reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mi lekarze w szpitalu powiedzieli ze zero sexu i temu podobnych wyczynow [emoji23] orgazmy wywoluja skurcze, ktore z kolei skracaja szyjke. Jedynie Ty mozesz pomiziac partnera.. calowania tez nikt nie broniTo niech ktos na to good question odpowie, bo zapomnialam ostatnio zapytac lekarza, a przeciez nie bede do niego dzwonic z takim pytaniem [emoji28]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Z kranu moze byc chociaz ja przy infekcjach jak córki mialy to przegotowana. Na to tez jest sposob, bo ja ZAWSZE mialam i mam do dzis dzbanek z przegotowana zimna woda. Do przemywania wlewasz troche zimnej przegotowanej wody do miseczki, dolewasz goracej, i masz idealna wode Taka woda zimna i przegotowana przydaje sie tez do robienia mleka (mleko robimy tak ze najpierw mieszamy wode do odpowiedniej temperatury (od 36 do 37 st, czasem zalecaja na pudelkach max 40st.) i dopiero wtedy sypiemy mleko. Gdy zalejesz mleko modyfikowane wrzatkiem to straci wszystkie wartosci. Ale to taka ciekawostka dla mam ktore zrwzygnuja z karmienia lub nie dadza radyPytanie do mam.... tylko błagam nie smiejcie się
Jak to jest z przemywaniem pupy bobaska woda ?jak wy to robilyscie ?czy to moze byc ciepla woda z kranu czy musi byc przegotowana? Jeśli przegotowana to jak robilyscie ze ona byla ciepla. Przecież nie gotuję wody jak zobaczę ze dziecko zrobiło kupke bo zanim ona wystygnie to mina wieki. Pytanie pewnie z rzedu glupich, ale chyba objawia mi sie ciazowe odmozdzenie
Natomiast odwrotnie robimy herbatke koperkowa, najpierw herbatke zalewamy odrobina wrzątku, a potem dolewamy zimnej wody zeby sie szybciej schlodzila
Ja do dzis odlewam wode do dzbanka bo przydaje mi sie zeby dolewac do goracej herbaty zeby mogly szybciej wypic
xXxIzuLQaxXx
A ja od pewneho czasu mam wode filtrowana tzn w tym filtrze dafi z wkladem magnezowym i jest ok ta woda nie kupuje na razie w butelceA ci lokownicy to różne techniki stosują. Nachalna reklama się tak nie sprzedaje
W każdym razie poczytałam i Żywiec Zdrój zawiera azotany i chyba sporo sodu. Ja kupuję dla dzieci Primavere, smakuje mi.
xXxIzuLQaxXx
Ja kupilam z firmy Kieczmerski dwa rozki, dosc grube, dwustronne, nieusztywniane, wiązane 80x80 cm. U nas akurat jest sklep w ktorym maja artykuly z tej firmy i ja z tych rozkow jestem zadowolona, jakosciowo sa super a nie byly drogie (35 zl za sztuke). I kolory tez maja superEj dziewczyny, pytanie z innej beczki, jakie rożki kupiłyście/kupujecie ? w sensie usztywniane czy nie ? Byłam ostatnio w pepco i nic mi sie nie podobało, teraz szukam na allegro i nie moge sie jakos zdecydować..może Wy już macie ?
xXxIzuLQaxXx
My tez mamy ze studni wode, i tez sa ciagle kontrole, i mimo ze woda super, ja nie wypije bez przegotowania [emoji23] no nie zmusze sie chocby nie wiem co.. nawet do dzbanka z filtrem wlewam przegotowana wode [emoji23][emoji23]U mnie różnie z wodami, ale pije z kranu od rodziców oni mają wodę głębinowa że studni, tzw żywą wode. W zeszłym roku była kontrola wody i wyniki były super. Jak to Pani określiła pić i nie gotować a najlepiej sprzedawać
Woda jest pyszna.
creativo
Fanka BB :)
Chyba tez mam z tej firmy po praniu wyglada jak nowy ten rozek a ten z pepco jakis taki nie za bardzo mi sie wydaje jakosciowo bo sie taki sztywny zrobil mimo prasowania ... Ale mowie zobacze czy mala w ogole bedzie chciala w nim spac... Wezme jeszcze kocyk do szpitala w razie czegoJa kupilam z firmy Kieczmerski dwa rozki, dosc grube, dwustronne, nieusztywniane, wiązane 80x80 cm. U nas akurat jest sklep w ktorym maja artykuly z tej firmy i ja z tych rozkow jestem zadowolona, jakosciowo sa super a nie byly drogie (35 zl za sztuke). I kolory tez maja super
xXxIzuLQaxXx
W usztywnianym sie zle dziecko trzyma. Ale sprobowac mozesz, usztywnienie mozna wyciagnacJa też kupuję jeden, tylko nie wiem właśnie czy wziąć usztywniany czy taki zwykły..
reklama
xXxIzuLQaxXx
Podobno jeszcze banany sa dobre na takie dolegliwosciW koncu leze w łóżku. Zaraz biore sie za smarowanie oliwka brzuszka i cycow bo nie mialam wczesniej czasu a mnie strasznie swedzi jak mi sie skora naciaga. Dzis milam stres caly dzień. Mala byla bardzo leniwa. Lezala caly czas po jednej stronie i tylko od czasu do czasu kolana przesunela. Ale teraz wraca na szczęście do swojej formy. Czuje jak drapie mnie po szyjce i kolanka wystawia. A tak juz mialam rozne mysli . oczywiscie serduszka słuchałam bilo mocno i rowno ale nie na dlugo mnie to uspokoilo. Ciesze sie ze juz rusza sie normalnie. Do tego wszystkiego szkarlatyna panuje w przedszkolu i w stresie zyje ze synu sie zarazi. Oby nie.
Ania ciesze sie ze z główką malutkiej wszystko dobrze. Mam nadzieje ze bedzies spokojniejsza teraz
Lola trzymam kciuki zeby Cie jutro wypuscili.
Lenam wierze ze musialas odreagowac stres po szpitalu. Ja tez jak wracalam to po tym wszystkim dola mialam.
Ja pije najczesciej wodę z kranu. Po cos inwestują w te wszystkie oczyszczalnie nie świecę sie w ciemnościach i poza zelazem mam dobre wyniki. Czasami w ramach zachcianki kupuję lekko gazowana i stawiam obok lozka. Pomaga mi na mdlosci i pieczenie w żołądku.
Creativo ja juz dwa razy w tej ciąży miałam akcje z okropnymi mdlosciami i biegunka. Zawsze pomaga mi cola. Mala butelka i na drugi dzien juz zdecydowanie jest lepiej. Spróbuj do tego pije sobie raz dziennie rumianek i tez pomaga. Podobno nie mozna przesadzac z duza ilością rumianku bo dziala naskurczowo.
Ja w nocy sie obudzilam z okropnym bolem glowy, zawrotami, szumami, i paleniem w zoladku.. zaraz mierzylam cisnienie bo sie wystraszylam ze to zatrucie ciazowe.. ale cisnienie ok, 125/75 wiec fajnie, ale to nie zmienia faktu ze stracha mialam.. ból byl tak silny ze mnie obudzil, i nie wiem skad sie to wzielo.. meza az budzilam bo tak sie zle czulam.. potem zasnelam, i o 5 pobudka. Maz wstal kazal mi spac powiedzial ze sam sie spakuje do pracy i zrobi sobie sniadanie. Przyniosl mi jeszcze wode zebhm sie napila i poszedl i kazal dzwonic jak cos.. ale pospalam jeszcze godzinke, wstalam, wybralam dziewczyny do przedszkola, i troche mi przechodzi. Ale leze w lozku.
Wczoraj tez nie bylo wesolo bo mialam w ciagu dnia pare takich mega mocnych skurczow, co mi bole szly od strony nerek, ale skurczy bylo moze z 5, a lekarz kazal sie niepokoic jak bedzie wiecej niz 10 i stana sie regularne, a te sie robily kiedy chcialy, tyle ze byly mocne..