zuzanna8704
Fanka BB :)
Ja uzywalam płynów do prania lovela i płynu z tej samej serii do płukania tkanin od samego poczatku.Do mnie powinna dojść jutro przesyłka ze wszystkimi rzeczami do porodu, tak samo jak wy pomyslałam, ze lepiej ogarnąć to wcześniej i dla wszystkiego miec po prostu w domu gotowy zestaw w torbie. W paczce przyjdą tez płyny do prania dziecięcych rzeczy [emoji846] wiec zabiorę sie za poprawnie wszystkich wyprawkowych szpargałów, które juz mam.
Powiedzcie mi czy używacie płynów do zmiękczania? Bo ze względu na duże zamowienie dorzucają mi 2 litry takiego płynu, oczywiście tej samej firmy i serii przeznaczonej dla maluszków. Moje watpliwości wynikają tylko z tego, ze położna na szkole rodzenia wspominała, zeby nie używać płynów zmiękczających...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lisia Mama zorientuj się czy szpital , w ktorym chcesz rodzic nie posiada wyprawkowej listy dla maluszka. T.gdzie urodziłam synka nie pptrzebowali ubranek, a wrecz nie ppzwolili ubierac w swoje natomiast w szpitalu gdzie.teraz.bede rodzic musze miec naprawde dużo ubranek ze soba. Wiec lista listą , ale jeszcze tego się dowiedz.Ale do szpitala czy ogólnie dla maluszka?
Ogólnie kazdy szpital ma rozpisane na stronie internetowej co u nich trzeba zabrać do porodu [emoji846]
Ale powiem szczerze, ze mi to by sie przydała taka lista co zabrać dla maluszka do szpitala... Bo czuje sie z tym troche zagubiona.
Ja zamawiam smoczki ortodontyczne dr. Brown. (Tak naprawde te zamawiam, a.ktore zaakceptuje synek to.sie okaze)Ja zamówiłam z lovi zestaw dwóch smoczków uspokajających (na mam pojęcia dlaczego sie tak nazywają i czym sie różnią od innych) [emoji6]