reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

noo ja też nawet nie kiwnę palcem na święta. Pewnie będzie to tak, że moja mama z moim mężem będą pichcić a ja będę się bawić z moją gromadką maluchów.. o maaatko wyobraziłam to sobie!!! :D :D
U mnie bedzie bardzo podobnie [emoji3]
Tylko ze Patryk będzie bawił się z Filipem a ja będę zalega w wyrze [emoji23]
Chyba że wyjdzie cc przed świętami, to będę zajmować sie już maluchem.

reklama
To dużo zdrówka wam życzę :) a ja miałam glukozę 75, diabetologa na szczeście mam 2 sierpnia a ginekologa 1 sierpnia dam radę ale naprawdę przerażają mnie dojazdy i poród w całkiem innym mieście :(
[/QUOTE]
To tak jak pisalam. Masz stan przedcukrzycowy. Nei martw sie. Pewnie dietę tylko bedziesz musiała trzymac :)

Ide działać. Obiad mnie wzywa. Maz bedzie za godz w domu a ja w krzakach :D

To tak jak pisalam. Masz stan przedcukrzycowy. Nei martw sie. Pewnie dietę tylko bedziesz musiała trzymac :)

Ide działać. Obiad mnie wzywa. Maz bedzie za godz w domu a ja w krzakach :D

[/QUOTE]
he he dziękuje za informację a tymczasem smacznego obiadku :)

Ja dzisiaj również robiłam morfologie, mocz, TSH, i glukoze z obciążeniem miałam szybciej robioną bo z krwi wyszła mi wysoka bo 101 właśnie się szykuje po odbiór dam znac jak u mnie ale ja ostatnio miałam za dużo białka w moczu dlatego też jestem ciekawa jak u mnie z tym wyjdzie :)
Trzymam kciuki za prawidłowy cukier, u mnie wyszedl 96 i mierzè 4 razy dziennie:)

wyszło mi na czczo 97
po godzinie 180
po 2 godzinach 116
powiedz że jest ok lekarza mam dopiero w pon ale mi wspominał, że jak wyjdzie mi więcej to będę musiała do lekarza jeździć aż 80 km od domu i tam będę musiała w razie co rodzić i too mnie przerażaa strasznie dojazdyy
a jaka masz norme tej na czczo? ja mialam wynik 93 a norma do 106 a po obciazeniu nie pamietam juz, ale niskie mialam o dziwo

reklama
Mój wie, że bym mu pępkowego nie wybaczyła to nigdy nie było. Chrzciny, komunia wszystko 0%.
Z córką zrobili mi cc 2 tyg przed Bożym narodzeniem i dobrze to wyszło, a my mamy wigilie po 20-30 osób i każda rodzina coś szykuje, później razem sprzątamy.
A w tym roku pewnie jeszcze Chrzciny.:happy2:

Do góry