Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Podeslijcie Troche tych pysznosci. Ja dzis pozwolilam zrobic sobie kawe, ugotowac ziemniaczki z brokulem i odgrzac krupnik. Na wiecej nie mam odwagi. Pewnie dostane zrypke de nie przybieram na wadze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chamstwo jak ktoś nie potrafi szanować tego co mu ktoś pożyczył. To przykre, że przez swoją dobroć teraz musicie kupować nowy wózek. Powiedziałaś szwagierce co o tym myślisz?U nas teraz pada.
Jestem mega wnerwiona na szwagierke, tzn przyszla zone brata mojego meza. Nie dosc ze ja jej dalam mnostwo ladnych ubranek dla syna, a ona mi przyniosla pare spranych szmat, i jeszcze nie te co byly ode mnie, nie oddala mi ciazowych ubran o ktore juz miesiac sie prosze, to jeszcze nie mam wozka! Pozyczylismy im wozek, i caly czas bylam pzrekonana ze on jest w takim stanie w jakim byl, a byl czysty, zadbany, i CALY! A teraz ? Brudng jak fiks (brudny wozek zakurzony i ublocony) zawineli w folie i tak oddali, mysie gowna w wozku znalazlam, ledwo dziala caly system, wozek rozklekotany, zatrzaski pourywane, i brakuje takiego pokrowca do gondoli!! Szok szok i jeszcze raz szok. No poplakalam sie.. na pewno w tym ciu***stwie nie bede wozic maluszka, chyba bym to wyparzyc musiala po tych gownach. I tyle roboty z naprawa.. Musze szukac nowy wozek w miare przyzwoitej cenie [emoji17] Masakra.. brak mi slow..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo wozek wyciagalam z poltora godziny temu a szwagierki nie ma.. zreszta nie chce sie klocic.. trudno [emoji17] maz juz ostatnio mi powiedzial jak te ciuszki przyniosla ze mam nauczke ze za dobra jestem a potem ja na tym trace bo wszyscy to wykorzystuja [emoji17] Dlatego tez kupil nowe wszystkie ubranka dla synka zeby mi przykro nie było no i powiedzial ze nie duzo za nowe rzeczy dalismy a sie starymi szmatami nie bedziemy przejmowac.To chamstwo jak ktoś nie potrafi szanować tego co mu ktoś pożyczył. To przykre, że przez swoją dobroć teraz musicie kupować nowy wózek. Powiedziałaś szwagierce co o tym myślisz?
U nas teraz pada.
Jestem mega wnerwiona na szwagierke, tzn przyszla zone brata mojego meza. Nie dosc ze ja jej dalam mnostwo ladnych ubranek dla syna, a ona mi przyniosla pare spranych szmat, i jeszcze nie te co byly ode mnie, nie oddala mi ciazowych ubran o ktore juz miesiac sie prosze, to jeszcze nie mam wozka! Pozyczylismy im wozek, i caly czas bylam pzrekonana ze on jest w takim stanie w jakim byl, a byl czysty, zadbany, i CALY! A teraz ? Brudng jak fiks (brudny wozek zakurzony i ublocony) zawineli w folie i tak oddali, mysie gowna w wozku znalazlam, ledwo dziala caly system, wozek rozklekotany, zatrzaski pourywane, i brakuje takiego pokrowca do gondoli!! Szok szok i jeszcze raz szok. No poplakalam sie.. na pewno w tym ciu***stwie nie bede wozic maluszka, chyba bym to wyparzyc musiala po tych gownach. I tyle roboty z naprawa.. Musze szukac nowy wozek w miare przyzwoitej cenie [emoji17] Masakra.. brak mi slow..
Rybka? Myślałam że syrenka
Kurcze, przypomniałaś mi dlaczego nie lubię pożyczać rzeczy. Współczuję, słabo się zachowali. Głowa w piasek, a wypadało przeprosić i zapytać jak mogą ci zrekompensować straty. Ech.... Zrobisz jak uważasz, ja bym się nie powstrzymała i kilka zdań im sprzedała. Przykre :/U nas teraz pada.