reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Cześć kobitki, ja spałam dziś jak zabita, wstałam dopiero o 10.30. Ale to dzięki temu, że nareszcie przestał mnie boleć paluch i nawet mogę już normalnie chodzić. Ale obudziłam się za to z gigantycznym bólem w krzyżu, pewnie nerki się odezwały, bo nawet na siku w nocy nie wstałam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja. Mi dzisiaj w przeciwieństwie do Was wyjątkowo dobrze się spało, zapewne dlatego, że byłam zmęczona po podróży, musiałam odespać. Teraz już wypoczęta, po zakupach, zaraz się biorę za obiadek, a później koleżanka wpada na kawkę.

Joshi szczęśliwej podróży.

U nas ciepło i przyjemnie. Miłego dnia.
co masz dobrego na obiad??

Cześć kobitki, ja spałam dziś jak zabita, wstałam dopiero o 10.30. Ale to dzięki temu, że nareszcie przestał mnie boleć paluch i nawet mogę już normalnie chodzić. Ale obudziłam się za to z gigantycznym bólem w krzyżu, pewnie nerki się odezwały, bo nawet na siku w nocy nie wstałam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
ja w nocy wstalam i nad ranem, bo tak mnie dusilo

Witamy sie. Ja nocka jakas tez taka niedospana. Od 3 rano nie moglam zasnac, wstalam na siku I koniec. Jarek chrapal, Filipek sie cos smial przez sen .zamknelam sie u Patryka w pokoju myslalam ze tam zasne ale koniec po spaniu.
No nic dospie pewnie w aucie.
Spakowani!! Mam nadzieje ze nic nie zapomnialam.
Moj jeszcze pojechal na myjnie. No bo jak z Erefenu [emoji41][emoji6][emoji6] brudnym autem zajechac.
Czekam nas z 10 godziny jazdy . Ehhh nie lubię !

Trzymajcie kciuki dziewczynki zebysmy bezpiecznie dojechali. Odezwe sie jak bedziemy na miejscu @!!

Grzecznie mi tu [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joshi, fajnej, spokojnej podróży:) melduj się na miejscu.

Dokładnie, ja właśnie dzisiaj byłam z synem w pepco i kupiłam mu spodnie i bluzkę i mam upatrzoną jeszcze jedną, po którą później się wybiorę. A i dla maluszków jest teraz też dużo fajnych promocji np na body.
Noo mnie też podwójna wyprawka czeka. Najgorsze że buty trzeba kupić nowe bo ofkors te z wiosny nie pasują

cb7wugpju04jz4q8.png

To wczoraj moja córka źle spała, a dzisiaj ja się obudziłam w środku nocy i długo nie mogłam usnąć:( nie dane mi pospać, oj nie. Dobrze że już weekend.

Noo mnie też podwójna wyprawka czeka. Najgorsze że buty trzeba kupić nowe bo ofkors te z wiosny nie pasują

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja musze teraz wszystko wymienic bo z 92 na 98 synek wskoczyl. Buciki tez ale tu maz byl w sklepie dwa dni temu i kupil mu sliczne adidaski na wczesna jesien. Kurteczka juz tez na jesien jest jeszcze tylko bluzy i ze dwie pary spodni bo 3 juz ku kupilam. No i dla małej tez trzeba. Jak sie uda to we wrześniu oboje obkupie

reklama
No ja mam juz dla corek kupione, ale za tydzien jade na zakupy jeszcze to jak beda te dresy w pepco to im kupie. Juz jeden dres maja pare dni temu kupiony, buciki takie meszty do przedszkola tez (w reserved za 29,90 zl sa, rozowe dla dziewczyn i granatowe dla chlopcow, mile i wygodne). Tak to moje dziewczyny maja ciuchów a ciuchow, jeszcze nie wyrosly ze wszystkiego, jakies koszulki tylko musze kupic ze 2-3 sztuki dla jednej i drugiej bo wiadomo, koszulki sie niszcza to te po Olivii Ola nosi tylko na pole.
Jeszcze moj tata pare dni temu im kipil fajne komplety z letniej wyprzedazy, to koszulki jak znalazl, a spodenki prawie na w-f beda [emoji6]

Musze jeszcze na biale koszule zerknac i przymierzyc dziewczynom czy maja dobre, jak nie to trzeba będzie kupic, ale wydaje mi sie ze nie wyrosly jeszcze [emoji6]

Przydalby sie moze watek dla starszych dzieciakow zebysmy sie wymienialy fajnymi promocjami. Wiadomo ze przy maluszku nie mozna zapomniec o rodzenstwie, dlatego nie bylby to chyba glupi pomysł.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry