reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

tak dużo produkujecie że nie nadążam [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png
to nic, potem sie kapnelam, ze zle napisalam :D co innego myslalam a co innego napisalam

reklama
Malo tego na polowkowym pytam go czy mam przyjsc na usg w 30tyg prywatnie a on do mnie, ze nie widzi takiej potrzeby bo wszystko jest super

thgfflw1k3inkyc3.png

mi ginka mowila, ze na tym etapie mam czuc 10 ruchow na godzine jak maly akurat ma aktywnosc, licze ruchy, ale czasami jak mam godzine-dwie przestoju to mowie ej kopnij a potem mysle a moze akurat spi, kiedys musi spac skoro w nocy mnie bombarduje :D teraz od rana wariuje i daje mi popalic
Wiecie co, to jakaś głupota 10 ruchów na godzinę.... Po jedzeniu ok -rozumiem. Przecież to mały człowiek, który teraz głównie śpi, albo ćwiczy ssanie kciuka :) Dzieci też mają inną dynamikę, są różne. Ja nie liczę:) ważne, że są ruchy, że malucha czuję.

Ja wam powiem,że mam jakieś schizy znowu. Widzę zmiany od 7 miesiąca i sama nie wiem czy to hormony tak mnie wykańczaja czy naprawdę mam powody do stresu. Znowu mam myśli jak w 1 trymestrze a jeszcze w dodatku jak czytam ze z moja choroba tylko max 60% ciazy kończy się urodzeniem zdrowego żywego dziecka i ze nawet w 3 trymestrze można stracić ciążę... eh.. wykończe sie psychicznie :(

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica skąd dziś to czarnowidzenie u Ciebie? Musi być dobrze. :*

Ja dzisiaj specjalnie zjadłam śniadanie na słodko z miodem i Odliczalam czas do kopniakow bo wczoraj cisza i dzisiaj tez jakoś słabo. Ale ufffff poczułam po pół godziny. Bardzo lekko! Ja nie wiem jak to się ma do tego, że powinno się podobno czuć ok 50 kopniakow dziennie.... tyle to ja czuję chyba przez caly tydzień ...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Miód?
Wczoraj spróbowałam na sen razem z mlekiem. Jak dostałam kopniaka w bok to myślałam że się nie pozbieram... i pół nocy męczyła nie dając spać.
Ja jej to wynagrodze :) budząc w przyszłości do przedszkola i szkoły!;D

reklama
Wiecie co, to jakaś głupota 10 ruchów na godzinę.... Po jedzeniu ok -rozumiem. Przecież to mały człowiek, który teraz głównie śpi, albo ćwiczy ssanie kciuka :) Dzieci też mają inną dynamikę, są różne. Ja nie liczę:) ważne, że są ruchy, że malucha czuję.
no dokladnie i nie wiem czemu lekarze tak sie wyuczonych teorii trzymaja

Do góry