reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ej dziewczyny, pytanie z innej beczki, jakie rożki kupiłyście/kupujecie ? w sensie usztywniane czy nie ? Byłam ostatnio w pepco i nic mi sie nie podobało, teraz szukam na allegro i nie moge sie jakos zdecydować..może Wy już macie ?
1476298555473.jpg
to nasz rozek :)

Ja na ip.. z ktg wszystko ok teraz czekam na usg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476298555473.jpg
    1476298555473.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 195
W koncu leze w łóżku. Zaraz biore sie za smarowanie oliwka brzuszka i cycow bo nie mialam wczesniej czasu a mnie strasznie swedzi jak mi sie skora naciaga. Dzis milam stres caly dzień. Mala byla bardzo leniwa. Lezala caly czas po jednej stronie i tylko od czasu do czasu kolana przesunela. Ale teraz wraca na szczęście do swojej formy. Czuje jak drapie mnie po szyjce i kolanka wystawia. A tak juz mialam rozne mysli . oczywiscie serduszka słuchałam bilo mocno i rowno ale nie na dlugo mnie to uspokoilo. Ciesze sie ze juz rusza sie normalnie. Do tego wszystkiego szkarlatyna panuje w przedszkolu i w stresie zyje ze synu sie zarazi. Oby nie.

Ania ciesze sie ze z główką malutkiej wszystko dobrze. Mam nadzieje ze bedzies spokojniejsza teraz :)

Lola trzymam kciuki zeby Cie jutro wypuscili.

Lenam wierze ze musialas odreagowac stres po szpitalu. Ja tez jak wracalam to po tym wszystkim dola mialam.

Ja pije najczesciej wodę z kranu. Po cos inwestują w te wszystkie oczyszczalnie ;) nie świecę sie w ciemnościach i poza zelazem mam dobre wyniki. Czasami w ramach zachcianki kupuję lekko gazowana i stawiam obok lozka. Pomaga mi na mdlosci i pieczenie w żołądku.

Creativo ja juz dwa razy w tej ciąży miałam akcje z okropnymi mdlosciami i biegunka. Zawsze pomaga mi cola. Mala butelka i na drugi dzien juz zdecydowanie jest lepiej. Spróbuj :) do tego pije sobie raz dziennie rumianek i tez pomaga. Podobno nie mozna przesadzac z duza ilością rumianku bo dziala naskurczowo.

Co do rozkow ja mam dwa jak sie malej spodobaja to kupie wtedy z minky bo te co mam wzielam bawelniane zwykle jeden kosztowal 35zl (polski produkt) drugi mniejszy za 25zl z pepco ;)

Bylismy na szkole rodzenia Luby uczyl sie masazu na mnie fajne zajecia podobalo mi sie bo mnie wymasowal [emoji16] a za tydzien bedziemy sluchac serduszek naszych dzidziolkow juz sie nie moge doczekac ale niestety Luby wtedy w pracy bedzie :(

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Lola, tak z ciekawości- czy Tobie też felfron wkuli i podłączali kroplówki? Ja miałam chyba 3xdziennie ktg.
Tak miałam welflon i kroplówki, ale tylko dwie. Dwa razy mi zmieniali, bo siniala mi ręka po kluciach. Pobierali jeszcze 6 razy krew na badania :/
M hemoglobiny podobno 9... Więc pewnie żelazo dostanę.

Ktg też mam 3 razy dziennie. Ostanie jutro okolo 6-7 rano.
Badanie po obchodzie i domek.

A jak się czujesz????

Do góry