reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Madzialenka witaj! :happy:
Ja nie zauważyłam, żeby mi się włosy przetłuszczały, za to podobnie jak w ciąży z Bazylim, włosy są piękne i gęściejsze. Po porodzie wypadną wracając do pierwotnego stanu, ale i tak lubię tę ciążową czuprynę.
Niestety za to zaczęły mi się robić pryszcze, czego w ciąży z Bazylim kompletnie nie miałam.

reklama
U mnie włosy jeszcze w miarę. Ale jeśli chodzi o pryszcze to też mam ten problem. Mdłości są sporadycznie. Jedynie dokucza troche ból w krzyżu i ból brzucha. Ale i tak jestem szczęśliwa [emoji1]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza. Była w planach, ale ani ja ani narzeczony nie spodziewaliśmy się, że tak szybko się uda [emoji3] pod koniec stycznia odstawiłam plastry. We wrześniu kończę 30 lat, więc najwyższy czas. Zresztą oboje już bardzo chcieliśmy...

Pierwsza. Była w planach, ale ani ja ani narzeczony nie spodziewaliśmy się, że tak szybko się uda [emoji3] pod koniec stycznia odstawiłam plastry. We wrześniu kończę 30 lat, więc najwyższy czas. Zresztą oboje już bardzo chcieliśmy...

Też we wrześniu kończę 30! ;)

reklama
Niewiem czy tylko ja jestem taka wrazliwa ? Chyba tak ciaza działa :D wzielo mi sie na wspomnienia i wlaczylam sobie film ze ślubu i wesela :) i ryczę jak bóbr co powinnam sie cieszyć. :)

Do góry