Lola Lolitta
Fanka BB :)
Myszy i wszystkie zarazy egipskie!Myszy go zjedzą [emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myszy i wszystkie zarazy egipskie!Myszy go zjedzą [emoji13]
A próbowałaś sok z kiszonej kapusty? (tylko nie kwaszonej, tylko kiszonej) Mnie lepiej pomaga od śliwek i innych tego typu rzeczy. A jeśli to nie pomoże, to w ciąży bezpieczny jest syrop DuphalacDziewczyny kur mnie strzeli z tymi zaparciami. Boli mnie wszystko tam na dole. Chodzić nie mogę
Współczuję bólu ucha. Mam nadzieję, że uda Ci się to szybko załatwić.Eli ja tez tak mam tylko u mnie po tym zelazie. Normalnie cale podbrzusze mnie boli i pupa ze tak to zobrazuje brzydko. A co lykne tabletke to mnie mdli orzez dwie godziny. Eh już niedługo. Żeby tylko mala była zdrowa to reszte jakos przetrwam.
Boli mnie uchoooo. Musze ba dniach do laryngologa isc ale bede musiala w kolecje z 3 godz czekac jak nie mam umowionej wizyty. Moze jakos do czwartku wytrzymam. Nie chce isc do ogolnego bo mi antybiotyk da a u mnie to nie pomoże. Ja mam zapalenie skory tam w srodku i wystarczy wyczyscic i zalozyc opatrunek z mascia na 24h i jest bajka. Tylko ze to robi moj laryngolog tylko. A zeby bylo śmiesznie w srody w niemczech wszsystkie urzędy i lekarze maja krócej otwarte. Tylko do 11.
Odnośnie diety. Ja z synkiem zadnej nie stosowalam. Jadlam małą ilosc jakiejs rzeczy i obserwowalam. Na szczescie nie mial alergii na nic. A kolki mial tylko przez ten kiss syndrom co pisalam.
Zdarzają się naprawdę mocne ciosy...Słuchajcie moj Miki w brzuchu tak wali nogami, że mąż się śmieję. Jak leżę na plecach to przenosi mój środek ciężkości i cała się gibam na każdą stronę!
Też macie takich siłaczy?
Nie bardzo. Od 5 dni ma suchy kaszel, ktory nawet w mokry nie prezchodzi.i leki nic jej nie pomagaja?
Ja pije mleka duzo. Mimo ze na początku ciazy nie byłam w stanie wypic mleka, tak teraz caly dzien popijam po trochu z powodu zgagi, ktora jest okrutnie okrutnaDzień dobry mamy,
Czy wy też zauważacie zwiększone zapotrzebowanie na wapń? Organizm mi co chwila podpowiada - zjedz twaróg, serek wiejski i jem z uwielbieniem
Popijam pokrzywą albo rumiankiem jestem uzależniona od ziółek.
Uzależnienie 2 to wyprawka, wczoraj w smyku znów poczyniłam zakupy, jak nie skorzystać z promocji jesiennej 30% ?
Idę popatrzeć na słonko, 2km i będę szczęśliwsza. Obym nic po drodze nie kupiła Miłego dnia mamy.
zal dziecka, oby szybko wyzdrowiala!Nie bardzo. Od 5 dni ma suchy kaszel, ktory nawet w mokry nie prezchodzi.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Eli a wiesz ze mi owoce pomogly? kupilam na probe 3 sloiczki takie dla dzieci i zjadlam jeden wczoraj i dzis mi lepiej. zaraz zjem kolejny.Dziewczyny kur mnie strzeli z tymi zaparciami. Boli mnie wszystko tam na dole. Chodzić nie mogę
Dobry jest sok sliwkowy z tarczyna. Naprawde fajnie smakuje (jak sliwki) i mnie po nim rusza do kibelkaA próbowałaś sok z kiszonej kapusty? (tylko nie kwaszonej, tylko kiszonej) Mnie lepiej pomaga od śliwek i innych tego typu rzeczy. A jeśli to nie pomoże, to w ciąży bezpieczny jest syrop Duphalac
Współczuję bólu ucha. Mam nadzieję, że uda Ci się to szybko załatwić.
Ja też na wigilię zamierzam jeść wszystko. Obżerać się nie bedę, ale spróbuję na pewno każdej potrawy.
Strasznie mi jej szkodazal dziecka, oby szybko wyzdrowiala!