reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
a ile kupujecie koszul? ja o dwoch myslalam plus jakis nowy cieply porannik

Ja sobie kupilam do szpitala na poród jednorazową koszulę, jedną koszulę po porodzie już i mam dwie takie duże koszulki do karmienia i legginsy na szpital na pozniejsze dni. Mam nadzieje, ze mi to starczy, bo ja i tak nie zamierzam po wyjsciu ze szpitala nosić koszul.

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja sobie kupilam do szpitala na poród jednorazową koszulę, jedną koszulę po porodzie już i mam dwie takie duże koszulki do karmienia i legginsy na szpital na pozniejsze dni. Mam nadzieje, ze mi to starczy, bo ja i tak nie zamierzam po wyjsciu ze szpitala nosić koszul.

a8doqqmz725nh9h0.png
tez myslalam by miec legginsy i jakas luzna koszulke zeby w ciagu dnia nie paradowac w koszuli ciagle

ja chce kupic te majtki siatkowane z apteki i wklady wiesz te dlugie, tak mi polecila bratowa mowie tu o szpitalu, w domu chyba podpaski najdluzsze starcza co nie? czy zle mysle?
Ja sie licze z tym, ze skoro mam dosc obfite okresy to i polog moze byc hardkorowy
Na szkole rodzenia tez nam mowila o tych majteczkach siateczkowych zeby kupic
Ja i tak w koszulach spie na codzien bo nie lubie spac w bieliznie ... Zreszta wydaje mi sie, ze krocze przy wiekszym doplywie powietrza szybciej bedzie sie goic

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
ja chce kupic te majtki siatkowane z apteki i wklady wiesz te dlugie, tak mi polecila bratowa mowie tu o szpitalu, w domu chyba podpaski najdluzsze starcza co nie? czy zle mysle?
miałam takie majtki kupione z apteki ale jak zobaczyłam u koleżanki majtki siateczkowe z rossmana odrazu wyrzuciłam w kosz i leciałam zakupić rossmanowskie gaciorki

Do góry