Ja nie mam ani wózka, ani łóżeczka. Wciąż się przezornie powstrzymujemy ubranka już są, to silniejsze!A w ogóle, Kobitki, to jak Wam idą przygotowania? Chyba większość z Was ma już wózki zakupione i jakieś ubranka... mnie się wciąż wydaje, że już mamy tak wiele, a jak przyszło co do czego, to bym nie miała nawet co do szpitala ze sobą zabrać dla siebie i dla Maluszka. Zaczęłam kupować rzeczy w większych rozmiarach i zdałam sobie nagle boleśnie sprawę, że jak się urodzi Mała to nie będę miała w co ją ubierać jak tak dalej pójdzie
reklama
noemi87
Fanka BB :)
Też uważam, że namawianie na zastrzyk za 400zl gdy nie ma wskazań to przeginanie. Ja robię tsh, bo w 6tyg miałam dramatycznie wysokie. Endokrynolog mnie pilnuje
Powodzenia na glukozie. Przeżyjesz raz dwa Daj później znać jak wyniki.
No tak, jeżeli wysoki to już trzeba kontrolować, bardzo dobrze, że lekarz pilnuje
Nie dziękuje, raz przeżyłam, to drugi chyba też jakoś przeżyje, byle wynik był ok odezwę się z wieściami już po
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dziewczyny czytam o waszych badaniach i mam takie pytanie: czy miałyście robiony w tym trymestrze wymaz na posiew bakterii z szyjki? ( nie mylić z cytologią). Ja miałam tydzień temu, a dzisiaj zadzwonili, że mam przyjechać po receptę, bo jakąś bakterie wyhodowałam i może być na tyle groźna, że może dojść do wcześniejszego porodu... Zaznaczam, że żadnych objawów bakterii nie miałam, żadnych upławów, swędzenia czy pieczenia, mocz też idealnie! Po prostu bezobjawowo wyszło...
Jadwiga orłowska
Z tą krwią to problem gdy kobieta ma gr 0rh-, ja mam 0rh + to wiem.
Jadwiga orłowska
Dziewczyny, z tym rozwarciem to za bardzo sobie lekceważycie sprawę.
ja sie dowiedzialam dzis, ze nie bede uczesntniczyc w przenoszeniu towaru na nowy lokal w piatek, jestem zla, bo przeciez lekkie rzeczy bym mogla klasc do kartonow....ale nie, oni sie uparli, ze mi nie wolno i uwaga-przyjedzie bratowa to robic a ja mam przyjechac i bawic bratanice, chodzic z nia na spacery i tylko na cyca mamie dawac...nogi mi odpadna hehe
noemi87
Ja nie mam ani wózka, ani łóżeczka. Wciąż się przezornie powstrzymujemy ubranka już są, to silniejsze!
Ja dokładnie tak samo, choć już się rozglądam za wózkiem i łóżeczkiem, a ubranka, tak jak mówisz, siłą rzeczy już ich trochę jest
Mam podobno infekcje i dostalam antybiotyk
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT
No to antybiotyk na pewno pomoże, skoro mi pomógł zwykły urosept. Będzie dobrze
LisiaMama
Dziewczyny czytam o waszych badaniach i mam takie pytanie: czy miałyście robiony w tym trymestrze wymaz na posiew bakterii z szyjki? ( nie mylić z cytologią). Ja miałam tydzień temu, a dzisiaj zadzwonili, że mam przyjechać po receptę, bo jakąś bakterie wyhodowałam i może być na tyle groźna, że może dojść do wcześniejszego porodu... Zaznaczam, że żadnych objawów bakterii nie miałam, żadnych upławów, swędzenia czy pieczenia, mocz też idealnie! Po prostu bezobjawowo wyszło...
Ja dostałam neofuraginum na próblem z bakteriami i duzo witaminy C, zeby zakwasić organizm, bo w takim środowisku bakterie sie nie rozwijają. Plus duzo wody zeby rozcieńczyć mocz wtedy tez mniej bakterie sie rozwijają.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
zuzanna8704
Hej ja miałam robione na poprzedniej wizycie w przyszly wtorek bede miala wynik . Moj lekarz powiedzial, ze chociaz raz w ciazy pod koniec 2 albo na poczatku 3 trym warto zrobic wymaz , bo moze byc bezpbjawowa infekcja. U Ciebie to sie potwierdzilo, a ja jeszcze nie wiem.Dziewczyny czytam o waszych badaniach i mam takie pytanie: czy miałyście robiony w tym trymestrze wymaz na posiew bakterii z szyjki? ( nie mylić z cytologią). Ja miałam tydzień temu, a dzisiaj zadzwonili, że mam przyjechać po receptę, bo jakąś bakterie wyhodowałam i może być na tyle groźna, że może dojść do wcześniejszego porodu... Zaznaczam, że żadnych objawów bakterii nie miałam, żadnych upławów, swędzenia czy pieczenia, mocz też idealnie! Po prostu bezobjawowo wyszło...