a poinformowali Was chociaz jak dlugo nie bedziecie miec wody?Awaria kanalizacji w moim bloku
reklama
anio0
Fanka BB :)
Właśnie natrafiłam na artykuł o wcześniakach: Link do: Najmniejsze dziecko na świecie
i jak ruchy? rozruszala sie Zosia? ja Ci powiem, ze Nataniel odkad jestem na l4 jest baaardzo spokojny, rusza sie regularnie, ale delikatniej i w nocy nie szaleje jak przedtem, dzis usadowil sie z tylu, bo tam go czujeWłaśnie natrafiłam na artykuł o wcześniakach: Link do: Najmniejsze dziecko na świecie
elifit
Moderatorka
Nie. Ale pewno cały dzień.a poinformowali Was chociaz jak dlugo nie bedziecie miec wody?
Jadwiga orłowska
No moja tak miała. A moja mama jaka głodna trzeba dokarmiać. Ale jej sie nie dałam.bratanica ta mlodsza z kwietnia to taki cycus mamusi, jak widzi, ze Agata wyjmuje cyca to rzuca sie jak rekin na ofiare
wiem ze nie powinnam, ale staram sie na plecach, bo na boku mam dużo skurczy, szczególnie gdy sie przechyłu do przodu .Ja ostatnio wylukałam w pepko kocyk z kapturkiem z głową chyba owieczki i powiedziałam mojemu że musze taki mieć dla Frani. A tak w ogóle w jakiej pozycji teraz śpicie?
nasz misia nie lubi smoczka i tak troche traktuje ten cycek jak smokaNo moja tak miała. A moja mama jaka głodna trzeba dokarmiać. Ale jej sie nie dałam.
wiem ze nie powinnam, ale staram sie na plecach, bo na boku mam dużo skurczy, szczególnie gdy sie przechyłu do przodu .
i pewnie poleci zolta smierdzaca woda jak to po takich remontachNie. Ale pewno cały dzień.
elifit
Moderatorka
Moja też nie lubi. I dobrze.nasz misia nie lubi smoczka i tak troche traktuje ten cycek jak smoka
reklama
Lola Lolitta
Ostatni dzwonek!!! Rób.W poniedzialek zaczynam 28 tydzien to nie bedzie za pozno na glukoze??