reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Łączę się w bólu nam też nic się nie należy trzeba szybko robić drugie hahaha
Dzisiejszy dzień w końcu minął bez bolu ale dalej się oszczędzam nie chce przegiac żeby to znów nie wróciło
Magnezu wzięłam 1 tabletkę 500mg i myślę czy brać jeszcze czy nie ... Przestraszylam się wpisu, że w czasie ciąży można go brać po konsultacji z lekarzem

reklama
Kobitki, a co z tą położną? Bo moje pytanie przeszło bez echa ;) Byłyście już u położnej? Jak wyglądała wizyta? Jestem umówiona na jutro i zdałam sobie sprawę z tego, że nawet nie wiem po co tam idę i czego się spodziewać :p Powiedzieli mi u gina, że mam się umówić to się umówiłam.

Kobitki, a co z tą położną? Bo moje pytanie przeszło bez echa ;) Byłyście już u położnej? Jak wyglądała wizyta? Jestem umówiona na jutro i zdałam sobie sprawę z tego, że nawet nie wiem po co tam idę i czego się spodziewać :p Powiedzieli mi u gina, że mam się umówić to się umówiłam.
Ja przed każdą wizyta u gina najpierw idę do położnej, waży mnie, mierzy ciśnienie wypisuje skierowania na badania itd

Lux zrób sobie listę ubranek jakie już Masz i co już Masz żeby nie kupować tego samego ja takzrobiłam w efekcie wiedziałam czego mi brakuje
ja wiem co juz mam, przejrzalam je i zaczelam powoli dzielic, dostalam duzo od bratowej i tam tez sa wieksze na potem, nie chce za duzo kupowac, bo dziecko raz dwa wyrosnie :) musze powoli kosmetyczne sprawy zaczac ogarniac

reklama
U mnie to robi normalnie kobitka w gabinecie, nie wiem czy to położna czy kto ;) ale mi kazali się umówić z tą, która później po domach się szlaja :D
Pierwsze słyszę aby umawiać się z położną środowiskową przed porodem. One łażą na wizyty patronażowe po porodzie. Dodatkowo możesz się na te wizyty nie zgodzić :p Ale w sumie może lepiej już teraz się spotkać i taką kobitkę przesłuchać ;) jak będzie chrzanić od rzeczy to zdążysz sobie zmienić na inną :D

Do góry