reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja to nawet nie umiem wymiotować. Zawsze mam wrażenie, że zaraz umrę.
Co Ci się tak wzięło? Zjadłaś coś? Masz mdłości?
No wlasnie nic takiego nie jadlam co by mi moglo zaszkodzic a od rana zle sie czulam
Teraz przynajmniej brzuch sie miekki zrobil
W sobote bylismy u znajomych bo Luby sie umowil i znajoma wymiotowala caly czas nie wiem czy od niej sie nie zarazilam ona tez nie powazna nic nie mowila ze mamy nie przyjezdzac bo chora jest przeciez bym sie tam nie pchala jakbym wiedziala

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
My tak gadu-gadu o porodowych objawach, ale naprawdę się pewnie zacznie zupełnie niespodziewanie... Ciekawe, która z nas będzie następna ;) bo teraz już właściwie w każdej chwili może się coś wydarzyć...
Ja nawet koszuli do szpitala nie mam ... Jedyne co to wkladki laktacyjne bym mogla zabrac ze soba [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

No wlasnie nic takiego nie jadlam co by mi moglo zaszkodzic a od rana zle sie czulam
Teraz przynajmniej brzuch sie miekki zrobil
W sobote bylismy u znajomych bo Luby sie umowil i znajoma wymiotowala caly czas nie wiem czy od niej sie nie zarazilam ona tez nie powazna nic nie mowila ze mamy nie przyjezdzac bo chora jest przeciez bym sie tam nie pchala jakbym wiedziala

thgfflw1k3inkyc3.png
No to pewnie, skonsultuj koniecznie z lekarzem, jeśli Ci nie przejdzie. Trzymam jednak kciuki, żeby to była jednorazowa sytuacja.

No to pewnie, skonsultuj koniecznie z lekarzem, jeśli Ci nie przejdzie. Trzymam jednak kciuki, żeby to była jednorazowa sytuacja.
Poki co bylam raz ... Zobaczymy mozr faktycznie cos na zoladku mi lezalo albo mala mi zoladek skopala
Tabletek zadnych nie bralam na wszelki wypadek nie chce podrazniac zoladka

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry