mojeboje
Fanka BB :)
Ja na Smyka strzelam focha Kiedyś zrobiłam zamówienie na jakichś promocjach, sporo czasu mi to zajęło, zwłascza że robiłam to w międzyczasie innych rzeczy w pracy, no i w trakcie płacenia na chwilę wyskoczył problem z internetem. I całe zamówienie szlag trafił, zostało anulowane, a drugi raz zamówić się nie dało bo ani nie ma opcji skopiowania zamówienia, ani nie można podejrzeć nigdzie linków do zamówionych produktów a wyszukiwarka na ich stronie przynajmniej od czasu kiedy ją przerabiali działa po prostu tragicznie więc musiałabym tych wszystkich moich produktów szukać od nowa przeglądając całą stronę. Wkurzyło mnie to strasznie, zwłaszcza że ja techniczna jestem, pracuję w IT i czuję jakby mi ktoś w twarz strzelił udostępniając klientom taką fuszerkę. Podobną fuszerką jest dla mnie ta akcja z serwerami i zrobienie z tego "e-kolejki" jest jak dla mnie robieniem klientów w balona Trochę żałuję tych promocji i tego, że mają darmową dostawę do sklepu - głównie z tego korzystałam, ale odkąd nie muszę oglądać tej koszmarnie brzydkiej strony jakoś mi lepiej. Jest mnóstwo innych sklepów z ciuszkami a kurteczkę na zimę dla starszej córki upolowałam na Allegro