reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

@Lolalollita kciukam żeby to tylko fałszywy alarm.

Lola mówiła że ją kłuje, pewnie nie przeszło i pojechała sprawdzić. Dobrze zrobiła uspokoi się.

@anio0 pewnie się przekręciło bobo w bok i wygląda jak obniżony. Sprawdź w którym miejscu masz dno macicy

Moja Lilcia dziś cały dzień szaleje i nie pomaga w moim odpoczynku.

Trzeci trymestr to lepsze i gorsze dni.

@ kindzia26a jak się czujesz?

Maciusiowi możemy hurtem wysłać kartki np jak wyjdzie ze szpitala. Madzia ma nadzieję że stanie się to w grudniu na termin porodu.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Mój mąż sobie kupił kiedyś książkę "Komando Tata" czy jakoś tak :D dla faceta jak znalazł, a że chłop mój jest wojskowym, to już w ogóle się odnalazł w opisywanych tam realiach :) potrafi do mnie rzucić tekstem, że zanim Zosia "osiągnie pełną mobilność..." to coś tam, coś tam. Ostatnio pożyczał nawet tę książkę koledze.
Mojemu też kupiłam i też mundurowy :D
Ojejku muszę to znalezc dla mojego!!! [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W empiku są:)
Ja mam z castoramy fioletowe i jest istna masakra nie polecam ale za jakis czas damy drzwiczki do lakierowania zmienimy kolor na jakis inny.

thgfflw1k3inkyc3.png
A ja mam czarny połysk. Paluchy widać tyko pod nieodpowiednim katem :)

Lola czekamy na dobre wieści...

Anetka a Ty jak?

Mojemu też kupiłam i też mundurowy :D

W empiku są:)

A ja mam czarny połysk. Paluchy widać tyko pod nieodpowiednim katem :)

Lola czekamy na dobre wieści...

Anetka a Ty jak?
Jak leze to dobrze. Jak wstane do lazienki chociażby to mam wrażenie ze dziecko mi wypadnie. Na szczescie na razie skurczy brak tylko ból kregoslupa zostal. Przekładam sie z boku na bok bo ciezko mi sie ulozyc. Emarytka normalnie. Moja babcia jest zwinniejsza niz ja w tej chwili ;)

Jak leze to dobrze. Jak wstane do lazienki chociażby to mam wrażenie ze dziecko mi wypadnie. Na szczescie na razie skurczy brak tylko ból kregoslupa zostal. Przekładam sie z boku na bok bo ciezko mi sie ulozyc. Emarytka normalnie. Moja babcia jest zwinniejsza niz ja w tej chwili ;)

ja sie wgramolilam do lozka wlasnie i dysze jak lokomotywa :D

reklama
W poniedziałek dowiem sie wiecej, bo mamy trening. Ta koleżanka powiedziała, ze jeżeli przyjdzie na trening to znaczy, ze jest szansa, ze dziecko przeżyje, ale jeżeli nie ma takiej szansy i jednak zdecyduje sie na przerwanie to juz jej nie bedzie w poniedziałek [emoji17] nawet nie wiecie jak wyczekuje na ten dzien i zaciskam łapki, zeby jednak była... jesli przyjdzie to chyba ja uściskam z radości...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam z tobą do poniedziałku.... Oby było dobrze. Żeby wydarzył się cud.

Do góry