Lux mleko zaczyna sie w głowie mamy
serio bardzo mały odsetek kobiet nie moze karmic np. Kolezanka miala duzego guza usuwanego z piersi i w tym miejscu robil sie caly czas stam zapalny ropa jej leciala itd. Ale to an prawde wyjątek. Jak przystawiasz dziecko do piersi nie dokarmiasz mlekiem itd to uwierz ze dasz radę wykarmic dziecko. Ja sobie nie wyobrazam karmic mm. Te chwile z dzieckiem sa piękne
juz nie moge sie doczekac
Anio ja ruchow nie licze. Mała ma swoje pory. Rano w poludnie i wieczorem. Klade sie na plecach zjem owoca i czekam. Napije sie wody i tanczy zawsze. Gdyby wieczorem sie nie ruszala i nie reagowala to wyciagam detektor i słucham i ewentualnie ip. Zdarzają jej się dni ze rusza sie slabiej ale wystarczy ze synek wroci do domu zacznie sie smiac czy krzyczeć i od razu reaguje
lubi braciszka widocznie. Zawsze jak masz wątpliwości to lepiej jechac sprawdzic. Ja ba prawde olewam to czy biora mnie za panikare czy nie. Z synem nawet raz nie bylam na ip ale czulam sie swietnie a teraz sprawdzam czesto bo co i rusz sie cos dzieje.
Nie chce mi sie podnieść z lozka. A za obiad sie brac trzeba i synka odebrac. Dzis ja po niego jadę bo maz idzie pozniej na zebranie rodzicow
ja mam z synem w domu zostac a on pojedzie. Heheh szkoda ze tego nie zobacze. Strasznie jest zawziety na to przedszkole. A jak ja na poczatku mu tlumaczylam ze synek tam sie zle czuje to mi nie wierzyl i mowil ze jestem przewrazliwiona i nie umiem sie od dziecka odlaczyc.
Jeszcze o L4 . u nas w ciąży jest inny system prawda Joshi? Dostaje sie nie zwolnienie lekarskie ale zakaz wykonywania zawodu na czas ciazy. Nie jest latwo dostać cos takiego bo normalnie przy zdrowej ciąży kazda kobietka do zakończonego 34 tyg pracuje. Ale gdy cos sie dzieje dostaje sie takie cos i nikt nas nie kobtroluje. Żyje sie normalnie jezdzi sie gdzie sie chce i jest dobrze.
Dobra wstaje bo nie zdążę