reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A mnie perspektywa rodzenia na święta przeraża. Termin mam wg om na 16 grudnia wg usg na 20 grudnia. A dołożyć jeszcze gadanie, że pierwsze to na pewno będzie przenoszone to już widzę że pewnie w 24 grudnia uceluję;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Moj termin to dokładnie 24 grudnia.
I szczerze mnie ta wizja przeraża.
Pocieszam się że u mnie prawdopodobieństwo trzeciej cesarki jest wieksze niż porodu naturalnego, więc cięcie tutaj zwykle wykonują ok 10 dni przed terminem. Czyli na święta przy tej opcji będę juz z dzieckiem w domu.

gdy moje koleżanki się dowiedziały na kiedy mam termin porodu to każda, jak jeden mąż stwierdziła "ale super, nie będziesz musiała świąt w tym roku szykować"
heheh, w sumie racja, na pewno nie będę nic wydziwiać,.
Ale za to bardzo się cieszę, że w tym roku Wigilia będzie u mojej mamy (bo mamy układ z tesciami, że raz u nich, raz o mojej mamy spędzamy święta) Pierwsze święta maluszka w moim rodzinnym domku:)

Tylko o prezentach muszę szybciej troszkę pmyślec w tym roku, w połowie listopada już muszą być gotowe jakby co:]

Byłam u lekarza. Miałam isc w piątek na usg ale potrzebowałam skierowanie na badania. I o dziwo kazal mi klasc sie na usg. Wsio ok tylko główka o tydz mniejsza. Lekarz kazal.sie nie martwic ze jest ok ale
Ja juz sobie.wkrecam. i tak jak czułAm mojej dzidzi urusl siusiak hAha ale.w piatek zobaczy jeszcze na lepszym sprzecie

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

noo ja też nawet nie kiwnę palcem na święta. Pewnie będzie to tak, że moja mama z moim mężem będą pichcić a ja będę się bawić z moją gromadką maluchów.. o maaatko wyobraziłam to sobie!!! :D :D

reklama
Do góry