h0.png

He he, niekoniecznie, często chłopcy są podobni do mamusi, choć nie ma reguły ;) U mnia jak mały się urodził to był podobny do mnie i ja nadal twierdzę, że bardziej jest podobny do mnie, z męża też coś tam ma ale w większości widzę podobieństwo do mnie, z dzieciństwa i w ogóle, ale ludzie jak widzą syna i męża to mówią, że to kopia taty :p nie zgadzam się z nimi ale jak tak uważają to spoko, ja swoje wiem:D
Ciekawe do kogo córcia będzie podobna, na usg ostatnio mówiłam synkowi, że ma taki ładny nosek jak On:)
corka Tomka jet jego kopia i czuje, ze i z synkiem tak bedzie :D ale to sie okaze hihi

reklama
Do góry