reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Podeslijcie Troche tych pysznosci. Ja dzis pozwolilam zrobic sobie kawe, ugotowac ziemniaczki z brokulem i odgrzac krupnik. Na wiecej nie mam odwagi. Pewnie dostane zrypke de nie przybieram na wadze.

reklama
córcia drzemie, a ja się bycze:) taki skwar u nas ze nie idzie dychać....

Jadwiga ja tez na razie nic nie przybrałam ;) wręcz dużo schudłam tyle ze miałam z czego :D a Ty chudzinka jesteś.

U nas teraz pada.

Jestem mega wnerwiona na szwagierke, tzn przyszla zone brata mojego meza. Nie dosc ze ja jej dalam mnostwo ladnych ubranek dla syna, a ona mi przyniosla pare spranych szmat, i jeszcze nie te co byly ode mnie, nie oddala mi ciazowych ubran o ktore juz miesiac sie prosze, to jeszcze nie mam wozka! Pozyczylismy im wozek, i caly czas bylam pzrekonana ze on jest w takim stanie w jakim byl, a byl czysty, zadbany, i CALY! A teraz ? Brudng jak fiks (brudny wozek zakurzony i ublocony) zawineli w folie i tak oddali, mysie gowna w wozku znalazlam, ledwo dziala caly system, wozek rozklekotany, zatrzaski pourywane, i brakuje takiego pokrowca do gondoli!! Szok szok i jeszcze raz szok. No poplakalam sie.. na pewno w tym ciu***stwie nie bede wozic maluszka, chyba bym to wyparzyc musiala po tych gownach. I tyle roboty z naprawa.. Musze szukac nowy wozek w miare przyzwoitej cenie [emoji17] Masakra.. brak mi slow..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas teraz pada.

Jestem mega wnerwiona na szwagierke, tzn przyszla zone brata mojego meza. Nie dosc ze ja jej dalam mnostwo ladnych ubranek dla syna, a ona mi przyniosla pare spranych szmat, i jeszcze nie te co byly ode mnie, nie oddala mi ciazowych ubran o ktore juz miesiac sie prosze, to jeszcze nie mam wozka! Pozyczylismy im wozek, i caly czas bylam pzrekonana ze on jest w takim stanie w jakim byl, a byl czysty, zadbany, i CALY! A teraz ? Brudng jak fiks (brudny wozek zakurzony i ublocony) zawineli w folie i tak oddali, mysie gowna w wozku znalazlam, ledwo dziala caly system, wozek rozklekotany, zatrzaski pourywane, i brakuje takiego pokrowca do gondoli!! Szok szok i jeszcze raz szok. No poplakalam sie.. na pewno w tym ciu***stwie nie bede wozic maluszka, chyba bym to wyparzyc musiala po tych gownach. I tyle roboty z naprawa.. Musze szukac nowy wozek w miare przyzwoitej cenie [emoji17] Masakra.. brak mi slow..

To chamstwo jak ktoś nie potrafi szanować tego co mu ktoś pożyczył. To przykre, że przez swoją dobroć teraz musicie kupować nowy wózek. Powiedziałaś szwagierce co o tym myślisz?

Izu ja bym wygarneła jej wszystko. Jak tak można?

A na przyszłość Izu to lepiej rzeczy takich jak ubranka nie pożyczać komuś ani od kogoś. Takie rzeczy się spierają zużywają. Wolalabym odkupić od kogoś żeby potem uniknąć dziwnych sytuacji.
Ja od sióstr rzeczy dostałam i nie oczekują raczej ich zwrotu choć normalne że przechodzą z dziecka na dziecko więc te lepsze niezużyte polecą dalej

cb7wugpju04jz4q8.png

To chamstwo jak ktoś nie potrafi szanować tego co mu ktoś pożyczył. To przykre, że przez swoją dobroć teraz musicie kupować nowy wózek. Powiedziałaś szwagierce co o tym myślisz?
Nie bo wozek wyciagalam z poltora godziny temu a szwagierki nie ma.. zreszta nie chce sie klocic.. trudno [emoji17] maz juz ostatnio mi powiedzial jak te ciuszki przyniosla ze mam nauczke ze za dobra jestem a potem ja na tym trace bo wszyscy to wykorzystuja [emoji17] Dlatego tez kupil nowe wszystkie ubranka dla synka zeby mi przykro nie było no i powiedzial ze nie duzo za nowe rzeczy dalismy a sie starymi szmatami nie bedziemy przejmowac.
Ale z wozkiem przegiecie, bo to nie body za 8 zl..
Jeszcze maja fotelik od nas (nosidelko) i moje obie corki w nim zjezdzily i byl jak nowy jak go pozyczalismy. Az sie boje w jakim stanie wroci [emoji17]

U nas teraz pada.

O matko, ale cię wkopala!!! Nosz niewiarygodne!!! Nie dziwię Ci się że plakalas :(

reklama
U nas teraz pada.

Kurcze, przypomniałaś mi dlaczego nie lubię pożyczać rzeczy. Współczuję, słabo się zachowali. Głowa w piasek, a wypadało przeprosić i zapytać jak mogą ci zrekompensować straty. Ech.... Zrobisz jak uważasz, ja bym się nie powstrzymała i kilka zdań im sprzedała. Przykre :/

Do góry