reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A jak Ci poszlo z odpieluchowaniem ? [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dalej mi nie poszło. Jest lipa. Młody jak go wysadzę, to zrobi, ale sam nie powie i często nawet zapytany powie, że nie, a potem gacie do zmieny po 5 minutach. Na szczęście pani w przedszkolu wyrozumiała. Uprzedziłam jak to u nas wygląda i zostawiłam bez pieluchy. Podobno pytała go co jakiś czas, czy chce, ale mówił, że nie, aż w końcu jak zapytała, to powiedział, że chce. Wysadziła go i zrobił. Więc dziś odbyło się bez wpadki, ale do sukcesu to jeszcze baaardzo daleko.

reklama
Dalej mi nie poszło. Jest lipa. Młody jak go wysadzę, to zrobi, ale sam nie powie i często nawet zapytany powie, że nie, a potem gacie do zmieny po 5 minutach. Na szczęście pani w przedszkolu wyrozumiała. Uprzedziłam jak to u nas wygląda i zostawiłam bez pieluchy. Podobno pytała go co jakiś czas, czy chce, ale mówił, że nie, aż w końcu jak zapytała, to powiedział, że chce. Wysadziła go i zrobił. Więc dziś odbyło się bez wpadki, ale do sukcesu to jeszcze baaardzo daleko.
To gratuluje postepu [emoji6] nauczy sie, zobaczysz. Wstyd mu bedzie przy dzieciach siusiac w majtki to bedzie mowil. U nas tez mimo ze Ola wczas odpieluchowana to wpadki sie w przedszkolu zdarzały i pozniej juz Panie przypominaly Oli ze trzeba siusiac. Ale Olka to tak bardziej dlatego ze zapominala o sikaniu podczas zabawy..

To gratuluje postepu [emoji6] nauczy sie, zobaczysz. Wstyd mu bedzie przy dzieciach siusiac w majtki to bedzie mowil. U nas tez mimo ze Ola wczas odpieluchowana to wpadki sie w przedszkolu zdarzały i pozniej juz Panie przypominaly Oli ze trzeba siusiac. Ale Olka to tak bardziej dlatego ze zapominala o sikaniu podczas zabawy..

No nawet pani dziś mówiła, żeby się tak nie przejmować, bo już dziś miały wpadki u dzieci, które już niby odpieluchowane. Wiadomo przedszkole, nowa sytuacja, to i stres. Ja mam nadzieję, że jak Bazyli zobaczy, że inne dzieci mówią, to też zacznie. Zobaczymy.

U mnie poszla 4 pralka .
Jutro ostatnia 5 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ogladam te porody na polsat cafe I rycze.
Zaczelam sie kuzwa bac !!!
A Fabian szaleje az brzuch skacze!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja takich filmików nie mogę oglądać. Ryczę jak bóbr. A jak widzę jak facet płacze na porodzie, to ryczę podwójnie! Nie na moje nerwy to. :)

Antiope Bazyli najlepiej bedzie sie uczyl od innych dzieci. Zobaczy ze one wolaja Toni on zawola. Czekam na foto przedszkolaka.

Macius Macius Macius kochany chlopczyku tak bardzo rodzice I tyle zyczliwych CI osob chce zebys zyl. Nie poddawaj sie

ile pralek bedziesz miec lacznie?
Ze cztery ale reszta jutro

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Kobitki wikipedia to nie najlepszy dooradca jak i cały internet. W wikipedi zwykły szary Jan Kowalski może napisać prace na jakiś wyszukany temat a tam nie będzie ani słowa prawdy. Dlatego nie warto jej ufać tam jest sporo bzdur.
Co do filmu porody czy programu ja osobiście niechce go oglądać po co się stresowac a później myśleć czy u mnie też tak będzie. Tyle kobiet urodziło i my urodzimy na pewno.
Madziu trzymam kciuki za Króla Maciusia.
Dziewczyny gartulacje że Wasze dzieci poradziły sobie z dzisiejszym dniem. Oby tak dalej :))

A pozatym mam pytanko do tych co miały robioną krzywą cukrową bo mój M się zastanawia i ja. Pierwszy raz pobiorą np, krew z ręki z żyły bo mam morfologie w gratisie i odczyny przeciw ciał. a jak dalej?? te drugie i trzecie ukłucie? To z paluszka czy znowu z żyły bo się stresuje że mają mnie kłuć 3 razy :<

Do góry