reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A co kupujecie waszym noworodkom pod choinkę?;) Oczywiście przy założeniu, że będą wtedy już z Wami.
O tym samym ostatnio z Lubym rozmawialam i powiem wam, ze nie mam kompletnie pomyslu ale pewnie jakas zabawke ... Zabawek poki co nie kupuje czekam co kto przyniesie na pepkowe to wtedy bede wiedziala czego mi jeszcze brakuje ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A co kupujecie waszym noworodkom pod choinkę?;) Oczywiście przy założeniu, że będą wtedy już z Wami.
O kurde nawet nie przyszło mi to do głowy [emoji1] przecież cały czas jak coś kupuje to teraz tylko dla Hanki[emoji1] ale zamówiłam jej już jakiś czas temu dla niej zestawik świąteczny do ubrania. Za to w tym roku nie planuje robić prezentów rodzinie, Hanka będzie dla nich największym prezentem [emoji1][emoji1]
1475923869304.png

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475923869304.png
    1475923869304.png
    143 KB · Wyświetleń: 220
Hej Mamusie...
Byłam dziś w szpitalu na dniach otwartych w szpitalu przy Siemiradzkiego (informacja dla mam z Krakowa ;)). Nie ma już możliwości opłacenia sobie sali 2- osobowej. Płatne są jedynie 1-osobowe o podwyższonym standardzie.. No i Antiope chyba kiedyś pisała, że w każdej sali jest łazienka... W większości tak, ale są też sale z łazienką na korytarzu. Jak coś byście chciały wiedzieć to pytajcie :) pomogę w miarę możliwości.. Miłego dnia :)

O kurde nawet nie przyszło mi to do głowy [emoji1] przecież cały czas jak coś kupuje to teraz tylko dla Hanki[emoji1] ale zamówiłam jej już jakiś czas temu dla niej zestawik świąteczny do ubrania. Za to w tym roku nie planuje robić prezentów rodzinie, Hanka będzie dla nich największym prezentem [emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 777162

Mnie też by nie przyszło przy pierwszym dziecku. Dlatego te kwestie zostawiam dzieciom. One dostaną prezenty więc ich siostra też. Tak na logikę [emoji28]

cb7wugpju04jz4q8.png

O kurde nawet nie przyszło mi to do głowy [emoji1] przecież cały czas jak coś kupuje to teraz tylko dla Hanki[emoji1] ale zamówiłam jej już jakiś czas temu dla niej zestawik świąteczny do ubrania. Za to w tym roku nie planuje robić prezentów rodzinie, Hanka będzie dla nich największym prezentem [emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 777162

to tak jak u mnie. jeszcze się nie wygadaliśmy to prezent murowany.

Uf, dobrze, że Lola się trzyma... Oby jeszcze parę dni, żeby te kłucia poszły precz!

Zaklepaliśmy wczoraj płatną położną w związku z tym że będę próbowała rodzić naturalnie. Oby "godna" była tej kasy. Wróciliśmy z zakupów, ubieramy buty i lecimy do szkoły rodzenia. Spokojnego dnia mamy :)

reklama
A ja wlasnie skonczylam sprzatac jeszcze tylko kurze powycieram
Mloda chce zebysmy ja wzieli na weekend a ja nie lubie jak ona jest a jest nie posprzatane w domu wiec zebralam sie w sobie i szybko ogarnelam mieszkanie ;) i jest git i sliczniusio

Mielismy zamawiac listwy przez allegro bo jest roznica duza cenowo ale kurcze znowu bede musiala tydzien czekac az moj chlop sie ogarnie zeby je zamontowac wiec chyba dzisiaj odwiedzimy komfort i kupimy listwy do pokoju malutkiej zeby jutro je zamontowal bo ma wolne i zrobil w koncu ten pokoj do konca bo juz mnie wkurza ten balagan w duzym pokoju przez rozlozony naroznik ktory dziala na mnie demotywujaco mysle tylko o tym zeby sie na nim polozyc [emoji14] a jak juz mam isc do sypialni to jakos tak odchodzi mi chec na blogie lenistwo [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry