Dziewczyny zabawa zabawa ale pierwszy grudniowy dzieciaczek jest aniolkiem. Hajmal urodziła w 16 tyg. Macius jest naszym drugim maluszkiem. Dlatego ja raczej nie wchodze w ta zabawe bo było by mi przykro pomijac dziewczyny tutaj. Ale jesli macie ochotę to prosze bardzo. Zawsze to jakas odmiana.
Nie wiem czy zauwazylyscie ze my wszystkie juz jak emarytki. Tu mnie boli tam cos nie tak
uroki 3 trymestru
Lola mama nadzieje ze u Ciebie dobrze wszystko bedzie. Daj znac jak bedziesz cos wiedziec.
Ania ja mam jak ty. Takiego smutasa
cała ręka mu wchodzi pod piersi wiec brzuch jest mega nisko. Dzis rano az sie przestraszyłam. Przez to tez nie mam klopotow z oddychaniem. I ten nacisk na żołądek mi dzis przeszedl. Za to chodze kolyszac sie na boki bo tak mnie krocze boli i spojenie i brzuch nad i kręgosłup. Na szczescie synus szybko usnal i teraz leze i od razu lepiej. Musze go jutro obserwowac i do buzi zajrzec mu. Nie chce mi jesc dzis prawie nic tylko pije i sie awanturowal podczas myci zębów. Nie chcialam go juz meczyc wieczorem ale rano musze zobaczyc.
Lux moja dzidzia dzis nie ma nastroju. Slabo kopie. Ruchow na pewno jest więcej niz 10 na godz ale ona przeważnie ma ze 100 więc ciut sie martwie. Zobacze jak jutro bedzie miala.