elifit
Moderatorka
mielibyście swoje własne święta, ty i dzidziuś cudowne <3nie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mielibyście swoje własne święta, ty i dzidziuś cudowne <3nie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;p
tyle czekalam na dziecko, ze pewnie by mi nie przeszkadzalo to, czy pielegniarka jest niemila czy cosmielibyście swoje własne święta, ty i dzidziuś cudowne <3
heheh juz widze jak mon zrobi pepkoweJa jakbym urodziła w święta to plusem było by to że mój mąż ze szczęścia świętował by jeden raz ze względu na urodzenie pierwszego dziecka i święta a jak wcześniej to domyślam się że będzie stawianie kilku pepkowych
Moj termin to dokładnie 24 grudnia.A mnie perspektywa rodzenia na święta przeraża. Termin mam wg om na 16 grudnia wg usg na 20 grudnia. A dołożyć jeszcze gadanie, że pierwsze to na pewno będzie przenoszone to już widzę że pewnie w 24 grudnia uceluję
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
My na ślub dostaliśmy dobrą whisky i już wtedy powiedzieliśmy, że napijemy jej się razem po urodzeniu dziecka Z racji tego, że chcę karmić piersią, to jeszcze trochę czasu upłynie. A też już coś wspominał o pępkowymheheh juz widze jak mon zrobi pepkowe