reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry Kobitki :)

Miałam z rana polowanie na bluzy z Lidla :D Niestety, są dopiero od rozmiaru 62-68, ale najwyżej będzie w czym Małą na wiosnę wozić. Teraz będę wyczekiwała soboty i nie chcę pokazywać palcem przez kogo! Taaaak, zaraziłyście mnie Lidlowym szaleństwem.
Tymczasem chciałam zapytać czy któraś z Was ma kartę Rossmanna dla ciężarówek? Opłaca się ją sobie założyć, czy to jedynie pic na wodę i fotomontaż? ;)
Ja mam kartę Rossmana, opłaca się, niektóre rzeczy mają sporo niższe ceny po okazaniu karty.
Miałam stresujący weekend przed dzisiejszymi wizytami. Pierwsza za mną dot. Kolposkopii, za chwilę gin a wieczorem usg serca małego. Mąż dla oderwania zabrał mnie wczoraj na obiad i do kina. Kupił mi fajne boyfrendy w hm. Mega wygodne. :) trzymajcie kciuki dzis o 19.40. Miłego dnia mamy.

Aaaa dziewczyny chyba w końcu zamiast do Trójmiasta zawitamy do Ustki:)
Uznaliśmy że w ciąży i bez samochodu lepiej nie pakować się tam gdzie będzie dużo łażenia. Nigdy jeszcze w Ustce nie byłam a wiem, że tu są stałe bywalczynie tamtejszych lokali i budek z goframi (np. @anio0?) To polećcie, gdzie warto iść, co warto spróbowac itp.

Aaaa dziewczyny chyba w końcu zamiast do Trójmiasta zawitamy do Ustki:)
Uznaliśmy że w ciąży i bez samochodu lepiej nie pakować się tam gdzie będzie dużo łażenia. Nigdy jeszcze w Ustce nie byłam a wiem, że tu są stałe bywalczynie tamtejszych lokali i budek z goframi (np. @anio0?) To polećcie, gdzie warto iść, co warto spróbowac itp.
My bylismy w Rowach kolo Ustki i zrobilismy sobie raz wypad do Ustki i mi ogolnie sie nie podobalo. Za duzy tlok i halas jak dla mnie, a jak wczasy to chce wypoczac a nie sie denerwowac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mojeboje to koniecznie jakieś spotkanko grudniowek musi być w Ustce :)

cb7wugpju04jz4q8.png

My bylismy w Rowach kolo Ustki i zrobilismy sobie raz wypad do Ustki i mi ogolnie sie nie podobalo. Za duzy tlok i halas jak dla mnie, a jak wczasy to chce wypoczac a nie sie denerwowac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że po sezonie będzie trochę lepiej:) Ja miałam jako alternatywę wyspę Sobieszewską w Gdańsku ale tam dla odmiany tylko cisza i spokój i nic w pobliżu a ja już do dłuższych spacerów często się nie nadaję. Do tego obie babcie będą na miejscu (jedna z nami.... a druga w sanatorium) więc może uda się chwilę odsapnąć;)

Izulka co mają rzeczy do ciazy. Ja jeszcze nic nie kupiłam i jestem w szpitalu. Nawet jednej małej skarpetki. Nie obwiniaj sie tak czasami sie dzieje.

reklama
Do góry