reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Powiem Szczerze, że ja 4 godz po usg i jeszcze jestem w szoku. Byłam pewna, że to Helka!! :)
Nie Ciebie jedną na tym forum zawiodła intuicja. :happy:

Antiope dobra jestes, nie dalas sie z tym imieniem :D
a halasu naprawde wspolczuje
A co się miałam dać. Całe życie miałam kompleks pospolitego imienia, dlatego w życiu bym tej kwestii nie odpuściła. Zresztą co jej do imion moich dzieci? Ja się mogę co najwyżej zdaniem mojego D przejmować.

Głównie intuicja, ale na usg w 14 usłyszałam - " możemy przyjąć, że to dziewczynka ". :) Mąż chodzi z rogalem na buzi! Dla mnie najważniejsze żeby było zdrowe :)
Dlatego przewidywania płci w 14 tc moim zdaniem są niepotrzebne. O ile nir będzie wyraźnie siusiaka widać. Tak samo miałam z synem że na 12 tc mówi że wydaje mu się dziewczyna a w 20 tc chłopak wyszedł
[emoji14]
cb7wugpju04jz4q8.png

A ja wręcz odwrotnie. Nareszcie nie muszę myć włosów codziennie. Spokojnie starcza 1 x na 2-3 dni. A przed ciążą to bez głowy pod kranem z rana się nie obyło.

Mam identycznie. Do tego paznokcie które mu się zawsze rozwijały są piękne i twarde. :)

Co do imienia dla dziecka to moja babcia wszystko krytykuje. Nic jej nie pasuje. Ona żyje źle z ludźmi ze wsi i mówi że wszyscy we wsi chcą jej zaszkodzić. I co mówimy imię to zaraz krytyka. Bo to Maciuś za torów, Barbara to wróg, Agata za plota to wredna baba. Ma już 8 prawnuków i każde ma złe imię. I każdemu wspomina.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam identycznie. Do tego paznokcie które mu się zawsze rozwijały są piękne i twarde. :)

Dokładnie. I skóra wygląda lepiej. Nie pamiętam już co to wypryski czy inne niespodzianki.

Właśnie oglądam z okna tabuny ludzi na ŚDM. Co by nie powiedzieć, wygląda to imponująco. Po prostu niekończące się MORZE żółto-czerwono-niebiesko ubranych ludzików z flagami z najróżniejszych państw. Przed chwilą tuż obok przeszedł Senegal. I ci ludzie naprawdę super się bawią, są uśmiechnięci, wyluzowani, rozśpiewani. Fajnie tak ;)

Nie Ciebie jedną na tym forum zawiodła intuicja. :happy:

A co się miałam dać. Całe życie miałam kompleks pospolitego imienia, dlatego w życiu bym tej kwestii nie odpuściła. Zresztą co jej do imion moich dzieci? Ja się mogę co najwyżej zdaniem mojego D przejmować.
ja jak wybieralam imiona to chcialam proste polskie, ale moj eis uparl na jakies rzadkie, ale nie smieszne by dziecka nie krzywdzilo

reklama
Do góry