O matko to jedna Seby babcia pieniądze na Rydzyka wysyła nie obrażając nikogo na tej grupie, swtierdził ostatnio że jego babcia więcej wysłała na kościół niż on od niej dostał bo raz na jakiś czas prezent mu kupi w sensie bombonierkę ostatnio np już nie chodzi o rzecz materialną ale co w głowie ma kobiecinaU Ciebie alko, a u moich teściów z kolei kościół jest rozwiązaniem na wszystko i nawracają wszystkich dookoła, a jak ktoś ma problem to nie pomogą tylko każą iść sie pomodlic [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anio0
Fanka BB :)
Hahahaha! Padłam Z tym ziemniakiem to lepiej bym tego nie ujęła. No i zaczynam wierzyć, że mamy tę samą teściową, która... prowadzi podwójne życie! No, chyba, że Twój ma na imię Marcin i to jakaś większa afera jestLisia Mama -to moja siostra miała tak samo z teściami- gdy im oznajmili,że dziecko w drodze to jej teściowa skwitowała ,ze coooo, ze ona nie planowała jeszcze zostac babcią :/
siostrze było bardzo przykro, no bo taka reakcja.
ale potem,jak się mała urodziła to absolutnie wszyscy oszaleli, teściowa też, teraz się nią wszytskim chwali ,uwielbia,gdy do niej przyjeżdża itd
-ale co tu dużo mówic- niesmak pozostał, tak samo pewnie Ty się czujesz, chcisałoby się żeby wszyscy gratulowali,cieszyli się z Wami, szczególnie najbliżsi .
gdy powiedzieliśmy teściom o ciąży, to impreza była chyba do 4 rano, aż się teściowa nieźle skuła pierwszy raz widziałam ją w takim stanie
anio0 -moja mama też jest bardzo powściągliwa jeśli chodzi o emocje i rozmowę o uczuciach itd, ale wiem,że się cieszy bardzo, szczególnie, że mamy z mężem za sobą i stratę i spory kawałek czasu starań. No i poza tym z mamą inaczej się gada niż z teściową- mimo wszystko :]
No a u teściów jest jeden temat przewodni- royal baby gadamy sobie o pogodzie przykładowo a teściu nagle -"no ciekawe jaka bedzie pogoda,jak się urodzi mój wnuk"
albo z tym jedzeniem- tak samo - nie mam już miejsca, ale "pewnie Dominiczek jest jeszcze głodny, zjedz jeszcze trochę"
albo idę do sklepu i kupuję 3 jabłka to mi zabierają od razu torbę "bo jeszcze jego wnuk się zmęczy"... no litości, moja codzienna torebka więcej waży
to sa takie drobnostki, ale czasem wkurzają, niemniej do znudzenia sobie powtarzam, że to z troski i radości.I jeszcze nie wybuchłam, powinnyśmy dostac order z ziemniaka za cierpliwośc anio0 -wiem, co czujesz
No tak! Bratooowa brawo ty! Tego się trzymaj. Spokojnego dnia.bratowa, bratowa, nie szwagierka nie, ona juz wie, ze ja nie bede przyjezdzac, pomoge jakby co jak towar przyjdzie i to wszystko
anio0
Moja babcia też tak ma... a jak się zachwyca filmami na TV Trwam! Hahaha! Ponoć są tam "najpiękniejsze". A jeśli już w tym temacie, to zamilkłam przez chwilę, bo przyszedł do mnie kablowy facet, bo mamy problem z telewizją ostatnio i tak mi się zaczął zwierzać przy kawie z różnych swoich przeżyć u ludzi i mówi, że w zeszłym tygodniu był u naszej sąsiadki (ma samochód obklejony Jezuskami, I swear!) i działały jej wszystkie kanały oprócz.... tak! Oprócz Trwam! Kobiecinie na tym właśnie najbardziej zależało i przeżywała ponoć strasznie, że jak to możliwe, Trwam i Radio Maryja przecież wszędzie odbiera, a ona nie ma akurat tego jednego programu! OK, jestem z Torunia, ale ja bym nawet nie zauważyła, że tego kanału brakuje hihihi!O matko to jedna Seby babcia pieniądze na Rydzyka wysyła nie obrażając nikogo na tej grupie, swtierdził ostatnio że jego babcia więcej wysłała na kościół niż on od niej dostał bo raz na jakiś czas prezent mu kupi w sensie bombonierkę ostatnio np już nie chodzi o rzecz materialną ale co w głowie ma kobiecina
bo mylicie je, a to sa dwie rozne osoby, mnie jakos nauczono, ze jak ktos jest zona brata to jest bratowa...a siostra mojego faceta to szwagierka...koniec tematuNo tak! Bratooowa brawo ty! Tego się trzymaj. Spokojnego dnia.
Ha ha biedny facet, biedna Ty że masz taką sąsiadkę oby Ci nie gadała co ksiądz Rydzyk poleca w wychowaniu dzieci eej to mieszkamy blisko siebie kochana ja w Grudziądzu a w piątej jedziemy do Torunia na pokaz samolotów i światełMoja babcia też tak ma... a jak się zachwyca filmami na TV Trwam! Hahaha! Ponoć są tam "najpiękniejsze". A jeśli już w tym temacie, to zamilkłam przez chwilę, bo przyszedł do mnie kablowy facet, bo mamy problem z telewizją ostatnio i tak mi się zaczął zwierzać przy kawie z różnych swoich przeżyć u ludzi i mówi, że w zeszłym tygodniu był u naszej sąsiadki (ma samochód obklejony Jezuskami, I swear!) i działały jej wszystkie kanały oprócz.... tak! Oprócz Trwam! Kobiecinie na tym właśnie najbardziej zależało i przeżywała ponoć strasznie, że jak to możliwe, Trwam i Radio Maryja przecież wszędzie odbiera, a ona nie ma akurat tego jednego programu! OK, jestem z Torunia, ale ja bym nawet nie zauważyła, że tego kanału brakuje hihihi!
ide sie przygotowac psychicznie na wizyte, rano znow musialam robic badania, morfo, mocz i tsh, to tsh to mi lubi skakac, mimo, ze ciagle niskie to skacze, nie wiem, norma to, ze mimo brania lekow ma nadal takie skoki?
Kochana a bierzesz może eutyrox czy jakoś tak mi też skacze ciągle właśnie a jestem też pod opieką endokrynologa teraz mi dawke na week zwiększyła na 75ide sie przygotowac psychicznie na wizyte, rano znow musialam robic badania, morfo, mocz i tsh, to tsh to mi lubi skakac, mimo, ze ciagle niskie to skacze, nie wiem, norma to, ze mimo brania lekow ma nadal takie skoki?
anio0
My mieszkamy teraz na północy ale do Torunia też bym chciała zjechać na Skyway'a w weekend. Jeśli tylko mężowi się uda sobotniego dnia w pracy pozbyć, to na pewno też tam ruszymyHa ha biedny facet, biedna Ty że masz taką sąsiadkę oby Ci nie gadała co ksiądz Rydzyk poleca w wychowaniu dzieci eej to mieszkamy blisko siebie kochana ja w Grudziądzu a w piątej jedziemy do Torunia na pokaz samolotów i świateł
reklama
tak biore i spadlo bardzo, ale lubi sie podejsc wyzej i nie wiem czemu, mam caly czas norme, 2,5 nie przekraczam, niekiedy mam 0,8, zalezy, niekiesy 1,2 lub 1,3, wyzej nieKochana a bierzesz może eutyrox czy jakoś tak mi też skacze ciągle właśnie a jestem też pod opieką endokrynologa teraz mi dawke na week zwiększyła na 75