A na tej samej wadze się ważyłaś? Czasem różne wagi różnie pokazująMnie sie dzis strasznie chce spac.. czekam na dziewczynki az tesciowa je odbierze z przedszkola.
Dzis na obiad mielismy rosol z ryzem, a na drugie ziemniaki z kotletami z piersi kurczaka w panierce musztardowej do tego ogorki curry. Pycha
Kochane, chyba musze przystopowac z jedzeniem.. 5 wrzesnia mialam wizyte i wazylam 63 kg, wczoraj stanelam na wage i waze 67 kg! Szok!! Ledwo tydzien z haczykiem i tyle na plusie..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ZdrowkaA mnie zlapalo jakies chorobsko I ledwo zyje naczynia ze zmywarki wyciagalam na 3 podejscia :/ ehh leze I marudze
Wez moze I podjedz sprawdz co sie dzieje. Bedziesz spokojniejszaNo to ja dołączę do grona dzisiaj narzekających. Do stawiającego się brzucha doszedł jeszcze jego ból. Niewielki, ale jednak. Ech, chyba jednak przejdę się dzisiaj do lekarza... ;/
WoowMnie sie dzis strasznie chce spac.. czekam na dziewczynki az tesciowa je odbierze z przedszkola.
Dzis na obiad mielismy rosol z ryzem, a na drugie ziemniaki z kotletami z piersi kurczaka w panierce musztardowej do tego ogorki curry. Pycha
Kochane, chyba musze przystopowac z jedzeniem.. 5 wrzesnia mialam wizyte i wazylam 63 kg, wczoraj stanelam na wage i waze 67 kg! Szok!! Ledwo tydzien z haczykiem i tyle na plusie..
No to pieknie ci waga poleciala w gore [emoji44]
Jak robisz te piersi w musztardowej panierce?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja wczoraj mialam niskie cisnienieSzymek tez dzis leniwy. Ja spiaca to moze on tez ? [emoji4]
Ale nie wiem czemu taka slaba jestem, cisnienie jak na mnie mam ok, bo 100/60, tylko tetno wysokie bo 108 uderzen na minute w spoczynku.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Przed wizyta 5 wrzesnia wazylam sie na swojej wadze, i pokazywala wteyd 63 kg, czyli tyle co u doktorki.A na tej samej wadze się ważyłaś? Czasem różne wagi różnie pokazują
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Roztrzepuje jajo, do jaja dodaje sol i pieprz oraz 2 pelne lyzeczki musztardy, mieszam dokladnie, wkladam do tego rozklepane piersi z kurczaka, tak zeby byly cale zalane i leza w tym kilka minut, a potem tarzam w bulce tartej i rzucam na dobrze rozgrzana patelnie z tluszczem oczywiscie (smaze 4-5 minut z jednej strony, potem 4-5 minut z drugiej strony) i gotoweWoow
No to pieknie ci waga poleciala w gore [emoji44]
Jak robisz te piersi w musztardowej panierce?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Fanka BB :)
Dziewczyny Pomocy! Co mnie może uratować od przeziębienia? Mecze się od poniedziałku, łykam czosnek, rutinoscorbin, tabletki na gardło z czosnkiem, malina i bzem, pije herbaty z miodem i cytryna i nic... katar i kaszel i obawiam się żeby nie było gorzej... czasami psikne xylogel jak juz oddychać nie mogę ale tylko jeden psik... pomóżcie co ja mam zrobić bo się wykończe. A jeszcze na glukozę miałam iść bo leci 26tc i nie mogę bo trzeba być zdrowym...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
Czarownica my wszystkie tu walczymy. Inhaluj się jak możesz. Napar z lipy. Psikaj tantum verde lub podobne ..można w ciąży. *spam* gardło na gardło lub hollsy. Nacieraj się amolem.
Dziewczyny fatum nad nami wisi. Za cztery dni na wesele jedziemy a nam coś dziś w aucie siadło
Dziewczyny fatum nad nami wisi. Za cztery dni na wesele jedziemy a nam coś dziś w aucie siadło