reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
No to ja bym ciągle na izbie siedziala!mi tlumaczyla, ze na kazda godzine doby, ale jak jest akurat aktywnosc, a ja sie pytam a co jesli z 7-8 godzin go nie czuje? no to mam jechac na ip sprawdzic i wiesz jaka przerazona wyszlam z gabinetu?
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja potem zaczlam miec takie schizy, ze jak jeden dzien dwa tygodnie temu maly byl leniwy to az beczalam z tego wszystkiego
anio0
Kochana... moje dziecię na ostatnim USG miało poszerzone boczne komory w główce, co zwiastuje wodogłowie i inne problemy zdrowotne. Lekarz kazał czekać i czekam. Po okropnym tygodniu, który w całości przeryczałam, doszłam do wniosku, że musi być dobrze i wierzę w to całą sobą. Staram się cieszyć ciążą i każdym najmniejszym ruchem Malutkiej, bo tak naprawdę jaki ja mam wpływ na to co się stanie? Co ma być to będzie, jakkolwiek źle to brzmi. Z mojej strony mogę pokazywać Zośce tyle ciepła i miłości ile tylko potrafię i mieć nadzieję, że to wyczuje i nabierze siły, by walczyć o swoje życie i zdrowie. Musimy wierzyć.No naczytalam sie wczoraj i siedzi mi w głowie. Wczoraj byłam u mojej hematolog, ginekologa mam w śr za tydzień a w pt mam usg 30tc. Wszystko jest w porządku, w środę był puls 130, wczoraj wyniki krwi tez okej... z euforii, ze jest wszystko super teraz wpadłam w dola,że czyha tyle zagrożeń, że aż niemozliwe,że będzie dobrze... wiem... to chore
no i tak bedzie do konca ciazy, ja chyba siwa bede jak pojde rodzicNo naczytalam sie wczoraj i siedzi mi w głowie. Wczoraj byłam u mojej hematolog, ginekologa mam w śr za tydzień a w pt mam usg 30tc. Wszystko jest w porządku, w środę był puls 130, wczoraj wyniki krwi tez okej... z euforii, ze jest wszystko super teraz wpadłam w dola,że czyha tyle zagrożeń, że aż niemozliwe,że będzie dobrze... wiem... to chore
anio0
Szalona ta Twoja ginka... wszyscy mówią, że 10 ruchów ma być w godzinie największej aktywności, a jeśli się nie czuje zupełnie NIC przez cały dzień, to wtedy dopiero jest to powód do niepokoju, chociaż i tutaj niektórzy radzą poczekać ok. 1,5 dnia.no ja potem zaczlam miec takie schizy, ze jak jeden dzien dwa tygodnie temu maly byl leniwy to az beczalam z tego wszystkiego
majka23x
Nie mozesz tak myslec!!! Musisz wierzyc w to, ze z maluszkiem bedzie w porzadku, wszystkie trzymamy kciuki!!!Ja wam powiem,że mam jakieś schizy znowu. Widzę zmiany od 7 miesiąca i sama nie wiem czy to hormony tak mnie wykańczaja czy naprawdę mam powody do stresu. Znowu mam myśli jak w 1 trymestrze a jeszcze w dodatku jak czytam ze z moja choroba tylko max 60% ciazy kończy się urodzeniem zdrowego żywego dziecka i ze nawet w 3 trymestrze można stracić ciążę... eh.. wykończe sie psychicznie
szalona? malo powiedziane...ostatio robila mi polowkowe w sierpniu pod ktorymi sie podpisala i mowi na wizycie we wrzesniu, ze wysylya mnie do Poznania na polowkowe, ja mowie, ale jak to?przeciez robila mi je pani doktor w sieprniu! a ona, tak? a ja mowie o tak!!! wyszla klotnia i nawet sie usg nie nacieszylam malpa jest tak na kase pazerna, ze hej, bo oczywiscie wyslala mnie do swojego kolegi a jak wiadomo on by jej odpalil kase za moja wizyte...Szalona ta Twoja ginka... wszyscy mówią, że 10 ruchów ma być w godzinie największej aktywności, a jeśli się nie czuje zupełnie NIC przez cały dzień, to wtedy dopiero jest to powód do niepokoju, chociaż i tutaj niektórzy radzą poczekać ok. 1,5 dnia.
no ona sie upiera, ze jak 8 godzin sie maly nie rusza to mam jechac to skontrolowac, nie wiem moze kazdy lekarz ma inne teorie
reklama
Tuiles
To siedziałybyśmy we dwie!