reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Do mnie powinna dojść jutro przesyłka ze wszystkimi rzeczami do porodu, tak samo jak wy pomyslałam, ze lepiej ogarnąć to wcześniej i dla wszystkiego miec po prostu w domu gotowy zestaw w torbie. W paczce przyjdą tez płyny do prania dziecięcych rzeczy [emoji846] wiec zabiorę sie za poprawnie wszystkich wyprawkowych szpargałów, które juz mam.

Powiedzcie mi czy używacie płynów do zmiękczania? Bo ze względu na duże zamowienie dorzucają mi 2 litry takiego płynu, oczywiście tej samej firmy i serii przeznaczonej dla maluszków. Moje watpliwości wynikają tylko z tego, ze położna na szkole rodzenia wspominała, zeby nie używać płynów zmiękczających...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uzywalam płynów do prania lovela i płynu z tej samej serii do płukania tkanin od samego poczatku.
Ale do szpitala czy ogólnie dla maluszka?

Ogólnie kazdy szpital ma rozpisane na stronie internetowej co u nich trzeba zabrać do porodu [emoji846]

Ale powiem szczerze, ze mi to by sie przydała taka lista co zabrać dla maluszka do szpitala... Bo czuje sie z tym troche zagubiona.

Lisia Mama zorientuj się czy szpital , w ktorym chcesz rodzic nie posiada wyprawkowej listy dla maluszka. T.gdzie urodziłam synka nie pptrzebowali ubranek, a wrecz nie ppzwolili ubierac w swoje natomiast w szpitalu gdzie.teraz.bede rodzic musze miec naprawde dużo ubranek ze soba. Wiec lista listą , ale jeszcze tego się dowiedz.
Ja zamówiłam z lovi zestaw dwóch smoczków uspokajających (na mam pojęcia dlaczego sie tak nazywają i czym sie różnią od innych) [emoji6]

Ja zamawiam smoczki ortodontyczne dr. Brown. (Tak naprawde te zamawiam, a.ktore zaakceptuje synek to.sie okaze)

reklama
Czesc. My juz wstalismy. Zaraz machne kawke I Zabieram sie do roboty. Prania mam w cholere. Patryk pomaszerowal do szkoly .Jutro zaczyna Filipek. Ehhh I po wakacjach. Zacznie sie wstawanie. Jak trzeba bedzie wstawac to bedzie tragedia. A jak nie musialam wstawac to kuzwa przed 6 rano juz bylam obudzona.

Musze isc do drogerii dzisiaj I kupic proszek dla dzidzia. I zaczynam pranie I prasowanie niemowlecych ciuszkow.

Obiad mam z glowy bo moj wczoraj machnol kaczke pieczona w jablkach wiec tylko ziemniaki obiore I malosolne wyciagne [emoji41][emoji41][emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Śniła mi się dzidzia z nami na świecie :)

Dziś wizyta
Miłego dnia

Joshi mniaaaam
Prałam w Lovelli.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja uzywalam płynów do prania lovela i płynu z tej samej serii do płukania tkanin od samego poczatku.

Lisia Mama zorientuj się czy szpital , w ktorym chcesz rodzic nie posiada wyprawkowej listy dla maluszka. T.gdzie urodziłam synka nie pptrzebowali ubranek, a wrecz nie ppzwolili ubierac w swoje natomiast w szpitalu gdzie.teraz.bede rodzic musze miec naprawde dużo ubranek ze soba. Wiec lista listą , ale jeszcze tego się dowiedz.

Ja zamawiam smoczki ortodontyczne dr. Brown. (Tak naprawde te zamawiam, a.ktore zaakceptuje synek to.sie okaze)

Wlasnie posiadają i chcą ubranka, kosmetyki, ręcznik praktycznie we wszystko muszę sie sama zaopatrzyć do szpitala.

Mamuśki, wiem, że momentami piszę dość chaotycznie, ale mam chaotyczny umysł ;) zwłaszcza jak mi się coś nagle przypomni... więc moje dzisiejsze poranne pytanie to: jaki termometr bezdotykowy polecacie? :D Na Allegro cała masa tego jest, a dla mnie nazwy tych firm niewiele mówią, a co dopiero przyglądanie się funkcjom i innym bajerom ;)

reklama
Mamuśki, wiem, że momentami piszę dość chaotycznie, ale mam chaotyczny umysł ;) zwłaszcza jak mi się coś nagle przypomni... więc moje dzisiejsze poranne pytanie to: jaki termometr bezdotykowy polecacie? :D Na Allegro cała masa tego jest, a dla mnie nazwy tych firm niewiele mówią, a co dopiero przyglądanie się funkcjom i innym bajerom ;)
a kochana właśnie ostatnio pisałyśmy na wyprawkowym o tym bo sama byłam bardzo cieekawa :) zajrzyj tam to było max 3 dni temu :)

Do góry