reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie sie dzis strasznie chce spac.. czekam na dziewczynki az tesciowa je odbierze z przedszkola.

Dzis na obiad mielismy rosol z ryzem, a na drugie ziemniaki z kotletami z piersi kurczaka w panierce musztardowej ;) do tego ogorki curry. Pycha ;)

Kochane, chyba musze przystopowac z jedzeniem.. 5 wrzesnia mialam wizyte i wazylam 63 kg, wczoraj stanelam na wage i waze 67 kg! Szok!! Ledwo tydzien z haczykiem i tyle na plusie..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A na tej samej wadze się ważyłaś? Czasem różne wagi różnie pokazują ;)

reklama
A mnie zlapalo jakies chorobsko I ledwo zyje :(:( naczynia ze zmywarki wyciagalam na 3 podejscia :/ ehh :( leze I marudze :(
Zdrowka
No to ja dołączę do grona dzisiaj narzekających. Do stawiającego się brzucha doszedł jeszcze jego ból. Niewielki, ale jednak. Ech, chyba jednak przejdę się dzisiaj do lekarza... ;/
Wez moze I podjedz sprawdz co sie dzieje. Bedziesz spokojniejsza

Mnie sie dzis strasznie chce spac.. czekam na dziewczynki az tesciowa je odbierze z przedszkola.

Dzis na obiad mielismy rosol z ryzem, a na drugie ziemniaki z kotletami z piersi kurczaka w panierce musztardowej ;) do tego ogorki curry. Pycha ;)

Kochane, chyba musze przystopowac z jedzeniem.. 5 wrzesnia mialam wizyte i wazylam 63 kg, wczoraj stanelam na wage i waze 67 kg! Szok!! Ledwo tydzien z haczykiem i tyle na plusie..

Woow
No to pieknie ci waga poleciala w gore [emoji44]

Jak robisz te piersi w musztardowej panierce?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Woow
No to pieknie ci waga poleciala w gore [emoji44]

Jak robisz te piersi w musztardowej panierce?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Roztrzepuje jajo, do jaja dodaje sol i pieprz oraz 2 pelne lyzeczki musztardy, mieszam dokladnie, wkladam do tego rozklepane piersi z kurczaka, tak zeby byly cale zalane i leza w tym kilka minut, a potem tarzam w bulce tartej i rzucam na dobrze rozgrzana patelnie z tluszczem oczywiscie (smaze 4-5 minut z jednej strony, potem 4-5 minut z drugiej strony) i gotowe ;)

Dziewczyny Pomocy! Co mnie może uratować od przeziębienia? Mecze się od poniedziałku, łykam czosnek, rutinoscorbin, tabletki na gardło z czosnkiem, malina i bzem, pije herbaty z miodem i cytryna i nic... katar i kaszel i obawiam się żeby nie było gorzej... czasami psikne xylogel jak juz oddychać nie mogę ale tylko jeden psik... pomóżcie co ja mam zrobić bo się wykończe. A jeszcze na glukozę miałam iść bo leci 26tc i nie mogę bo trzeba być zdrowym...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarownica my wszystkie tu walczymy. Inhaluj się jak możesz. Napar z lipy. Psikaj tantum verde lub podobne ..można w ciąży. *spam* gardło na gardło lub hollsy. Nacieraj się amolem.

Dziewczyny fatum nad nami wisi. Za cztery dni na wesele jedziemy a nam coś dziś w aucie siadło :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry