Tuiles
Fanka BB :)
chłop z jajami!
Ooooo, pokaźna sztuka! Mąż może być dumny!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chłop z jajami!
no to u mnie bylo widac tak samo na ostatnim usg i moj od razu krzyknal oo chlopakchłop z jajami!
Nie Ciebie jedną na tym forum zawiodła intuicja.Powiem Szczerze, że ja 4 godz po usg i jeszcze jestem w szoku. Byłam pewna, że to Helka!!
A co się miałam dać. Całe życie miałam kompleks pospolitego imienia, dlatego w życiu bym tej kwestii nie odpuściła. Zresztą co jej do imion moich dzieci? Ja się mogę co najwyżej zdaniem mojego D przejmować.Antiope dobra jestes, nie dalas sie z tym imieniem
a halasu naprawde wspolczuje
Dlatego przewidywania płci w 14 tc moim zdaniem są niepotrzebne. O ile nir będzie wyraźnie siusiaka widać. Tak samo miałam z synem że na 12 tc mówi że wydaje mu się dziewczyna a w 20 tc chłopak wyszedłGłównie intuicja, ale na usg w 14 usłyszałam - " możemy przyjąć, że to dziewczynka ". Mąż chodzi z rogalem na buzi! Dla mnie najważniejsze żeby było zdrowe
A ja wręcz odwrotnie. Nareszcie nie muszę myć włosów codziennie. Spokojnie starcza 1 x na 2-3 dni. A przed ciążą to bez głowy pod kranem z rana się nie obyło.
Mam identycznie. Do tego paznokcie które mu się zawsze rozwijały są piękne i twarde.
ja jak wybieralam imiona to chcialam proste polskie, ale moj eis uparl na jakies rzadkie, ale nie smieszne by dziecka nie krzywdziloNie Ciebie jedną na tym forum zawiodła intuicja.
A co się miałam dać. Całe życie miałam kompleks pospolitego imienia, dlatego w życiu bym tej kwestii nie odpuściła. Zresztą co jej do imion moich dzieci? Ja się mogę co najwyżej zdaniem mojego D przejmować.