wiesz jak to jest, jak sie wali to wszystkoCzarownica my wszystkie tu walczymy. Inhaluj się jak możesz. Napar z lipy. Psikaj tantum verde lub podobne ..można w ciąży. *spam* gardło na gardło lub hollsy. Nacieraj się amolem.
Dziewczyny fatum nad nami wisi. Za cztery dni na wesele jedziemy a nam coś dziś w aucie siadło
reklama
No tak, bo pracuje jako inżynier o ile dobrze pamietam? Razem z tytułem nabywa sie prawa do podpisywania dokumentacji...
Moze niech pogada z promotorem jak wyglada sprawa. Troche na sumienie niech mu wejdzie, ze żona w ciąży, a bez papierka pracy nie utrzyma i takie tam.
Mąż jest juz masazysta z zawodu i studiuje do tego fizjoterapie. Dziekan u niego na uczelni jest straszny to ten co miał ostatnio u niego egzamin i to od niego wszystko zalezy. Dzisiaj maz porozmawia z szefowa ciekawe co ona na to, może nie byłoby tak zle. Mam taką nadzieje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O żesz!! I jeszcze ty chora? apogeum. Spróbuj może - gotowane mleko z czosnkiem, łyżeczką masła i miodem. Wypij i do łóżka. Zdrowia wszystkim!Dziewczyny Pomocy! Co mnie może uratować od przeziębienia? Mecze się od poniedziałku, łykam czosnek, rutinoscorbin, tabletki na gardło z czosnkiem, malina i bzem, pije herbaty z miodem i cytryna i nic... katar i kaszel i obawiam się żeby nie było gorzej... czasami psikne xylogel jak juz oddychać nie mogę ale tylko jeden psik... pomóżcie co ja mam zrobić bo się wykończe. A jeszcze na glukozę miałam iść bo leci 26tc i nie mogę bo trzeba być zdrowym...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Fanka BB :)
Oj ja tez mam dzis dzien do d... Właśnie siadla mi pralka. Cholera jasna ja mam male dziecko w domu i od niego goooooreeeee prania caly czas. Maz w pracy wiec te wszystkie rzeczy wyciagnelam z pralki i ręcznie wyzymalam. W miedzy czasie mlody walnął głową o stół i podbił oko. No nie moge. Niech ten dzień sie juz skonczy. Od rana dopiero teraz na chwile się polozylam. Dobrze ze mamy juz 30 tydz bo tak sie nie da funkcjonowac. Boze jak ja zaluje ze tu moja mama nie mieszka. Chociażby malego wzięła na plac zabaw a ja bym w tym czasie obiad zrobila czy odpoczela no i ta pralka. Niby mamy 5 lat gwarancji ale nie wiem czy ja uznają
Jadwiga orłowska
muszę spróbować. Na katar to można jeszcze pokroić cebule i wdychać pod ręcznikiem z zamkniętymi oczami. Siarka z cebuli zabija bakterie, niezbyt przyjemne ale skuteczne nawet na zatoki.Roztrzepuje jajo, do jaja dodaje sol i pieprz oraz 2 pelne lyzeczki musztardy, mieszam dokladnie, wkladam do tego rozklepane piersi z kurczaka, tak zeby byly cale zalane i leza w tym kilka minut, a potem tarzam w bulce tartej i rzucam na dobrze rozgrzana patelnie z tluszczem oczywiscie (smaze 4-5 minut z jednej strony, potem 4-5 minut z drugiej strony) i gotowe
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
nam sie cos zaczelo dziac z pralka w weekend, potem wyswietlilo sie, ze trzeba wyczyscic filtr, ehh i moj to zrobi i pralka juz nawet nie puszcza wodyOj ja tez mam dzis dzien do d... Właśnie siadla mi pralka. Cholera jasna ja mam male dziecko w domu i od niego goooooreeeee prania caly czas. Maz w pracy wiec te wszystkie rzeczy wyciagnelam z pralki i ręcznie wyzymalam. W miedzy czasie mlody walnął głową o stół i podbił oko. No nie moge. Niech ten dzień sie juz skonczy. Od rana dopiero teraz na chwile się polozylam. Dobrze ze mamy juz 30 tydz bo tak sie nie da funkcjonowac. Boze jak ja zaluje ze tu moja mama nie mieszka. Chociażby malego wzięła na plac zabaw a ja bym w tym czasie obiad zrobila czy odpoczela no i ta pralka. Niby mamy 5 lat gwarancji ale nie wiem czy ja uznają
a mlody se mocno to oko podbil?
Jadwiga orłowska
spróbuj odkręcić na dole pralki ten filtr czy jak to sie nazywa. Tylko po troszku i podłóż coś bo będzie sie lalo. Moze coś utknęło, a wtedy często pralka staje w miejscu.Oj ja tez mam dzis dzien do d... Właśnie siadla mi pralka. Cholera jasna ja mam male dziecko w domu i od niego goooooreeeee prania caly czas. Maz w pracy wiec te wszystkie rzeczy wyciagnelam z pralki i ręcznie wyzymalam. W miedzy czasie mlody walnął głową o stół i podbił oko. No nie moge. Niech ten dzień sie juz skonczy. Od rana dopiero teraz na chwile się polozylam. Dobrze ze mamy juz 30 tydz bo tak sie nie da funkcjonowac. Boze jak ja zaluje ze tu moja mama nie mieszka. Chociażby malego wzięła na plac zabaw a ja bym w tym czasie obiad zrobila czy odpoczela no i ta pralka. Niby mamy 5 lat gwarancji ale nie wiem czy ja uznają
Jadwiga orłowska
Lux ale Masz sprinta
elifit
Moderatorka
Ja stawiam na noc talerzyk z rozgniecionym czosnkiem lub plastrem cebuli obok łóżka.muszę spróbować. Na katar to można jeszcze pokroić cebule i wdychać pod ręcznikiem z zamkniętymi oczami. Siarka z cebuli zabija bakterie, niezbyt przyjemne ale skuteczne nawet na zatoki.
Aneta współczuję. Jakiś pechowy dziś dzień
reklama
aneta_ck
Niestety nie pomoze takie cos tej pralce. Na wyswietlaczu ma kod błędu ze cos jest nie tak i nie pojdzie dalej. Mozna ja tylko włączyć i tyle. Nie startuje nie obraca sie. Nic kompletnie tylko serwis moze nas uratowac. Zreszta dwa dni temu maz ja czyscil. Filtry uszczelki odkamienianie. Po prostu wyzionela ducha jutro bedziemy dzwonic zobaczymy co powiedza