reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

miałam takie majtki kupione z apteki ale jak zobaczyłam u koleżanki majtki siateczkowe z rossmana odrazu wyrzuciłam w kosz i leciałam zakupić rossmanowskie gaciorki
Pokaz zdjecie opakowania jak mozesz plissss

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Ja sie licze z tym, ze skoro mam dosc obfite okresy to i polog moze byc hardkorowy
Na szkole rodzenia tez nam mowila o tych majteczkach siateczkowych zeby kupic
Ja i tak w koszulach spie na codzien bo nie lubie spac w bieliznie ... Zreszta wydaje mi sie, ze krocze przy wiekszym doplywie powietrza szybciej bedzie sie goic

thgfflw1k3inkyc3.png
tylko pytanie jak sie nosi takie gacie :D czy to wygodne chociaz

To są jednorazowe? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić w szpitalu pranie gaci i dlatego myślałam o jednorazowych z apteki. A co do rozmiaru jak wielkie jest to XL? Bo jak ostatnio gdzieś na aptecznych wyczytałam ze XL to do 100 cm w biodrach to ja tyle to miałam chyba w podstawowce [emoji23][emoji23][emoji23] koleżanka mi poleciła kupić na rynku takie wielkie babciowe gacie na te dni po porodzie.. może to też dobry pomysł.
Ps: W rossmannie jak się założy kartę rossne to jest od razu 3% :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

To są jednorazowe? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić a szpitalu pranie gaci i dlatego myślałam o jednorazowych z apteki. A co do rozmiaru jak wielkie jest to XL? Bo jak ostatnio gdzieś na aptecznych wyczytałam ze XL to do 100 cm w biodrach to ja tyle to miałam chyba w podstawowce [emoji23][emoji23][emoji23]
W rossmannie jak się założy kartę rossne to jest od razu 3% :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie jakies 110 cm by musialy miec minimum :D

A u nas znow polozne mowia, zeby nie kupowac siateczkowych ani takich jednorazowych, bo wg nich kiepsko trzymaja podklady i to strata kasy.. Polecaja tzw "majtasy Bridget Jones". Ja juz mam zakupione jednorazowe, ale kupie pare par gatek a'la birdget bo w razie co i tak sie na pozniejszym etapie przydzadza..

reklama
Do góry