anio0
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki! &&&Ja nadal czekam az cos mi powiedza. Za pol godziny ma byc obchod
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki! &&&Ja nadal czekam az cos mi powiedza. Za pol godziny ma byc obchod
Oooo, to mówisz, że to h&m warto wstąpić? Dobrze wiedzieć, chociaż ja na razie poluję na tego sobotniego Lidla namiętnieJa ubranek jeszcze nie mam w ogole [emoji4] w przyszłym miesiącu wybiorę sie do h&mu bo do 20 września maja promocje 20% na dziecięce [emoji6]
Pozostała wyprawkę mam juz prawie gotowa tylko wanienki mi brakuje. Dzis zamówiłam 3 prześcieradła do łóżeczka, 2 do gondoli, podkłady nieprzemakalne do łóżeczka, rożek, przewijak, organizer do przewijania i przyszły mi dzis dwie koszule do szpitala do porodu i karmienia [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo, to mówisz, że to h&m warto wstąpić? Dobrze wiedzieć, chociaż ja na razie poluję na tego sobotniego Lidla namiętnie
A! Powiedzcie mi jeszcze... co sądzicie o śpiworkach dla maluszka z wełnianym wypełnieniem?
Właśnie się nad tym zastanawiam... nie wiem czy kupować czy nie...
Tez mam z mężem rożne grupy rh ja mam minus on plus ale na szczęście nie mam przeciwciał na razie wiec z maluszkiem ok wszystko. Trzeba bedzie tylko po porodzie zastrzyk, zeby przy drugim dziecku nie było problemów [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam podwyzszone crp, liczne bakterie w moczu, leukocyty w moczu 10-15 wpw, i urobilinogen w moczu 2,0 mg. Co o tym myslicie ? Najbardziej martwi mnie ten urobilinogen.. Dalej czekam na obchod
Też uważam, że namawianie na zastrzyk za 400zl gdy nie ma wskazań to przeginanie. Ja robię tsh, bo w 6tyg miałam dramatycznie wysokie. Endokrynolog mnie pilnujeDziewczyny, jeżeli chodzi o grupy krwi to ja też mam minus, a mąż plus i jak urodziłam syna to nie dostałam żadnego zastrzyku-ma moją grupę krwi, a koleżanka, która rodziła w ten sam dzień, również pierwsze dziecko, dostała zastrzyk zaraz po porodzie-córka ma grupę krwi męża. Teraz miałam już robione przeciwciała, wszystko ok, ale pod koniec ciąży znów trzeba będzie zrobić test na przeciwciała.
Dlatego nie warto wykupywać jakichś drogich zastrzyków, jak będzie potrzeba to zrobią po porodzie.
Co do badań, ja Tsh miałam tylko raz i jako, że było w normie póki co nie trzeba go powtarzać. Mocz i morfologia średnio co drugi miesiąc-chyba, że coś się dzieje to wtedy wiadomo co miesiąc, toksoplazmoza ok, ma być mimo to powtórka, no i jutro czeka mnie glukoza