reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja od zawsze pije kazda wode byle nie żywca [emoji14] a teraz w sklepach tych na wsiach sie ze mnie smieja :( jak mowie wode mineralna niegazowana byle nie żywca ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dziewczyny, mam glupue pytanie :D czy zakaz seksu z powodu skracajacej sie szyjki dotyczy zakazu penetracji czy jakichkolwiek orgazmow w tym np. lechtaczkowego? :)

Kiedys sie napatoczylam na artykul ze to wlasnie nie sama penetracja a orgazmy sa niebezpieczne ale nie wiem ile w tym prawdy
Oczywiscie mowimy tu o ciazy zagrozonej ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

W ogole dzis mialam troche aktywniejszy dzien, pobieranie krwi itp., tak mnie pachwiny bola, ze ledwo do domu doszlam... Szlam jak slon, dziesiec razy dluzej niz zwykle. Chyba dzisiaj juz nie wstane z lozka...

reklama
@LisiaMama czy koleżanka przyszła na trening? :(

Ja już w domu, jak tylko weszłam wszystko puściło i szpitalna trauma wylała się łzami. Ostatnio w szpitalu leżałam jak byłam malutka. Brr

Nie było jej ani wczoraj ani dzis, wiec obawiam sie ze nie wróży to niczego dobrego, bo wcześniej tak jak ja była 4 razy w tygodniu... [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry