to nic, potem sie kapnelam, ze zle napisalam co innego myslalam a co innego napisalamtak dużo produkujecie że nie nadążam [emoji14]
reklama
creativo
Fanka BB :)
Lux ile usg juz mialas ? Ja mam raptem z 5 wizyt z usg reszta bez usg bylamoja ginka co usg sprawdza doglebnie serce malego, oglada go caluskiego od stop do glowy, a ja sie stresuje, ze znajdzie cos co bedzie nie tak
ja mam na kazdej wizycie usg, dlugie i dokladneLux ile usg juz mialas ? Ja mam raptem z 5 wizyt z usg reszta bez usg byla
Ty prowadzisz ciaza na Nfz? ja prywatnie i moze temu mam na kazdej wizycie usgMalo tego na polowkowym pytam go czy mam przyjsc na usg w 30tyg prywatnie a on do mnie, ze nie widzi takiej potrzeby bo wszystko jest super
Wiecie co, to jakaś głupota 10 ruchów na godzinę.... Po jedzeniu ok -rozumiem. Przecież to mały człowiek, który teraz głównie śpi, albo ćwiczy ssanie kciuka Dzieci też mają inną dynamikę, są różne. Ja nie liczę ważne, że są ruchy, że malucha czuję.mi ginka mowila, ze na tym etapie mam czuc 10 ruchow na godzine jak maly akurat ma aktywnosc, licze ruchy, ale czasami jak mam godzine-dwie przestoju to mowie ej kopnij a potem mysle a moze akurat spi, kiedys musi spac skoro w nocy mnie bombarduje teraz od rana wariuje i daje mi popalic
Czarownica skąd dziś to czarnowidzenie u Ciebie? Musi być dobrze. :*Ja wam powiem,że mam jakieś schizy znowu. Widzę zmiany od 7 miesiąca i sama nie wiem czy to hormony tak mnie wykańczaja czy naprawdę mam powody do stresu. Znowu mam myśli jak w 1 trymestrze a jeszcze w dodatku jak czytam ze z moja choroba tylko max 60% ciazy kończy się urodzeniem zdrowego żywego dziecka i ze nawet w 3 trymestrze można stracić ciążę... eh.. wykończe sie psychicznie
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Grun
Fanka BB :)
Miód?Ja dzisiaj specjalnie zjadłam śniadanie na słodko z miodem i Odliczalam czas do kopniakow bo wczoraj cisza i dzisiaj tez jakoś słabo. Ale ufffff poczułam po pół godziny. Bardzo lekko! Ja nie wiem jak to się ma do tego, że powinno się podobno czuć ok 50 kopniakow dziennie.... tyle to ja czuję chyba przez caly tydzień ...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj spróbowałam na sen razem z mlekiem. Jak dostałam kopniaka w bok to myślałam że się nie pozbieram... i pół nocy męczyła nie dając spać.
Ja jej to wynagrodze budząc w przyszłości do przedszkola i szkoły!;D
reklama
no dokladnie i nie wiem czemu lekarze tak sie wyuczonych teorii trzymajaWiecie co, to jakaś głupota 10 ruchów na godzinę.... Po jedzeniu ok -rozumiem. Przecież to mały człowiek, który teraz głównie śpi, albo ćwiczy ssanie kciuka Dzieci też mają inną dynamikę, są różne. Ja nie liczę ważne, że są ruchy, że malucha czuję.