reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam się wieczorkiem [emoji4]

U mnie dzień taki sobie. Coś mnie boli między zebrami i tak cały dzień. A w pracy jak na złość jakiś nawał zajęć. Niedawno do domu wróciłam i tak leżę[emoji26]

Jeszcze mąż mnie wkurza i chodzę od 2 dni na niego obrazona.

Mam nadzieję, że u Was lepszy dzień[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się wieczorkiem [emoji4]

U mnie dzień taki sobie. Coś mnie boli między zebrami i tak cały dzień. A w pracy jak na złość jakiś nawał zajęć. Niedawno do domu wróciłam i tak leżę[emoji26]

Jeszcze mąż mnie wkurza i chodzę od 2 dni na niego obrazona.

Mam nadzieję, że u Was lepszy dzień[emoji6]

a ja jak bylam na zakupach to bylo miasto zawalone i jak szlam do dzieciecego to daleko mialam auto i tak se maszerowalam, niby czulam sie ok, ale potem jak pojechalam w druga czesc miasta i szlam to zaczelo mi sie robic slabo i ledwo co sie ruszalam, az oddychac nie moglam :(

a ja jak bylam na zakupach to bylo miasto zawalone i jak szlam do dzieciecego to daleko mialam auto i tak se maszerowalam, niby czulam sie ok, ale potem jak pojechalam w druga czesc miasta i szlam to zaczelo mi sie robic slabo i ledwo co sie ruszalam, az oddychac nie moglam :(
Mam nadzieję, że już lepiej[emoji9]

Ja mam często wieczorem problem z oddychaniem. Chyba już macica jest tak duża, że na przeponę mam nacisk.

reklama
Do góry