reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Bylam dzis odebrac okulary u okulisty i stanelismy na chwile u moich rodziców bo tata mial w piatek urodziny, i powiem Wam ze nawet taki maly kawaleczek ktory musialam przejsc z parkingu do sklepu w galerii byl okropnie meczacy i strasznie mnie bolal brzuch. Musialam na chwile u mamy polezec i dopiero wrocilismy do domu, i w domu od razu poszlam spac. Teraz juz jestem po drzemce, troche zjadlam kolacje, jeszcze sie tylko umyje i ide znowu spac. Nie ma co sie meczyc, jednak nie dam rady [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bylam dzis odebrac okulary u okulisty i stanelismy na chwile u moich rodziców bo tata mial w piatek urodziny, i powiem Wam ze nawet taki maly kawaleczek ktory musialam przejsc z parkingu do sklepu w galerii byl okropnie meczacy i strasznie mnie bolal brzuch. Musialam na chwile u mamy polezec i dopiero wrocilismy do domu, i w domu od razu poszlam spac. Teraz juz jestem po drzemce, troche zjadlam kolacje, jeszcze sie tylko umyje i ide znowu spac. Nie ma co sie meczyc, jednak nie dam rady [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie ze nie ma co sie przemeczylas. Oszczedzaj sie kochana

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski
Ja dzisiaj nad morzem się opalalam piękna pogoda była i woda nawet ciepła jak na Bałtyk
Ludzi w miarę średnio skoro było gdzie zaparkować z reguły trzeba kombinować tu u nas ...
Ubranka z Lidla mam mama mi nakupowala ciesze się bo są większe
Co najważniejsze Luby dziś w końcu poczuł Emilke !!! Akurat przylozyl rękę jak mała zaczęła bardzo mocno kopać najpierw nie wierzył ja myslalam że sobie ze mnie jaja robi ze coś czuję no ale wszystko się pokrywalo z ruchami malej.
Fajny dzień dzisiaj był zrelaksowalam się trochę

Obronilam się!!!!!

Ze względu na mój stan to babki były super mile :) i koleżanka co też się broniła ma termin na 4 stycznia, ma 42 lata i to jej 5 dziecko będzie, ukrywała przed nami ciaze .

Jej jak się cieszę dziewczyny!!!!

I syn z mężem piękne kwiaty mi kupili <3
Gratulację:D widzisz wiara się przydaje teraz tylko oszczędzaj się i byle do grudnia:)
Joshi witamy po urlopie:)

Dzięki za kratki dziewczyny. Stres był i może że dwa skurcze przed wejściem.
Teraz czuję się bardzo dobrze, poprostu nie mogę się denerwować.

Wyprawki pełna parą idą huhuhu super :)

Joshi urlop pewnie super :)

Obronilam się!!!!!

Ze względu na mój stan to babki były super mile :) i koleżanka co też się broniła ma termin na 4 stycznia, ma 42 lata i to jej 5 dziecko będzie, ukrywała przed nami ciaze .

Jej jak się cieszę dziewczyny!!!!

I syn z mężem piękne kwiaty mi kupili <3
Gratuluje. Czulam ze to formalnosc ale wiadmo ze stres jest.
Witamy sie po urlopie.
Tak jak myslalam wrocilam bardziej zjebana niz wypoczeta.

No ale bylo fajnie. Zobaczylam sie z rodzenstwem i mama .
Zalatwilam to co Chcialam w Pl zalatwic.
Mam wozek [emoji7]
Ciuszkow tyle ze bede je prac I prasowac do porodu.
Zamówiłam bujak fisher price.
Bylam na usg 3d I dowiedzialam sie kto mnie tam bombarduje od srodka.
Moj urlop sam na sam nad jeziorem z mezem byl bombowy ale to sam na sam nie bardzo wypalilo bo oczywiscie maly chcial poplywac [emoji23] I pojechal z nami.
No ale mimo wszystko bylo slodko.

Nie nadrobie was nie ma szans [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zdjecie poprosimy tego ktosia kto ci kopie! fajnie ze jestes!

Przyznam sie wam ze zaczynam sie troche bac porodu zwlaszcza przedwczesnego... no bo tak czytam ze madzia.ch urodzila ze Izu ma rozwarcie ze Lola ma skurcze...itd... postanowilam sie ogarnac i jednak duzo wczesniej przygotowac.. tak na wszelki wypadek. Oczywiscie musze dokonczyc zakupy, zaczac pakowac torbe no i postanowilam ze juz ostatni raz paznokcie zrobie (nosze hybryde wiec sama jej nie sciagne) no moze przedostatni ale to tylko dlatego ze mam 17 wrzesnia wesele.
Ale tak szczerze...troche ogarnal mnie strach. Boje sie ze urodze przedwczesnie i ze bedzie jakis porodowy dramat...czuje ze bede sama bo moj maz nie ogarnia tematu (ma dzieci, wszystkie rodzone przez planowane cc bez komplikacji i bez jego udzialu)...no zywczajnie sie boje:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry