reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ej dziewczyny, pytanie z innej beczki, jakie rożki kupiłyście/kupujecie ? w sensie usztywniane czy nie ? Byłam ostatnio w pepco i nic mi sie nie podobało, teraz szukam na allegro i nie moge sie jakos zdecydować..może Wy już macie ?
1476298555473.jpg
to nasz rozek :)

Ja na ip.. z ktg wszystko ok teraz czekam na usg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476298555473.jpg
    1476298555473.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 198
W koncu leze w łóżku. Zaraz biore sie za smarowanie oliwka brzuszka i cycow bo nie mialam wczesniej czasu a mnie strasznie swedzi jak mi sie skora naciaga. Dzis milam stres caly dzień. Mala byla bardzo leniwa. Lezala caly czas po jednej stronie i tylko od czasu do czasu kolana przesunela. Ale teraz wraca na szczęście do swojej formy. Czuje jak drapie mnie po szyjce i kolanka wystawia. A tak juz mialam rozne mysli . oczywiscie serduszka słuchałam bilo mocno i rowno ale nie na dlugo mnie to uspokoilo. Ciesze sie ze juz rusza sie normalnie. Do tego wszystkiego szkarlatyna panuje w przedszkolu i w stresie zyje ze synu sie zarazi. Oby nie.

Ania ciesze sie ze z główką malutkiej wszystko dobrze. Mam nadzieje ze bedzies spokojniejsza teraz :)

Lola trzymam kciuki zeby Cie jutro wypuscili.

Lenam wierze ze musialas odreagowac stres po szpitalu. Ja tez jak wracalam to po tym wszystkim dola mialam.

Ja pije najczesciej wodę z kranu. Po cos inwestują w te wszystkie oczyszczalnie ;) nie świecę sie w ciemnościach i poza zelazem mam dobre wyniki. Czasami w ramach zachcianki kupuję lekko gazowana i stawiam obok lozka. Pomaga mi na mdlosci i pieczenie w żołądku.

Creativo ja juz dwa razy w tej ciąży miałam akcje z okropnymi mdlosciami i biegunka. Zawsze pomaga mi cola. Mala butelka i na drugi dzien juz zdecydowanie jest lepiej. Spróbuj :) do tego pije sobie raz dziennie rumianek i tez pomaga. Podobno nie mozna przesadzac z duza ilością rumianku bo dziala naskurczowo.

Co do rozkow ja mam dwa jak sie malej spodobaja to kupie wtedy z minky bo te co mam wzielam bawelniane zwykle jeden kosztowal 35zl (polski produkt) drugi mniejszy za 25zl z pepco ;)

Bylismy na szkole rodzenia Luby uczyl sie masazu na mnie fajne zajecia podobalo mi sie bo mnie wymasowal [emoji16] a za tydzien bedziemy sluchac serduszek naszych dzidziolkow juz sie nie moge doczekac ale niestety Luby wtedy w pracy bedzie :(

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Lola, tak z ciekawości- czy Tobie też felfron wkuli i podłączali kroplówki? Ja miałam chyba 3xdziennie ktg.
Tak miałam welflon i kroplówki, ale tylko dwie. Dwa razy mi zmieniali, bo siniala mi ręka po kluciach. Pobierali jeszcze 6 razy krew na badania :/
M hemoglobiny podobno 9... Więc pewnie żelazo dostanę.

Ktg też mam 3 razy dziennie. Ostanie jutro okolo 6-7 rano.
Badanie po obchodzie i domek.

A jak się czujesz????

Do góry