reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

noo ja też nawet nie kiwnę palcem na święta. Pewnie będzie to tak, że moja mama z moim mężem będą pichcić a ja będę się bawić z moją gromadką maluchów.. o maaatko wyobraziłam to sobie!!! :D :D
U mnie bedzie bardzo podobnie [emoji3]
Tylko ze Patryk będzie bawił się z Filipem a ja będę zalega w wyrze [emoji23]
Chyba że wyjdzie cc przed świętami, to będę zajmować sie już maluchem.

reklama
To dużo zdrówka wam życzę :) a ja miałam glukozę 75, diabetologa na szczeście mam 2 sierpnia a ginekologa 1 sierpnia dam radę ale naprawdę przerażają mnie dojazdy i poród w całkiem innym mieście :(
[/QUOTE]
To tak jak pisalam. Masz stan przedcukrzycowy. Nei martw sie. Pewnie dietę tylko bedziesz musiała trzymac :)

Ide działać. Obiad mnie wzywa. Maz bedzie za godz w domu a ja w krzakach :D

To tak jak pisalam. Masz stan przedcukrzycowy. Nei martw sie. Pewnie dietę tylko bedziesz musiała trzymac :)

Ide działać. Obiad mnie wzywa. Maz bedzie za godz w domu a ja w krzakach :D

[/QUOTE]
he he dziękuje za informację a tymczasem smacznego obiadku :)

Ja dzisiaj również robiłam morfologie, mocz, TSH, i glukoze z obciążeniem miałam szybciej robioną bo z krwi wyszła mi wysoka bo 101 właśnie się szykuje po odbiór dam znac jak u mnie ale ja ostatnio miałam za dużo białka w moczu dlatego też jestem ciekawa jak u mnie z tym wyjdzie :)
Trzymam kciuki za prawidłowy cukier, u mnie wyszedl 96 i mierzè 4 razy dziennie:)

wyszło mi na czczo 97
po godzinie 180
po 2 godzinach 116
powiedz że jest ok lekarza mam dopiero w pon ale mi wspominał, że jak wyjdzie mi więcej to będę musiała do lekarza jeździć aż 80 km od domu i tam będę musiała w razie co rodzić i too mnie przerażaa strasznie dojazdyy
a jaka masz norme tej na czczo? ja mialam wynik 93 a norma do 106 a po obciazeniu nie pamietam juz, ale niskie mialam o dziwo

reklama
Mój wie, że bym mu pępkowego nie wybaczyła to nigdy nie było. Chrzciny, komunia wszystko 0%.
Z córką zrobili mi cc 2 tyg przed Bożym narodzeniem i dobrze to wyszło, a my mamy wigilie po 20-30 osób i każda rodzina coś szykuje, później razem sprzątamy.
A w tym roku pewnie jeszcze Chrzciny.:happy2:

Do góry