reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Leżę i leżę, raz na boku, raz na plecach i poczułam delikatne ruchy tylko raz. Mam nadzieję, że po prostu Mała śpi , odpoczywa czy cokolwiek i zacznie broić wieczorem... jeśli nie, to będę kombinować jak do szpitala dojechać i co powiedzieć na IP.
jedz, uspokoisz sie! powiedz, ze kilka dni jej nie czujesz i juz, tak jak ja zrobilam...moj kopie jak szalony, czuje, ze w nocy nie da mi znow spac

reklama
Leżę i leżę, raz na boku, raz na plecach i poczułam delikatne ruchy tylko raz. Mam nadzieję, że po prostu Mała śpi , odpoczywa czy cokolwiek i zacznie broić wieczorem... jeśli nie, to będę kombinować jak do szpitala dojechać i co powiedzieć na IP.

mój maluch to się często uaktywnia jak np myję zęby i się schylam do umywalki żeby wypłukać buzię:)-jak tak do przodu się pochylam, moze spróbuj

i mówią, żeby coś słodkiego zjeśc- ale to pewnie już zrobiłaś.
Jak coś to lepiej dla świętego spokoju pojechać na IP

Anio ja bym sobie dała czas do jutra i skoczyla do lekarza. Wiesz ze ja paniakra jestem ale przynajmniej mam pewnosc ze wszystko ok. Napij sie widy zimnej zieds cos slodkiego i polez na plecach. Ja we wcześniejszych tyg tez tak mialam ze nie czulam caly dzien i dopiero wieczorem delikatnie. A za dwa dni szalala mloda strasznie. Zresztą ona jest bardziej aktywna niz brat. Normalnie boje sie jak ja z taka dwojka dam rade :D

Dzis uwierzylam w koncu ze bede miala córeczkę. Bardzo sie ciesze. Mam nadzieje ze synek dogada sie z siostrą:)

Dobry wieczór, widzę, że w wirze wyprawkowym. :) My oprócz ubranek, kocyka i ręcznika nie mamy nic. Ogarnę pewnie wszystko w tydzień, głównie internetowo, bo czasu mało, a energię pożytkuję inaczej.

Właśnie dotarliśmy z mazur nad morze :) wczoraj mieliśmy cudny zachód. Dziś zrobiliśmy już kilka kilometrów (z przerwami). Praca zdalnie i wdychanie jodu. Miłego wiecz. mamy.

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    67,5 KB · Wyświetleń: 73
Mała chyba wreszcie się powoli budzi do życia, uff! W porównaniu z jej ostatnimi wyczynami tylko się rozciąga, ale się uspokoiłam.
Macie jakieś nagrania kopniaków? :)

Mała chyba wreszcie się powoli budzi do życia, uff! W porównaniu z jej ostatnimi wyczynami tylko się rozciąga, ale się uspokoiłam.
Macie jakieś nagrania kopniaków? :)

Mikos zawsze jak na złość jak chce cos nagrać to przestaje kopać! Jak tylko wyłącze kamerkę to znowu zaczyna![emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anio moze twoje malenstwo woli noce a ze spisz to nie czujesz. Aneta czasem bywa odwrotnie, w brzuchu wojuje a pozniej aniolek. Z corka tak mialam i oby z ta tez tak bylo. Ja mam jeden krotki filmik bo wysylalam smsem mezowi. Nie bylo latwo, kilka razy nagrywalam. Ale fakt to bedzie nizapomniana pamiatka.

Do góry