reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

@Lolalollita kciukam żeby to tylko fałszywy alarm.

Lola mówiła że ją kłuje, pewnie nie przeszło i pojechała sprawdzić. Dobrze zrobiła uspokoi się.

@anio0 pewnie się przekręciło bobo w bok i wygląda jak obniżony. Sprawdź w którym miejscu masz dno macicy

Moja Lilcia dziś cały dzień szaleje i nie pomaga w moim odpoczynku.

Trzeci trymestr to lepsze i gorsze dni.

@ kindzia26a jak się czujesz?

Maciusiowi możemy hurtem wysłać kartki np jak wyjdzie ze szpitala. Madzia ma nadzieję że stanie się to w grudniu na termin porodu.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Mój mąż sobie kupił kiedyś książkę "Komando Tata" czy jakoś tak :D dla faceta jak znalazł, a że chłop mój jest wojskowym, to już w ogóle się odnalazł w opisywanych tam realiach :) potrafi do mnie rzucić tekstem, że zanim Zosia "osiągnie pełną mobilność..." to coś tam, coś tam. Ostatnio pożyczał nawet tę książkę koledze.
Mojemu też kupiłam i też mundurowy :D
Ojejku muszę to znalezc dla mojego!!! [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W empiku są:)
Ja mam z castoramy fioletowe i jest istna masakra nie polecam ale za jakis czas damy drzwiczki do lakierowania zmienimy kolor na jakis inny.

thgfflw1k3inkyc3.png
A ja mam czarny połysk. Paluchy widać tyko pod nieodpowiednim katem :)

Lola czekamy na dobre wieści...

Anetka a Ty jak?

Mojemu też kupiłam i też mundurowy :D

W empiku są:)

A ja mam czarny połysk. Paluchy widać tyko pod nieodpowiednim katem :)

Lola czekamy na dobre wieści...

Anetka a Ty jak?
Jak leze to dobrze. Jak wstane do lazienki chociażby to mam wrażenie ze dziecko mi wypadnie. Na szczescie na razie skurczy brak tylko ból kregoslupa zostal. Przekładam sie z boku na bok bo ciezko mi sie ulozyc. Emarytka normalnie. Moja babcia jest zwinniejsza niz ja w tej chwili ;)

Jak leze to dobrze. Jak wstane do lazienki chociażby to mam wrażenie ze dziecko mi wypadnie. Na szczescie na razie skurczy brak tylko ból kregoslupa zostal. Przekładam sie z boku na bok bo ciezko mi sie ulozyc. Emarytka normalnie. Moja babcia jest zwinniejsza niz ja w tej chwili ;)

ja sie wgramolilam do lozka wlasnie i dysze jak lokomotywa :D

reklama
W poniedziałek dowiem sie wiecej, bo mamy trening. Ta koleżanka powiedziała, ze jeżeli przyjdzie na trening to znaczy, ze jest szansa, ze dziecko przeżyje, ale jeżeli nie ma takiej szansy i jednak zdecyduje sie na przerwanie to juz jej nie bedzie w poniedziałek [emoji17] nawet nie wiecie jak wyczekuje na ten dzien i zaciskam łapki, zeby jednak była... jesli przyjdzie to chyba ja uściskam z radości...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam z tobą do poniedziałku.... Oby było dobrze. Żeby wydarzył się cud.

Do góry