elifit
Moderatorka
mielibyście swoje własne święta, ty i dzidziuśnie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mielibyście swoje własne święta, ty i dzidziuśnie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;p
tyle czekalam na dziecko, ze pewnie by mi nie przeszkadzalo to, czy pielegniarka jest niemila czy cosmielibyście swoje własne święta, ty i dzidziuścudowne <3
heheh juz widze jak mon zrobi pepkoweJa jakbym urodziła w święta to plusem było by to że mój mąż ze szczęścia świętował by jeden raz ze względu na urodzenie pierwszego dziecka i świętaa jak wcześniej to domyślam się że będzie stawianie kilku pepkowych
![]()
Moj termin to dokładnie 24 grudnia.A mnie perspektywa rodzenia na święta przeraża. Termin mam wg om na 16 grudnia wg usg na 20 grudnia. A dołożyć jeszcze gadanie, że pierwsze to na pewno będzie przenoszone to już widzę że pewnie w 24 grudnia uceluję
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
My na ślub dostaliśmy dobrą whisky i już wtedy powiedzieliśmy, że napijemy jej się razem po urodzeniu dzieckaheheh juz widze jak mon zrobi pepkowe![]()