reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez pod te legginsy mam kupione dwie paczki jednorazoeych majtek, podkładów na łóżko, jakieś wielkie wkłady do majtek, a miesiączki u mnie zawsze spokojne i max 4 dni więc licze, ze sie nie zaleje, a i w tyle podkładów się uzbroiłam, że chyba co mi zostanie to w szpitalu dla innych zostawie:)

a8doqqmz725nh9h0.png
oni tez powinni dac w szpitalu takie podklady i wklady do majtek :)

reklama
Dzień dobry, Kobitki :)
Odebrałam dziś paczkę ze Smyka, chociaż połowę z tego co zamówiłam mi z koszyka wypierdzielili... ale zawsze mam kilka tanich bodziaków na 62 z promocji. Mąż obiad pichci, bo sobie zażyczyłam makaron rurki z kurczakiem i sosem pieczarkowym... mniam! Chciałam go wyręczyć, ale się zabrał za krojenie kurczaka i doszedł do wniosku, że lepiej jak sobie usiądę, a on się wszystkim zajmie... Why not? ;)
Piszę do Was z zapytaniem o napoje jakie w ciąży sączycie. Czy któraś z Was pije coś gazowanego? Nie mówię tu koniecznie o coli i innych tych słodkich napojach, ale np. woda mineralna gazowana?

Odebrałam dziś paczkę ze Smyka, chociaż połowę z tego co zamówiłam mi z koszyka wypierdzielili... ale zawsze mam kilka tanich bodziaków na 62 z promocji. Mąż obiad pichci, bo sobie zażyczyłam makaron rurki z kurczakiem i sosem pieczarkowym... mniam! Chciałam go wyręczyć, ale się zabrał za krojenie kurczaka i doszedł do wniosku, że lepiej jak sobie usiądę, a on się wszystkim zajmie... Why not? ;)
Piszę do Was z zapytaniem o napoje jakie w ciąży sączycie. Czy któraś z Was pije coś gazowanego? Nie mówię tu koniecznie o coli i innych tych słodkich napojach, ale np. woda mineralna gazowana?

Ja wode gazowana w stosunku 70-30 do niegazowanej i cola zero mi sie trafi od czasu do czasu:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja wode gazowana w stosunku 70-30 do niegazowanej i cola zero mi sie trafi od czasu do czasu:)

a8doqqmz725nh9h0.png
I Maluszek nie czka jak najęty potem? Ja uwielbiam wodę gazowaną, a odkąd niczego słodkiego pić nie mogę, to już w ogóle tylko nią żyję... ale zauważyłam, że później Malutka ma czkawkę jak najęta i nie wiem czy rzeczywiście jest jakiś związek z tymi bąbelkami, czy po prostu teraz ma taki okres czkawkowy ;)

no bo to naprawdę o uprzejmość ludzi jest bardzo ciężko , ostatnio w rossmanie pani poprosiła mnie poza kolejnością to babeczka starsza która miała być właśnie obsługiwana zaczeła dyskusje że a z jakiej racji że ciąża to nie choroba że co ja se myśle a ja tak stanełam i powiedziałam wie pani co mi się nie śpieszy ja zaczekam a nie warto dyskutować z tą panią .. masakra co za baba
To odpowiedz jak ja: "starość to też nie choroba. Co pani w sobie nosi? Wczorajszą golonkę? Bo ja noszę dziecko, które jest w tym momencie najważniejsze".
Zobaczysz przymknięte się następnym razem. Poza tym powinna Cię kasjerka obronić.

Ja pije wode mineralna niegazowana i codziennie po soczku jednodniowym zeby troche witamin bylo mala bardzo lubi soczki zawsze potem fika koziolki w brzuchu ;)

Z gazowanych czasem pije karmi albo cole (jak wiem, ze bede jadla cos ciezkostrawnego to wtedy coli sie napije i jest git) ale to raptem na palcach jednej reki moge sobie wyliczyc ile razy cole pilam w ciazy bo nigdy za nia nie przepadalam ...

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Ja pije praktycznie wszystko (oczywiscie z umiarem i gazowane-odgazowane);) cole czasem wypije ale zawsze czekam az troche sie odgazuje, mineralke nie raz pije gazowana, ale taka co jest srednoo gazowana. Co do coli to czasem czlowiek ma po prostu ochote na cos "niezdrowego" i sobie wybaczam takie wybryki [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry