reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tak, wynik mam 2,3 tak wiec w normie.

Teraz tak od paru dni mam, najpierw 90 teraz 100..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Samo tsh nie jest wymierne, trzeba zrobić jeszcze ft3 i ft4 a w dodatku te wartości trzeba ocenic pod kątem wieku osoby i innych czynników... można mieć tsh okej a np hasimoto..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Samo tsh nie jest wymierne, trzeba zrobić jeszcze ft3 i ft4 a w dodatku te wartości trzeba ocenic pod kątem wieku osoby i innych czynników... można mieć tsh okej a np hasimoto..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ft3 ift4 tez mam w normie. Badam sie co jakis czas bo mialam problemy z tarczyca

Izu oby przeszło

@ Nonkatoja a gdzie jesteś w Hiszpanii? Miłego pobytu

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja narazie mam same ubranka poza tym tylko rozek. Ehh ile jeszcze zakupów mnie czeka to głowa mała.
Aaa zapomnialabym dzisiaj przyszedł wozek Ale do moich rodzicow i jeszcze go nie widziałam. Jak tak czytam co wy już macie to stwierdzam że jestem daleeeeko w tyle. Przyznam ze sen z powiek spędza mi wybór kosmetyków, zupełnie się na tym nie znam. Im więcej czytam w necie tym mniej wiem.
Co do L4 to moj gin elektronicznie wysyla kopie do mojej pracy i druga do ZUS tylko okazuje się że mój pracodawca tego nie dostaje a tym razem i ZUS nie dostał Ale już to wyjaśnia księgowa z pracy oby się pospieszyli

Co do puchniecia to ja raczej jeszcze z tym problemu nie mam, Ale na wadze przybieram w zastraszającym tempie. Startowalam z wagą 50.5 a teraz mam już 58.5. Jestem załamana bo nigdy nie wazylam więcej niż 50 kg

Moja starsza niedawno na zjezdzalni sie przewrocila i nos rozwalila i miala spuchniety i troche jej krew leciala ale obylo sie bez wizyty u lekarza na szczescie. Przykladalam jej zimnym miesem z zamrazarki [emoji6]

Moja H codziennie jest poszkodiwana. Ona troche taka chlopaczara. Dzisiaj rozwalila dosc mocno kostke u nogi Bo ganiala po nierownym chodniku gdzie plyty wystawaly. Wcziraj nosila starego Kota z blokowisk a on sie wkurzyl I ja podrapal ale tam porzadnie ze sama sie pezestaszykam cala noga w szramach. Dobrze ze sie nie bavra. Dwa dni temu warge muala rozcieta. Ja juz sil nue mam do niej a jak jej cos powiesz ze zaraz sie usskodzi to w zyciu Nie Poslucha AZ sama sie nie przekona. No z takim dziuwuszyskiem oszalec idzie

Ja narazie mam same ubranka poza tym tylko rozek. Ehh ile jeszcze zakupów mnie czeka to głowa mała.
Aaa zapomnialabym dzisiaj przyszedł wozek Ale do moich rodzicow i jeszcze go nie widziałam. Jak tak czytam co wy już macie to stwierdzam że jestem daleeeeko w tyle. Przyznam ze sen z powiek spędza mi wybór kosmetyków, zupełnie się na tym nie znam. Im więcej czytam w necie tym mniej wiem.
Co do L4 to moj gin elektronicznie wysyla kopie do mojej pracy i druga do ZUS tylko okazuje się że mój pracodawca tego nie dostaje a tym razem i ZUS nie dostał Ale już to wyjaśnia księgowa z pracy oby się pospieszyli
jaki wozek zakupilas?

dziewczyny czy tylko ja mam burze homonow? becze bez powodu

Aaaaa dziewczynki nie ma tego mojego lekarza a wczoraj na brzuchu dookola pepka pojawila mi się delikatna wysypka. troche swedzi i zastanawiam się co to moze byc czy to coś groźnego.
Ehh rano napisałam ze ciaza bezproblemowa a tu ciągle o sobie nawijam. Obiecuję poprawę :blink::blink::blink::blink::):biggrin2::biggrin2:8-)

reklama
Do góry