ja jem kolacje a Tomek jechal na mecz grac, potem sie wykapie i do lozkaTeraz mam chwilę spokoju, ale przez cały dzień szalał, więc musi trochę odpocząć.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@LisiaMama wiadomo co z dzidziusiem który ma pół serca ? Myślę o tej dziewczynie...
Kupiłam mężowi książkę "Bobas. Instrukcja obsługi". Podobno super.
Sobie "Akuszerkę". Zacznę w szpitalu.
Mąż dziś przytargał do domu dwie wielkie paki pampersów i pakę husteczek nawilżanych. Brawo on za domyślność.
Mąż dziś przytargał do domu dwie wielkie paki pampersów i pakę husteczek nawilżanych. Brawo on za domyślność.
anio0
Fanka BB :)
Mój mąż sobie kupił kiedyś książkę "Komando Tata" czy jakoś tak dla faceta jak znalazł, a że chłop mój jest wojskowym, to już w ogóle się odnalazł w opisywanych tam realiach potrafi do mnie rzucić tekstem, że zanim Zosia "osiągnie pełną mobilność..." to coś tam, coś tam. Ostatnio pożyczał nawet tę książkę koledze.@LisiaMama wiadomo co z dzidziusiem który ma pół serca ? Myślę o tej dziewczynie...
yyy psujesz zbawe((No pierszy maluch już urodzony więc jak to rozwiązać?
Lola chyba sie do porodu wyszykowala... tak mi z wczesniejszych postow wynikalo... trzymam kciku zeby jeszcze sie nie rozpakowala!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
anio0
Kobitki, jak Wasze brzuchy? Ja się dzisiaj przeraziłam. Mój M. już wczoraj czy przedwczoraj mi mówił, że mi brzuch opadł, ale nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak! Wyglądam jak w tych wszystkich programach o bardzo otyłych ludziach, którzy nagle się odchudzają czy odsysają sobie co nieco, a później im zwisa taka torba za pas. Naprawdę! A do tej pory miałam raczej "piłeczkę", taką sterczącą i radosną. Teraz mój brzuch przypomina smutasa Czy to normalne, że tak szybko opada brzuch i wygląda to... tak dziwnie?
K
Krasnal77
Gość
yyy psujesz zbawe((
Lola chyba sie do porodu wyszykowala... tak mi z wczesniejszych postow wynikalo... trzymam kciku zeby jeszcze sie nie rozpakowala!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Przepraszaaaam
Ja tam chetnie sie zabawie tylko zeby Madzi i Maciusiowi nie było przykro[emoji847][emoji847]
anio0
Kochana, trzymam kciuki, żeby okazało się to tylko fałszywym alarmem i żeby nic złego się nie działo. Dawaj znać jak tylko się czegoś dowiesz.Jezu elifit łącze się w bólu.
Od pępka w dół po calosci brzicha mam takie bolesne kłucia, że chyba zejdę z tej ziemi. Jakby tysiac igieł w macicę mi ktoś wbijal. Matko żadna pozycja nie pomaga.
Wzięłam aspargin, nospa się skończyła.
Pocieszcie mnie że to niegroźne.
Matko jaki ból a młody szaleje w brzuchu
brawo dla meza!@LisiaMama wiadomo co z dzidziusiem który ma pół serca ? Myślę o tej dziewczynie...
reklama
creativo
Anio nie panikuj a czujesz wieksze parcie na pecherz ? U mnie sie zdarzaja dni ze mala tak nisko siedzi i wtedy brzuch wydaje sie nisko plus co chwile latam do kibelka ...Loooosie, odpisze mi która, bo właśnie przeczytałam, że brzuch się obniża na 2 tygodnie przed porodem oczywiście, wierzę z całego serca, że to tylko jakieś przesądy, ale... cholera jasna!