niezly burdel tam majaNo dzisiaj dostał łaskawie wypłatę z koszalińskiego ZUS.
I tylko 1320 zł!!!
Miesiąc temu było 1540 zł...
Nie wiem jak oni to liczą. Poprzednio dostałam za okres od początku maja do 6 czerwca.
A dzisiaj 5 tyg musiałam czekać i niższa pensja hmmmm.
Ciekawe kiedy do mnie przyjdą....
reklama
to była dośc "bliska sąsiadka" w sensie, ze utrzymujemy kontakt, ale ona ur w lutym i mi w życiu nie przyszło do głowy żeby samej z siebie macać jej brzuch bez pozwolenia.pozwolilas obcej babie dotknac brzuch? ja bym zabila
ja też jestem na zwolnieniu, ale u mnie jeszcze nikogo nie było, albo byli moze, ale o tym nie wiem :] a jak ja mam na zwolnieniu, że nie musze leżec tylko mogę chodzic, to jakby mnie skontrolowali, a nie będzie mnie w domu, to co wtedy?Właśnie był u mnie pan z kontroli z ZUSu. Ale to trwało sekundkę, zapytał tylko, czy nigdzie w czasie zwolnienia nie pracuję, kazał się podpisać pod kserem zwolnienia i tyle.
wiecie może?
ja się załamię, jesli będę musiała siedziec non stop w domu, nie szaleje na zakupach czy po kawiarniach, no ale codzienny spacer do południa u mnie musi byc i koniec!
Poważnie chodzą po domach??? Dziady!! Gdybyś wyszła akurat do sklepu to musiałabyś się tłumaczyć. Dobrze, że Cię zastał. Jak długo jesteś już na zwolnieniu?Właśnie był u mnie pan z kontroli z ZUSu. Ale to trwało sekundkę, zapytał tylko, czy nigdzie w czasie zwolnienia nie pracuję, kazał się podpisać pod kserem zwolnienia i tyle.
Na mazurach cuuudnieEeeee, to niesprawiedliwe! Na Mazurach jest niefajnie, wracaj!!!! ;>
Joshi: super dzielna babeczka z Ciebie!
Lux: daj mu tę rękę, nie ma co! Albo wynegocjuj pączka na zgodę
I witamy Nowe Mamy! Całkiem sporo uzbierało się dziewczyn z terminem na święta! To będziecie się dopiero przepychać pod porodową choinką ;P
Załączniki
moj brzuch to jest moj, to jest moje i nie ma macania, jak chce to pozwalam dotknac przyjaciolce, ale to ja sama jej proponuje, nie wytrzymalabym gdyby ktos bez mojej zgody mnie obmacywal, jednynie co lubie jak Tomek go dotyka, no ale jemu wolno a wrecz trzebato była dośc "bliska sąsiadka" w sensie, ze utrzymujemy kontakt, ale ona ur w lutym i mi w życiu nie przyszło do głowy żeby samej z siebie macać jej brzuch bez pozwolenia.
ja też jestem na zwolnieniu, ale u mnie jeszcze nikogo nie było, albo byli moze, ale o tym nie wiem :] a jak ja mam na zwolnieniu, że nie musze leżec tylko mogę chodzic, to jakby mnie skontrolowali, a nie będzie mnie w domu, to co wtedy?
wiecie może?
ja się załamię, jesli będę musiała siedziec non stop w domu, nie szaleje na zakupach czy po kawiarniach, no ale codzienny spacer do południa u mnie musi byc i koniec!
K
Krasnal77
Gość
Witajcie....
A nasze trojmiasto zalane... Wszystko płynie, nawet nowe auto które miałam odebrać w poniedziałek z salonu zalane...
Stare auto juz oddane i zostałam z ręką w nocniku[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Na kolejne z dobry miesiac oczekiwania....
A nasze trojmiasto zalane... Wszystko płynie, nawet nowe auto które miałam odebrać w poniedziałek z salonu zalane...
Stare auto juz oddane i zostałam z ręką w nocniku[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
ło matko to ostro tam sie dziejeWitajcie....
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Witam się deszczowo
Wczoraj miałam maraton z 8letnią kuzynką, której siostra bliźniaczka ma zapalenie opon mózgowych, leży w szpitalu i rodzice nie mogą się zajmować tą drugą. Tak więc Hanka co kilka dni zmienia ludzi którzy się nią zajmują. Tydzień była u moich rodziców, teraz 2 dni u mnie i zobaczymy kto dalej.
W życiu się tak nie zmęczyłam, usnęłam na bajkach z nią po południu. Ale fajnie było,grzeczna jest, tylko miałyśmy aktywny dzień. Cieszę się, że zorganizowałam 8latce czas tak, że aż padła
Pogoda jest dramatyczna, mnie jeszcze trochę trzyma to przeziębienie, do tego siedzę w pracy, więc nie polecam
U mnie dzisiaj 18+5, wg usg 19+0, a ruchów dalej nie czuję. Wiem, że Maluch jest ułożony poprzecznie, ale tak strasznie już bym chciała to poczuć..
Ja mam 19 +3 a juz czuje jakis dobry tydzień albo troszkę wcześniej tylko wtedy nie chciałam sobie robic nadziei ze to to a jakoś od dwóch dni faluje mi brzuszek jak kopie . Tez się doczekasz zaznaczam ze moja pierwsza ciaza
noemi87
to była dośc "bliska sąsiadka" w sensie, ze utrzymujemy kontakt, ale ona ur w lutym i mi w życiu nie przyszło do głowy żeby samej z siebie macać jej brzuch bez pozwolenia.
ja też jestem na zwolnieniu, ale u mnie jeszcze nikogo nie było, albo byli moze, ale o tym nie wiem :] a jak ja mam na zwolnieniu, że nie musze leżec tylko mogę chodzic, to jakby mnie skontrolowali, a nie będzie mnie w domu, to co wtedy?
wiecie może?
Mam tak samo jak Ty jak nie wyjdę chociaż raz dziennie z domu to świra dostaje normalnie, nie lubię tak siedzieć bezczynnie, spacerki obowiązkowo muszą być, zresztą ile można siedzieć w domu ?
Co do zusu, to trochę chore według mnie te kontrole.. jesteśmy na zwolnieniu owszem, ale to nie znaczy, że mamy non stop siedzieć w 4 ścianach..w moim przypadku np to nierealne bo bardzoczęsto jestem z synem sama i kto mi pójdzie na zakupy? jak będzie szkoła to kto odbierze syna, pójdzie na zebranie? no nie przesadzajmy, l4 swoją drogą ale życie toczy się dalej
reklama
aneta_ck