Tez chce!!!!!!!!!!!![]()
Olać pranie, chałki mi się zachciało!
Komu, komu, bo już tylko połówka została
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez chce!!!!!!!!!!!![]()
Olać pranie, chałki mi się zachciało!
Komu, komu, bo już tylko połówka została
![]()
u mnie bieda jesli chodzi i ubrania dla chlopcowJa tam jakos jestem zachwycona wiekszoscia ubranek dla chlopcow [emoji6] ale moze u mnie sa inne sklepy po prostu ?? [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja strasznie nie lubie niebieskiego a niestety u mnie w sklepach w wiekszosci niebieskie ubranka.Ja tam jakos jestem zachwycona wiekszoscia ubranek dla chlopcow [emoji6] ale moze u mnie sa inne sklepy po prostu ?? [emoji23]
Lepiej wyprasowac [emoji6] ja prasowalam zawsze tak do 3-4 mc. Pozniej juz tylko wyjsciowe [emoji23]Dziewczyny a te ciuszki to trzeba prasować? Nie wystarczy np wysuszyć w suszarce gdzie jest też wysoka temperatura? Ja się chyba zabije jak będę miała prasować tyle ciuszków, nigdy tego nie robię i nienawidzę tego robić [emoji22]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam malo niebieskich [emoji6] 3 body sa tylko z obszyciem niebieskim, 2 body sa takie pod niebieski, i jeden pajac ktory wyszedl na zdjeciach niebieski a w rzeczywistosci jest seledynowy [emoji4] duzo jest bezy, szarosci, trzeba szukac [emoji6] ja znow zielonego nie lubieJa strasznie nie lubie niebieskiego a niestety u mnie w sklepach w wiekszosci niebieskie ubranka.
ja lubie jasne, bezowe mi sie podobajaJa strasznie nie lubie niebieskiego a niestety u mnie w sklepach w wiekszosci niebieskie ubranka.
Aaa okej te 3 miesiące jeszcze dam rade... [emoji6]Lepiej wyprasowac [emoji6] ja prasowalam zawsze tak do 3-4 mc. Pozniej juz tylko wyjsciowe [emoji23]
Nie mow nic o NutelliChyba se chałke upieke!!! Jak Boga kocham chce mi sie na maxa. Kupilam w polskim sklepie kawe Inke I tak z ta chałka bym zjadla I z nutella!!!!!
Krasnal zabije cie ales mi smaka narobila3[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom