reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Laski teraz jest promocja na koszule do karmienia na allegro po 17,99zl jakby ktos chcial ;) sama sie zastanawiam czy kupic takie zwykle czy jakies ladniejsze ale pomyslalam, ze troche mi szkoda wydac wiecej bo jak malej sie uleje albo mi mleko pocieknie to moze szlak je trafic ...
Dobrze kombinuje ?

thgfflw1k3inkyc3.png
Ja kupiłam po 25 zł zwykłe bawełaniane, nie chciałam za dużo wydawać bo tak jak piszesz czy w szpitalu się zniszczy jedna to nie będzie szkoda wyrzucić czy właśnie w domu się dojedzie drugie koszule i o nie ma co a w tych ładniejszych pewnie nawet nikt Cię nie zobaczy jak tylko mąż :D:D

reklama
a nie było by Ci kochana wygodniej w koszulach być w szpitalu niż pazamy ja mam 4 koszule takie do szpitala odpinane na cyckach do karmienia naprawdę wygodne i polecam :)
O nie kochana. Ja juz pare razy bylam w szpitalu przez pare dni i tylkiem nie bede świecić nikomu. A ze ja spie jak spie to nie jest dobry pomysl. To zanczy mam jedna koszule do kolan i rozpoznania na piersi ale tylko w razie w ja zaloze. A karmic moge jak sobie podwibe koszulke. Z synem nie robiło mi to przez dwa lata roznicy czy w koszuli rozpinanej czy w bluzce karmilam :) ja w ogóle w tym szpitalu jak w domu sie juz czuje wiec bedzie mi wygodnie.

W ogole jak do wieczora mi się nie poprawi to albo dzis albo jutro na ip jade. Nie ufam mojemu znachorowi ginowi. Niech mnie zbadaja porzadnie. Maz tak zaproponowal jak w nocy ryczalam ze mam skurcze. Obserwuje i zdecyduje

Ja kupiłam po 25 zł zwykłe bawełaniane, nie chciałam za dużo wydawać bo tak jak piszesz czy w szpitalu się zniszczy jedna to nie będzie szkoda wyrzucić czy właśnie w domu się dojedzie drugie koszule i o nie ma co a w tych ładniejszych pewnie nawet nikt Cię nie zobaczy jak tylko mąż :D:D
Dla niego tez bym chciala ladnie wygladac a ktoz mi zabroni ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

O nie kochana. Ja juz pare razy bylam w szpitalu przez pare dni i tylkiem nie bede świecić nikomu. A ze ja spie jak spie to nie jest dobry pomysl. To zanczy mam jedna koszule do kolan i rozpoznania na piersi ale tylko w razie w ja zaloze. A karmic moge jak sobie podwibe koszulke. Z synem nie robiło mi to przez dwa lata roznicy czy w koszuli rozpinanej czy w bluzce karmilam :) ja w ogóle w tym szpitalu jak w domu sie juz czuje wiec bedzie mi wygodnie.

W ogole jak do wieczora mi się nie poprawi to albo dzis albo jutro na ip jade. Nie ufam mojemu znachorowi ginowi. Niech mnie zbadaja porzadnie. Maz tak zaproponowal jak w nocy ryczalam ze mam skurcze. Obserwuje i zdecyduje

nie ubralabym tej szpitalnej wiec Cie popieram :)

reklama
Do góry