reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzien dobry :)

Staram się tak robić :) ale też wiecznie poluję na jakieś wyprzedaże i promocje, a tak wszystko albo niebieskie albo różowe. Naprawdę się muszę nagimnastykować żeby kupić jakieś ciuszki w innych kolorach ;)
A daj spokoj, jak wchodze na dzial chlopiecy w sklepach to naprawde jest tego garstka w porownaniu do dziewczynek i w wiekszosci niebieskie lub odcienie granatu. Brrr. Wszystko kupuje online a i tak trzeba sie naszukac :p

Upolowalam mebelki!! Wczoraj je odebralismy :))) Teraz sto razy przemysle swoja wizje i zaczynam malowac :) Jak juz sie z tym uporam to wyciagne Jasiowa garderobe i zastanowie sie co trzeba dokupic a jak juz bedzie komplet to zaczne prac i prasowac :)

reklama
Dzien dobry :)

A daj spokoj, jak wchodze na dzial chlopiecy w sklepach to naprawde jest tego garstka w porownaniu do dziewczynek i w wiekszosci niebieskie lub odcienie granatu. Brrr. Wszystko kupuje online a i tak trzeba sie naszukac :p

Upolowalam mebelki!! Wczoraj je odebralismy :))) Teraz sto razy przemysle swoja wizje i zaczynam malowac :) Jak juz sie z tym uporam to wyciagne Jasiowa garderobe i zastanowie sie co trzeba dokupic a jak juz bedzie komplet to zaczne prac i prasowac :)
Oooo, wreszcie macie mebelki :D Pochwal się w wolnej chwili koniecznie!

o matulu jakie ilości macie tych ciuszków :) ja mam może z 10 rzeczy :) powoli już zaczynam zakupowe szaleństwo, czekam na przesylki ale daleko mi do Was :D

Mydream mi z dziewczęcego asortymentu podoba się 90% a z chłopięcego może z 15% :/ no ale coz cos trzeba wybrać :)

Czyli widzę, że czas zacząć prać... [emoji33][emoji33] ja to myślałam, że w listopadzie się to ogarnia;)

a8doqqmz725nh9h0.png
W listopadzie to kochana bedziemy stekac przy każdej czynnosci. Watpie co bym miala np moc na prasowanie [emoji23][emoji23][emoji23]
Bedziemy sie toczyc!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Czyli jednak nie jedziesz na ten ślub?
Dobrze, że znalazłaś sposób na rozwiazanie problemu zusu bez udziału szefowej. Mam nadzieję, że szefowa kiedyś zapłaci za takie swoje podejście.

Super, że nie ma przeciwwskazań do porodu sn. :happy:
Lipa z tymi okularami.

No u mnie samego rozmiaru 56-62 uzbierały się 2 kartony plus to co sama kupiłam. Prać nawet jeszcze nie zaczynam, bo najpierw muszę kupić komodę, żeby to było gdzie wszystko włożyć.
Zrobiłam sobie listę i mam w rozmiarze do 62:
19 pajaców
13 body z krótkim rękawem
9 body z długim rękawem
3 śpiochy (dokupiłabym, ale nic mi się nie podoba)
8 półśpiochów
3 rampersy
12 kaftaników
9 bluzeczek
4 podkoszulki
5 bluz/sweterków rozpinanych
1 koszula elegancka
7 spodni
1 kombinezon
3 czapki (na pole)
3 czapeczki (cieniutkie)
1 rękawiczki
8 par najmniejszych bucików
18 par najmniejszych skarpetek
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ja musze moje policzyc hehe

Szalejecie dziewczyny :) u mnie tez worki przygotowane do prania...
Aaa wlasnie czy po praniu/prasowaniu tak po prostu to wrzucacie do szafy ? Ja mam takie worki prozniowe z ikei i myslalam, zeby do grudnia w tym sobie lezaly juz takie przygotowane.

Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka

reklama
Szalejecie dziewczyny :) u mnie tez worki przygotowane do prania...
Aaa wlasnie czy po praniu/prasowaniu tak po prostu to wrzucacie do szafy ? Ja mam takie worki prozniowe z ikei i myslalam, zeby do grudnia w tym sobie lezaly juz takie przygotowane.

Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
ja dam do komody jak wypiore i wyprasuje

Do góry