aspargin kupDziewczyny, macie jakies sposoby na skurcze lydek i stop? Codziennie w nocy oprocz dwoch wizyt w toalecie, wstaje ze dwa razy ze skurczami [emoji21] Praca w pozycji siedzacej jednak daje sie we znaki. Pomidorowa dieta jak na razie niezbyt pomaga [emoji13]
reklama
creativo
Fanka BB :)
Tak jak lisia mama napisala plus duzo wody wysokomineralizowanej dziewczyny jeszcze pisaly, ze mozna robic kapiele z magnezemDziewczyny, macie jakies sposoby na skurcze lydek i stop? Codziennie w nocy oprocz dwoch wizyt w toalecie, wstaje ze dwa razy ze skurczami [emoji21] Praca w pozycji siedzacej jednak daje sie we znaki. Pomidorowa dieta jak na razie niezbyt pomaga [emoji13]
Tez mam prace siedzaca ale mi jakos nie dokuczaja skurcze z tym, ze w dzien staram sie odpoczywac z nogami uniesionymi wyzej
Pytanie do doświadczonych mam. Jak się liczy te ruchy, bo lekarz rąk mi tłumaczył ze dalej nic nie rozumiem. Jak Franio np teraz jest bardzo ruchliwy i kreci sie przez 5 sekund bez przerwy pozniej pol min ciszy i znowu się kręci to liczone to jest jako jeden ruch czy już kolejny? Czuje ze resztę ciąży śledzę z ksiazeczka ruchów w ręku jak wariatka
creativo
Lux ja tez ostatnio gorzej spie mala w ogole ostatnio jest mocniej aktywna i nawet w nocy kopie ale poswiece sie niech jej juz bedzie [emoji14] jak brzucha dotykam ja albo luby to sie uspokaja i zasypia chyba ma potrzebe pokazania "hello ja tez tutaj jestem ! "hello, i sie nie wyspalam, czy ja sie kiedykolwiek wyspie na tym l4?
@karelka rzeczywistoscie piekniejszej od marzen ! Sto lat
Dziękuję Wam bardzo bardzo gorąco! :*
Sto lat karelka!!!
STO LAT!!!
Dziwne podejście...
O rany! Skąd Wy takie historie bierzecie?
Przytulam
No u mnie w szpitalu też bardzo ciepło było. I co do koszul, to też się zrodzę, że jednak łatwiej "wietrzyć" te rejony.
Wszystko będzie dobrze, jestem tego pewna.
Ja Was podziwiam, nie dałabym chyba rady być z facetem, którego ciągle nie ma. Ja spać nie mogę jak mój gdzieś na jedną noc jedzie...
Twój mąż ma rację
Wypełnione
Myślę, że jak najbardziej powinni to zrozumieć. Pierwsze dziecko, potrzebujesz pomocy, Twoi rodzice mogą Ci ją zapewnić. Nie stresuj się, teściowie na pewno zrozumieją.
Sto lat!
moj szaleje tez po nocach lub nad ranem, teraz sie rozpycha no i ta zgaga mnie meczy, ale pomaga mi ten syrop na to wiec idzie to przetrwacLux ja tez ostatnio gorzej spie mala w ogole ostatnio jest mocniej aktywna i nawet w nocy kopie ale poswiece sie niech jej juz bedzie [emoji14] jak brzucha dotykam ja albo luby to sie uspokaja i zasypia chyba ma potrzebe pokazania "hello ja tez tutaj jestem ! "
reklama
creativo
Ja rennie na zgage zaczelam brac bo zaczelo mi sie jedzenie cofac pomimo tego, ze jem mniejsze porcje w ciazy i jest troche lepiej sa dni, ze w ogole nie biore. Najgorzej wieczorem ...moj szaleje tez po nocach lub nad ranem, teraz sie rozpycha no i ta zgaga mnie meczy, ale pomaga mi ten syrop na to wiec idzie to przetrwac