Ja kupiłam po 25 zł zwykłe bawełaniane, nie chciałam za dużo wydawać bo tak jak piszesz czy w szpitalu się zniszczy jedna to nie będzie szkoda wyrzucić czy właśnie w domu się dojedzie drugie koszule i o nie ma co a w tych ładniejszych pewnie nawet nikt Cię nie zobaczy jak tylko mążLaski teraz jest promocja na koszule do karmienia na allegro po 17,99zl jakby ktos chcial sama sie zastanawiam czy kupic takie zwykle czy jakies ladniejsze ale pomyslalam, ze troche mi szkoda wydac wiecej bo jak malej sie uleje albo mi mleko pocieknie to moze szlak je trafic ...
Dobrze kombinuje ?
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
O nie kochana. Ja juz pare razy bylam w szpitalu przez pare dni i tylkiem nie bede świecić nikomu. A ze ja spie jak spie to nie jest dobry pomysl. To zanczy mam jedna koszule do kolan i rozpoznania na piersi ale tylko w razie w ja zaloze. A karmic moge jak sobie podwibe koszulke. Z synem nie robiło mi to przez dwa lata roznicy czy w koszuli rozpinanej czy w bluzce karmilam ja w ogóle w tym szpitalu jak w domu sie juz czuje wiec bedzie mi wygodnie.a nie było by Ci kochana wygodniej w koszulach być w szpitalu niż pazamy ja mam 4 koszule takie do szpitala odpinane na cyckach do karmienia naprawdę wygodne i polecam
W ogole jak do wieczora mi się nie poprawi to albo dzis albo jutro na ip jade. Nie ufam mojemu znachorowi ginowi. Niech mnie zbadaja porzadnie. Maz tak zaproponowal jak w nocy ryczalam ze mam skurcze. Obserwuje i zdecyduje
creativo
Fanka BB :)
Dla niego tez bym chciala ladnie wygladac a ktoz mi zabroniJa kupiłam po 25 zł zwykłe bawełaniane, nie chciałam za dużo wydawać bo tak jak piszesz czy w szpitalu się zniszczy jedna to nie będzie szkoda wyrzucić czy właśnie w domu się dojedzie drugie koszule i o nie ma co a w tych ładniejszych pewnie nawet nikt Cię nie zobaczy jak tylko mąż
ja mam 4 koszule ale z tego względu że dwie dostałam jak już kupiłam i tym sposobem aż tyle, ale tego nigdy za małoa ile kupujecie koszul? ja o dwoch myslalam plus jakis nowy cieply porannik
nie ubralabym tej szpitalnej wiec Cie popieramO nie kochana. Ja juz pare razy bylam w szpitalu przez pare dni i tylkiem nie bede świecić nikomu. A ze ja spie jak spie to nie jest dobry pomysl. To zanczy mam jedna koszule do kolan i rozpoznania na piersi ale tylko w razie w ja zaloze. A karmic moge jak sobie podwibe koszulke. Z synem nie robiło mi to przez dwa lata roznicy czy w koszuli rozpinanej czy w bluzce karmilam ja w ogóle w tym szpitalu jak w domu sie juz czuje wiec bedzie mi wygodnie.
W ogole jak do wieczora mi się nie poprawi to albo dzis albo jutro na ip jade. Nie ufam mojemu znachorowi ginowi. Niech mnie zbadaja porzadnie. Maz tak zaproponowal jak w nocy ryczalam ze mam skurcze. Obserwuje i zdecyduje
Dla niego tez bym chciala ladnie wygladac a ktoz mi zabroni
pewnie !
ja mam dwie w domu wlasnie tak rozpinane do karmienia,ale ja teraz jak slon wygladam i nie wejde w nie sa mi za krotkieja mam 4 koszule ale z tego względu że dwie dostałam jak już kupiłam i tym sposobem aż tyle, ale tego nigdy za mało
reklama
ja te co kupiłam jak pani mi rozłożyla mówie takie wielkie, ale faktycznie wtedy jeszcze takiego brzucha nie miałam i na szczęście wzięłam większeja mam dwie w domu wlasnie tak rozpinane do karmienia,ale ja teraz jak slon wygladam i nie wejde w nie sa mi za krotkie