xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mąż sie martwi ze urodze za wczesnie. Dba o mnie, pomaga mi ciągle, nie moge narzekac [emoji4]Bidulko. Współczuję samopoczucia.
No wypogodziło się to fakt.
Natomiast ja dziś przez pół dnia próbowałam się skontaktować z firmą cateringową, żeby mi jego jadłospis dali (kilka maili i telefonów). No i przysłali jadłospis i mam 2 podejrzanych. Zamiast masła dają mu margarynę, a to przecież najgorszy syf. No i dżem mu dają, a w takim kupnym, to nie wiadomo co jest. Ech. mały poszedł dziś do przedszkola, bo u niego biegunka nie łączy się ani z gorączką, ani bólem brzuszka, po prostu robi luźne kupy i tyle. Odstawiłam go w pieluszce w razie czego, ale przez cały dzień już nic nie zrobił.
Za to miał wypadek i ma rozwalony nos. Nie wygląda to ładnie i zastanawiam się, czy nie jechać z nim na szycie, czy coś. Pani do mnie dzwoniła kiedy się to stało, ale z jej słów wynikało, że to drobiazg, więc odebrałam go normalnie. Mam dość dzisiejszego dnia...
Mnie nic nie puchnie, ani rano, ani wieczorem.
Kciuki zaciśnięte
Super, że Twój mąż tak o Was dba. Słuchaj go.
Moja starsza niedawno na zjezdzalni sie przewrocila i nos rozwalila i miala spuchniety i troche jej krew leciala ale obylo sie bez wizyty u lekarza na szczescie. Przykladalam jej zimnym miesem z zamrazarki [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom