nic sie nie boj, skup sie na ciazy i mysl o porodzie, bo to juz tak blisko
reklama
ta matka by chciala chyba, bys Ty czula sie winna, glupia kretynka z niej i tyleSzczerze ja mam ja gdzies nie znam jej nie mam z nia kontaktu ale taka sieczke z mozgu dzieciakowi robi, ze az mi jej zal bo dziecko ma doslownie rozdwojenie jazni jak jest u nas dluzej to swiata poza mna nie widzi a jak tylko dluzej nas nie odwiedza to zaraz jakies glupie teksty i akcje robi ... Brak mi czasami slow na to wszystko a momentami sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak jeszcze rozumiem jak to ja bym rozwalila ich zwiazek ale oni rozstali sie 11 lat temu !!!
![]()
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
najbardziej nie lubię jak dzieciaki sypia haselkami rodziców.
chyba mozna karmić do 6 miesiąca ciąży, ale zawsze są wyjątki i nic sie nie dzieje.Przerwa będzie. Trzy szpitalne dni [emoji14]
![]()
creativo
A jeszcze wam sprzedam newsa, ze eks co jakis czas latala do mojej tesciowej sie wyzalic jak to im ciezko i jakiego zlego meza ma ... No rece mi opadly jak to uslyszalam na szczescie tesciowa oczy otworzyla jak sobie teraz machneli trzecie dziecko i sama stwierdzila, ze glupia byla ze az tak im pomagala.
Powiedzialam, ze w sumie tamta sie dobrze ustawila tez bym tak chciala miec dziecko i zeby wszyscy mi na to dziecko kase dawali i wszystko kupowali a ja bede sie nim tylko zajmowac (a nawet zajmowanie sie dziecmi jej nie wychodzi)
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fthgfflw1cyhvtr0b.png&hash=05c7323603f9ee5110b31d31c01a4cea)
Powiedzialam, ze w sumie tamta sie dobrze ustawila tez bym tak chciala miec dziecko i zeby wszyscy mi na to dziecko kase dawali i wszystko kupowali a ja bede sie nim tylko zajmowac (a nawet zajmowanie sie dziecmi jej nie wychodzi)
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fthgfflw1cyhvtr0b.png&hash=05c7323603f9ee5110b31d31c01a4cea)
no to ciekawa kto da temu dziecku, ktore sie urodzi, nie czaje laskiA jeszcze wam sprzedam newsa, ze eks co jakis czas latala do mojej tesciowej sie wyzalic jak to im ciezko i jakiego zlego meza ma ... No rece mi opadly jak to uslyszalam na szczescie tesciowa oczy otworzyla jak sobie teraz machneli trzecie dziecko i sama stwierdzila, ze glupia byla ze az tak im pomagala.
![]()
Jadwiga orłowska
Moja wczorajsza ogórkowa nabrała smaku i jest pycha. Za mało zrobiłam.
Jadwiga orłowska
Placki tez bym zjadła.
noemi87
Szczerze ja mam ja gdzies nie znam jej nie mam z nia kontaktu ale taka sieczke z mozgu dzieciakowi robi, ze az mi jej zal bo dziecko ma doslownie rozdwojenie jazni jak jest u nas dluzej to swiata poza mna nie widzi a jak tylko dluzej nas nie odwiedza to zaraz jakies glupie teksty i akcje robi ... Brak mi czasami slow na to wszystko a momentami sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak jeszcze rozumiem jak to ja bym rozwalila ich zwiazek ale oni rozstali sie 11 lat temu !!!
![]()
No to mądra mamusia, faktycznie, tacy rodzice najbardziej mnie wkurzają właśnie bo dziecko samo z siebie na pewno by z takimi tekstami w życiu nie wyskoczyło, widać pod jak dużym wpływem matki jest i niszczy ją tylko, tyle zyskuje swoim idiotycznym zachowaniem. A z drugiej strony to ta babka niepoważna jakaś, tyle lat już nie są razem, Ona też ułożyła sobie życie, więc o co jej chodzi? W ogóle mieszanie dzieci w sprawy dorosłych to wielka głupota.
mmmm pychaMoja wczorajsza ogórkowa nabrała smaku i jest pycha. Za mało zrobiłam.
reklama
zapraszamPlacki tez bym zjadła.