xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ej, powaznie mysle co z antiope. Nikt nic nie wie?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co, my tylko lozeczko malujemy i akurat wole takie pół blyszczace [emoji6] slyszalam o tych farbach kredowych, tez mi sie to podobaPochwal sie kolorkiem koniecznie!
A ja zakupilam farby kredowe - schna do godziny, ale druga warstwe najlepiej po 4h polozyc. Daja fajny matowo/ kredowy efekt. Z checia juz bym pomalowala, ale jak mam sie z folia rozkladac to chcialabym miec komplet do zrobienia niz tak na raty. Ugh mam nadzieje, ze lada dzien cos upoluje ;-)
Jestem dzisiaj straszna jędzą. Normalnie, az sama siebie nie ogarniam. Od zlosci po placz i chwilowe fazy "normalnosci". Biedny M nie wie jak do mnie zagadac bo juz dzisiaj dostal opiernicz, pozniej mu sie wysmarkalam w rekaw a pozniej znow bylam zla. Brr dawno tak nie mialam. Do tego sama nie wiem co ze soba zrobic i na co mam ochote.
A jakie miałaś wyniki toxo ostatnio? ciężko powiedzieć cxy duże ale myślę że nie masz co się aż tsk martwićHej dziewczyny. Mam pytanie i proszę o odpowiedź jeśli któraś z was zna się w temacie.... zupełnie nie myśląc zjadłam w sumie 4 oscypki w górach. .. takie białe nie wędzone. A później nagle mnie olsnilo i sprawdziłam,że one są najpewniej z mleka nie pasteryzowanego.... w internecie mam tylko informacje, ze oscypkow się nie zaleca w ciazy ale żadnej odpowiedzi co zrobić jak się już zjadło... czy ryzyko zakażenia jest duże? Lekarza mam w srode...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak pracowałam w UK ładnych parę lat temu to był piątek wolny, sobota i niedzielaMy wczoraj wkroczylismy w 26 tydziennie wiem kiedy to zlecialo i cos czuje, ze pozostale tygodnie zleca jeszcze szybciej.
Co do wyprawki ja jeszcze namietnie poluje na uzywane mebelki a jak na zlosc NIC nie moge znalezc. Nie zalezy mi, zeby byly w super stanie bo i tak chce je poprzerabiac, ale no totalnie nic w ogloszeniach sie nie pojawiaJuz mnie to irytuje, bo farba czeka i chcialabym pomalowac, poustawiac i zaczac wypelniac
Zazwyczaj Bank Holiday przypada na poniedzialek![]()
A to nie wiedzialam. Od 6 lat kiedy tutaj mieszkam bank holiday'e przypadaja zazwyczaj na poniedzialekJak pracowałam w UK ładnych parę lat temu to był piątek wolny, sobota i niedziela![]()
U nas też by się taki dzień wolnego przydał....A to nie wiedzialam. Od 6 lat kiedy tutaj mieszkam bank holiday'e przypadaja zazwyczaj na poniedzialek![]()
Będzie dobrze. Nie stresuj się na zaśToxo nie miałam ani nie mam przeciwciał. Ale tu chodzi o listerioze a nie Toxo. ... kurde no nie wybacze sobie...
Toxo nie miałam ani nie mam przeciwciał. Ale tu chodzi o listerioze a nie Toxo. ... kurde no nie wybacze sobie...